Няма все още да коментирам, а само ще кажа, че не харесвам забрадките и това много ме затруднява. Алп отново е чудесен! Това са сцени от предстоящия епизод.

Хубава вечер.

Между другото парфюма го доказва.

Честит празник на патерици! Извинявам се за вчера, но по обясними причини отсъствах. Сега наваксвам и гледам епизода. Доста тежко започна. Илайда се справя добре, как само пресъздава мъката и безизходността на Мюневер.
Каква съдба само, и това явно е системно при съседите.
Мюневер има късмет с такава леля, като Ахсен, която е преживяла същото до някаква степен, но е оцеляла(ще видим с цената на какво). Продължавам да гледам и ще дописвам.
Между другото парфюма го доказва.
После взе много да ме дразни нейното отношение към Кенан ,човека и се извини,отиде да разбере дали е добре,а тя пак крещи и го обвинява като луда... прекалено много набожност ,бих казала...жалко ,много жалко за момичета ,отгледани и расли, по този начин в доста райони в Турция...
Да,тя се жертва заради братятата си,но дали те го заслужават ,особено по големия??? 
....
...
Токущо прочетох някои коментарии под трея и....не ми се е сторило...правилно съм видяла.

....
...
Токущо прочетох някои коментарии под трея и....не ми се е сторило...правилно съм видяла. 

Препоръчани теми