Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 683
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Възможно е.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 22:39 от pipilota65

# 691
Привет...пак!
Нищо не казвате...хареса ли ви серията?
На мен ми хареса,макари ,че беше много тъжна... и много кратка...защо ли ?
Разбрахме вече ,че Аксен е била изнасилена от бащата на Кенан и после сигурно му става любовница...но кога се жени за Шевик?
Кериман е ужасна,каква майка е,вещица...как може да има такова отношение към детето си?
Кенан явно през много трудности е минал,еля като разбра какво е сторил баща му и после кончината на младото момиче...
Много се чудих, защо постоянно поглежда към белия шкаф...и стана ясно...това е наркотик,някакъв,нали?
Адар дали вече е щастлив...пълен идиот...но надявам се, накрая да си получи заслуженото.
Мюнефер ,през какво трябваше да мине... много болка ,първо загубата на майка си,после уредения и брак и накрая ,тоз аптал ,кой уж и е мъж,кажи речи я изнасили,заплашвайки я първо с братята и ,а после ,че не и вярва ,демек да му докаже ,че не била с Кенан.

Пипи ,благодаря за трея....огън....другата серия ще е май още по тежка. Open Mouth Disappointed Relieved

# 692
Искрено се надявам Мюневер да не е бременна от Адар след тази гнусотия.

# 693

Лелееееее,за това не се сетих...

Не разбрах от трея ,кой къпеше сестрата на Кенан?

# 694

Лелееееее,за това не се сетих...

Не разбрах от трея ,кой къпеше сестрата на Кенан?
Аз видях че младата Ахсен къпе Мюневер нали е преживяла същото от бащата на Кенан.Искрено се надявам да се окаже да не е негов син Кенан. Иначе  алкохол, наркотици Гюнгер жестоко отваря сериозни проблеми които има при дадени актьори показвайки ги с Кенан.Какво ли не прави тази съвест?

# 695
На мен серията ми хареса, но фрагманът е много постен. Дано следващият е по-добър.

# 696
Да ,Диди и аз същото си помислих,че е Аксен...
И щерката, май нищо добро не е видяла от родителите си...ужас...
А за артистите ,употребяващи наркотици е вярно ...едно към едно...нали преди години бяха подведени под отговорност някои от тях... какво ли стана с делата им,не се е чуло ...спомням си само Чачо,нали си го харесвам...имаше и доста други известни...

Снежи,добра дошла Hug ,а относно трея...хм...не е лош...да видим втория...

# 697
Начина на поднасяне на историята е много хаотичен и хора които не са гледали проект от Гюнгер трудно ще схванат какво иска да им покаже самата история. Чудя се как ще хейтя героя на Фърат? ;д

# 698
Свет, Heart

Рейтинг.

# 699

Снежи...мерсаж.
Сюперрррррррр...растем ,бавно ,но славно ! Heart Eyes

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

HugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHug

Само за няколко дни, акаунта на сериала "Пазар" в YouTube е събрал повече от 100 хиляди абонати. #Piyasa

Един фен пише...
Понякога погледите казват повече от думите. 🖤🔥 Най-истинските моменти в живота оставят най-дълбоките следи. 🥀 Всеки белег си има история, всеки поглед носи тайна. 🕶️
#СуроваЕнергия #НеизказаниДуми #ДълбокиОтражения #Любов #фенове #любовнафенове #подкрепа #viral #fyp シ #turkish #turkishseries #AlpNavruz

Халил и Кенан

ПАЗАР, ЕПИЗОД 2 /С БГ ПРЕВОД/
❤️❤️❤️ ДОБАВЕН Е ОЩЕ ЕДИН ПЛЕЙЪР!

❤️❤️❤️  https://neronbgbezplatno.blogspot.com/…/neron-angelov-nov…

Момичета ,изписах един чаршаф пост,няма ли кой да ме редува,поне една снимчица да сложи...

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 18:28 от Svet_sz

# 700
Благодаря за линкчето с превода на 1 и 2 епизод. 1 го изгледах. На първо гледане мислех, че няма вина за смъртта на фенката, но съм пропуснала, че я покани в стаята си, а после я отхвърли и изгони. Не, че щеше да е по-добре, ако беше спал с нея. Голяма грешка направи с поканата. Много скелети в гардероба има при неговото семейство.

# 701
Снежи ,а аз току що изгледах 2 серия...друго си е на български....незнам ,грешка ли беше или не,но донякъде го оправдавам Кенанчо...все пак има останала малко човещина в него...
Значи баща му е бил бетер него...оставя децата си при Аксен и отива при друга жена...Ужас...по назад бях писала ,че може да излезне накрая Кенан да е син на Аксен...Ти пак се мислиш за моя майка .,така и каза Кенан,може би  визира миналото ,когато тя ги е гледала???
От думите му  , останах с впечатлението ,че Аксен е убила бащата му..
А ,майка му Кериман защо толкова го обича и брани...интересно ???
Много тайни ни чакат ...чок...
Гледайки Аксен и Шевик при срещата им ....и там има нещо...чувства ,страх,спомени...
АААААА,щях да пиша и за целувката...малко преиграха ...на всички стана ясно ,че беше грешка,но явно сценария е такъв...сега сигурно Мюнивер ще стане колежка на Кенан.

Piyasa 2. Bölüm
2,2 млн. показвания преди 1 ден

Има вече и заведено дело с/у Канал Д  за плагиатство.
Туркиня обвинява ,че са взети моменти от нейната книга в сериала...става дума и за хиджаба... Thinking
Ако някой има време да постне поне една снимка за редуване или да намери този текст из фейса ,може да го постне,за да разберем за какво иде реч.

🆕️От Бирсен Алтунта ș:
    🙈
    <Полемиката на Пияса:
    Делото за плагиатство срещу серията "Пазар" на Канал Д: прилича на дъщерята на модел на имама.
    Мерим Бейза Ер, режисьорът на филмите Rüzgargülü и Zevcat, попълни иск за плагиатство срещу сериала Piyasa, подписан от Pastel Film. Ер твърди, че сценарият на сериала е много подобен на проекта, който тя адаптира от романа на Емине Şmamın Manken Kızı и представен на сценариста Мерт Селек.
    Er, която заяви, че е забелязала поразителни прилики между проекта си, който в момента подготвя, и сериала Piyasa, обяви, че е отвела въпроса пред съда и каза: „Много е ценно да се обясни проблема със забрадките. Опитвам се да го направя, но тук се работи неправилно. Хиджабът се превърна в материал за рейтинг, много ме натъжава тази ситуация. Не можете да видите жени, носещи забрадки, като пазарен материал. Проблемът не е само, че проектът ми беше откраднат, но и че целите ми бяха откраднати и изкривени.
    Ер каза, че е идентифицирал 10 основни прилики между " İmamın Manken Kızı" и сериала "Пазарът" и че много елементи се припокриват, от основната тема до динамиката на героя. И в двете постановки фактът, че консервативно младо момиче без желание влиза в света на славата, начините, по които е тласкана към славата, темата за напътствията и поразителните сцени в първия епизод са сред поразителните детайли.
    Мерим Бейза Ер заявява, че най-голямата разлика е, че героят на имам не е включен в сериала "Пазар", а главният герой е проектиран като актьор, вместо като модел. Тя обаче подчерта, че историята е почти точно подобна. Er, която поиска RT ÜK да проучи подробно тези прилики и да поиска официално изявление от производствените организации, заяви, че съдебният процес е започнал и очаква твърденията за плагиатство да бъдат изяснени чрез съдебния процес. > Източник:
    https://www.instagram.com/reel/DGtm25YIcXa/
      · Преглед на оригинала
      · Оценете този превод

Elena Barbu
20 ч  ·
🆕️Alp Navruz
Piyasa  backstage ✨️

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 17:48 от Svet_sz

# 702
НОВО Camera

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 14:58 от femmi2

# 703