Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 130
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Привет! Hug Светле, скоро ще се срещнем с новия герой на Алпи. Heart На мен съботата ми е свободна от към сериали, ама и да не беше няма да го пропусна. Пожелавам успех и дано турския зрител го оцени, щото много трудно напоследък. Много Кенановци, все чапкъни. Joy Heart

# 646
Чок Якъндааааа - Много Скороооо:sunglasses:

# 647
Здравейте ,момичета - кокичета !

Не остана време да се срещнем с наш убавец.Желая успех на сериала,късмет и много добър рейтинг. Hands Plus1Flowers Four Leaf CloverHeart

Между другото от много време/години/ ми прави впечатление ,че сериали с известни и любими нам артисти имат ниски рейтинги...около 4.Защо ли ? А сериали с никому неизвестни артисти последните години имат високи рейтинги...Вие какво мислите???

Вече наистина трябва да направя Новата тема...Grinning

В неделя май има само един сериал с висок рейтинг?

# 648
Светле , има нещо такова.
Обяснявам си го с това че зрителите искат нови лица в което няма нищо лошо.  От някъде трябва да се тръгне. Рейтинговата им система остаряла е крещи за промяна ,но така ще си карат и затова вече доста предпочитат да снимат за дигитални платформи ,където има и повече свобода. Иначе никой не открива топлата вода от към история и жанр.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 17:11 от femmi2

# 649
Това с рейтинга и на мен ми е странно, от години да. Според мен рейтинговата им система е остаряла. Би трябвало да включат по някакъв начин и гледанията от чужбина.  Вярно, че за печалбите им от реклами е важен вътрешния рейтинг, но пък не по малко печелят от продажбите извън страната. Вече няма никаква сигурност, за един сериал. Преди беше достатъчно да има 1, 2ма известни актьори. Сега и 10 да са, сценарий, режисура, всичко на ниво и пак-нищо. Cry

# 650
  • София
Привет!
В очакване до 22. 02.:
Новият сериал „Пазар“ на PASTEL FİLM с участието на Алп Навруз, Илайда Алишан, Айча Бингьол, Зухал Олджай, Юрдаер Окур, Дамла Колбай и Фърат Алтънмеше, както и Вурал Шаханолу, Мина Вурал, Метехан Пълти и Аси Касап ще бъде излъчен в събота, 22 февруари, по KANAL D.

Хубава вечер.

# 651
Привет !!! Hug

Алп Навруз, разказа за героя си Кенан от новия сериал на Kanal D Piyasa: ЗВЕЗДА, БОЮЩА С ТРАВМАТА СИ. Навруз, който играе главния герой, харизматичен и емоционален актьор, който се бори с травмата си в шоуто, каза следното относно героя си: „Никога преди не бях играл актьор. Това ме разчувства. Мислех, че ще е лесно, но е малко рисковано. Играя герой, който е обратното на мен. В този смисъл мога да гледам света с различно око, което ме прави по-добър. Кенан е герой, който живее с детето вътре в себе си и все още не го е преодолял. С времето ще видим как се променя. В това отношение е положително да се види тази промяна по отношение на резултатите. "ВСЕКИ ХАРАКТЕР ИМА РАЗЛИЧНА ИСТОРИЯ"
    Казвайки, че е много впечатлен от историята на сериала, Навруз казва: „Обичам ги всички, защото всеки герой от сериала имаше история. "Имаме хора в нашия екип, на които можем наистина да се възхищаваме и да се учим. Имам и приятели, които съм срещал преди. ""Чувствам се благословен по този начин"""

# 652

Един чаровник водя.

# 653
Здравейте,
Нещо ме жегнаха фраговете на новия сериал на Алп.
Много от лицата, които участват харесвам.
Ще следя.

# 654

История затова как черното и бялото се превръщат в сиво.

# 655
Добра нощ, момичета! Heart

Добре дошли в Темата на x BlackRose x the guardian team Simple Smile  и    janakrasi !  Hug
Ще се радвам ,ако се включите и в коментариите. Grinning

x BlackRose x the guardian team Simple Smile ,много ти е дълг ника,скъпа .Как да те наричаме ,по кратичко?

janakrasi ,може ли Жана ?

Вярвам ,че ще има превод ,поне на руски.Не остана вече ....събота е след ден /и малко отгоре ,де Joy /
Дано поне този път Алпчи има късмет ! Hands Pray Heart Eyes

Айде,Лека ви ! SleepingSleepingSleeping

# 656
Не сме ли се засичали по други къщи Светле? Хмм...Диди съм аз.

Алп и Юрдаер чакам с 10 очички.

# 657
  • Дубай
Привет! Тука съм язе...
Диди, Свет, Жана,Пипи, здравейте!
В социалните се шегуват, че сериала е смесица от чапкъна и шербета и е излязъл пияса.Айде на късмет да е, днес е деня.... Днеска каква им е конкуренцията?

# 658
Здравейте.  момичета!
Ив ,радвам се че си отново сред нас!
Не мога да пиша повече,имам работа,по късно .
Има вече озет и снимки за 1 епизод.Ако някой може да ги постне,ако не аз по късно.

# 659
Привет момиченца! Hug Радвам се, че май сме повече отколкото в "Сърдечна болка". Забавно ще е! Heart Искрено пожелавам успех на сериала, Алпчи заслужава. Довечера съм на линия, ще има и превод от рускините.

Общи условия

Активация на акаунт