Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 118
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  , добър старт за проекта. Може и да дръпне.  Отзивите са добри и след като го пише Гюнгер ще има забавни диалози и моменти. Срещнах сравнения с Чапкънина ,че вече е модерно да си такъв и да снимат такива сюжети и дизита и на религиозна основа.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 20:02 от femmi2

# 676
Здравейте  , добър старт за проекта. Може и да дръпне.  Отзивите са добри и след като го пише Гюнгер ще има забавни диалози и моменти. Срещнах сравнения с Чапкънина ,че вече е модерно да си такъв и да снимат такива сюжети и дизита и на религиозна основа.
$
Феменцеееееееее,недей така , душкоооооо... казва се,опс пише се - Ще дръпне...със сигурност ! Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Аз не видях никакви съвпадения ,освен това ,че омъжиха Мюне насила,но може и да бъркам. Thinking
То както е тръгнало ,навсякъде има моменти ,взети от друг сериал.
Например ,точно в Чапкънина имаше момент ,когато Ферит търсеше Сейран по коридора,като в Островна приказка  ,Пойраз търсеше Хазиран и др.
Хм,на религиозна основа,ами то отдавна има такива сериали,така ,че не виждам нищо ново.

Първият епизод от сериала ПАЗАР надхвърли 1 милион гледания в You Tube.

Piyasa 1. Bölüm
1,5 млн. показвания преди 23 часа
Piyasa
Piyasa 1. Bölüm Piyasa 1. Bölüm sahnelerini izlemek için tıkla: ...

Нов

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 00:02 от Svet_sz

# 677
Привет !

Радвам се че тоя път Алп нацели дизито и екипа е добър.  Иначе никой не открива топлата вода и в доста сериали се повтарят случки и сцени.

В тази  класация за обсъждани дизита " Пияса " е трети.  "Ешрефа" още не е почнал, но се нарежда в десятката.

# 678
Ако през 2017г. някой ми беше казал ,че ще гледам сериал на Алп ,че ще го харесам още след Фазо щях да му се изплюя отгоре сигурно ,но още след Фазилет разбрах ,че проблема ми е бил само със Синан и той като Беркер в ЗИ се оказа ,че само героя му не е бил моят а приятелството им с Чаалар е видимо всеки път щом попаднат на едно място. Сериала ми хареса ще му дам шанс всяка събота ,но и околните около Алп също са много добри и има много какво да попие за себе си към пътя за професията си. Айча Бингьол не е мръднала от 2010та насам как го прави това? Бога ми не знам такава красавица.

# 679
Здравейте ,момичета! HeartHeart

ПАЗАР, ЕПИЗОД 1 /С БГ ПРЕВОД/
❤️❤️❤️ ПРЕМИЕРА / НОВ СЕРИАЛ ❤️❤️❤️

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/…/neron-angelov-nov…

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/…/1-neron-angelov-nov…

Диди,аз пък си го харесах в Ръчичката и от тогава си го обичкам и следя.И другите му сериали са хубави.Чудесен е като Серхат,като Пойраз и като Халил.Доста различни роли .А тук като чапкънин е супер...Даже четох един пост в Чапкънина ,че Ферит ряпя да яде в сравнение с Кенан.И е права, нашечкия е трепач.
А Айча си я харесах още от Ойлето.Три сезона плаках и се радвах с нея и с другия ми любимец Ерко.И ...последната и роля беше майка на Алп... Дженнет и Халил...чудесни.

В другата класация ,Феми...социал рейтинг е ПЪРВИ ,доста преди останалите.

Piyasa 1. Bölüm
2,7 млн. показвания преди 2 дни

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:29 от Svet_sz

# 680

Алп и сериала са в Тренда

# 681
Приветтттттттт... Heart

Как да не се радваш...

Piyasa 1. Bölüm
3,2 млн. показвания преди 3 дни

# 682
Иляйда има рожден ден вече в Турция.
Жива и здрава да е и всичко най-хубаво и пожелавам. Heart

# 683
Честит Рожден ден, на Илайда Алишан!

Да бъде здрава ,успешна и много щастлива!

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:19 от Svet_sz

# 684
# 685

Диде,Благодаря за трея! Hug
Тези дни имам много работа  и  не мога често да влизам в темата.Потърсих превод на трея,втория ,но не намерих./даже и на руски или пък не съм го видяла Thinking/
Вече имаме 4 милиона гледания на 1-ви епизод.Дай боже, да е за добро! Hands Pray

Тази снимка ми беше много скъпа...беше...Тя е направена след края на "Островна приказка".Тук ,излизайки от едно заведение,Алпи призна ,че имат връзка с Айча.Толкава се зарадвахме ,но...за съжаление беше за кратко...година и малко отгоре и така и не разбрахме каква беше причината за раздялата им.Дали беше във връзка със сериала Сърдечна болка или нещо друго. Thinking Тогава изкараха  Алп голям женкар,но аз не вярвам...Та той допреди Айча е имал само две гаджета,какъв женкар може да бъде...

Лекинка ви!

Добър ден,мацки! 

Ето озета на втора серия...малко е двоен...сори... Joy

Ето озета от Фейса.

ПАЗАР
резюме към 2 еп.
Кенан случайно целува Мюневвер, което се превръща в голям скандал. Снимка, направена от разстояние, се озовава в интернет, изчерпвайки търпението на съпруга и брата на Мюневвер у дома. Мюневвер и Кенан се събират, за да се отърват от клюките, които ги преследват.
Докато Ахсен и Шефик започват да се примиряват с миналото си, страховете на Кериман се сбъдват един по един. Неочакваната новина има пагубен ефект върху Кенан и Мюневвер е принудена да се изправи срещу съпруга си. Кенан поема по грешния път, за да избяга от преживяното. Адар поставя под въпрос честта на Мюневвер. Докато Кенан се опитва да се хване за живота с тънко въже, Мюневвер е завлечена в неизвестното, без да подозира какво ще се случи с нея.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 18:43 от Svet_sz

# 686
Привет,момичета! Heart
Готови ли сте за кино?
Предполагам ,че най напред ще има озет...  Thinking
Проверих линковете ,които Пипи беше дала за първи епизод...нищо...
Всеки път нови линкове ли има...и къде гледате ,че ги пускат...Пипи???

# 687
Приятно гледане на всички в кино салона.  Пипи🌹 ,като дойде ще сподели линкове.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:02 от femmi2

# 688
Привет! Hug Да Светле, различни са линковете. В тази група ще пуснат линка, когато започне. Пише между 20.00 и 20.30. https://vk.com/turkiee Ще следя и ще пиша, когато започне, ако има в ТУРК. РУ също. Ето почна, наше време 19-19.30, https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456257977 И в ТУРК. РУ https://turkrutv.net/rynok-2-seriya.html#onlayn_ozvuchka

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:17 от pipilota65

# 689
Момичета !

Пипи ,мерси! Феми ! HeartHeart

Накрая Кенан да не излезне син на Аксен ???

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:56 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт