Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 129
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Привет!
Няма все още да коментирам, а само ще кажа, че не харесвам забрадките и това много ме затруднява.  Алп отново е чудесен! Това са сцени от предстоящия епизод.

Хубава вечер.

# 706

🆕️Piyasa/ Обобщение на пазара и снимки от епизод 3:

"Неочаквана ръка за помощ протяга към Мюневвер, който е сам в гората. Asu намери Кенан в безсъзнание и спаси живота му, но сега Кенан трябва да се справи не само със съвестта си, но и със страховете на майка си.
Докато Ахсен се приближава към Мюневвер със състрадание и се опитва да излекува раните си, събирането между Мюневвер и Кенан засилва напрежението. Кенан и Шефик откриват тайния живот на Асу, но стъпките, които предприемат, ще изправят Кериман и Ахсен лице в лице години по-късно.
Докато Озге се бори с амбициите и мечтите си в собствената си самота, Гани и Мюневвер са принудени да се срещнат с Адар за сървъра.
Докато Кенан се стреми да изправи Мюневвер пред правосъдието след наученото, той малко не знае, че ще бъде хванат в средата на нарастващите събития.

Изявление от създателите на сериала "Пазар" относно обвиненията в плагиатство:

"Разочарование сме, че през последните дни бяха отправени неоснователни обвинения за плагиатство срещу нашия сериал, озаглавен
ПАЗАР, който се продуцира от нашата компания и се излъчва по Канал D. За да информираме коректно обществеността, се наложи да направим следното изявление:
Обвиненията в плагиатство на сценария на нашия сериал са неоснователни.  Сценарият е написан от нашия опитен сценарист Мехмет Баръш Гюнгер  с помощта на оригинален творчески процес и не е използван без разрешение от която и да е компания.В Pastel Film отдаваме голямо значение на оригиналността на всички наши проекти, тъй като уважаваме правата на интелектуална собственост и закона.  В тази връзка с уважение информираме обществеността, че сме започнали необходимите правни процедури срещу неверни твърдения." #Piyasa

Втория трей на 3 серия...при мен доста прекъсва,дано при вас е по добре./преведен/

https://www.facebook.com/turkishfandombg/videos/1026260992888600

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:05 от Svet_sz

# 707

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 18:43 от femmi2

# 708
Привеет,момичета! Heart

Серията сигурно започна ,а аз още се бутам...тоест озета...

Феми... Hug

Чакаме линк от Пипи... Hug

Аз намерих тука един линк ,но пише, че превода още не е започнал... Thinking

https://vkvideo.ru/video-46308288_456258036

«РЫНОК» 3 СЕРИЯ! ОНЛАЙН-ОЗВУЧКА!

ААААААААаа...започна превода...още около 12 мин.до началото на новата серия.

И така ...пак ще се редактирам... явно не ви се пише,момичета,може и да не сте гледали ,може да сте били заети...както и да е.
Аз все пак ще пусна Новата 9 - та тема.

И сега за серията.Хареса ми...На моменти ми дойдоха малко в повечко разговорите,но сценарий...
Кериман,много зла жена.Нищо не ми идва наум ,за да и оправдая отношението към Асу.
А тя милата,тъгува по баща си.Дори и да я използвал ,за да прикрие любовните си похождения,тя продължава да го обича,тъгувайки за него...така мисля. Thinking Между другото парфюма го доказва.
Оня галфон Шевкет,направи огромна грешка,как може да пребиеш един човек ,без да го изслушаш... Че наш убавец се поведе по него,макари ,че първата му реакция беше,че не вярва.После ,обаче ,виждайки снимката разбра.
Другият идиот ,дето размахва пищоф и обеща на Мюнифер ,че ще я остави ,отново изтрещя...ха ха ха ...бил обичал Мюнифер...и това неговото, ако е обич... Rolling Eyes Joy
И...игрите започнаха...Умрях от кеф как Аксен им го начука... или Мюнифер ще получи роля в сериала или снимките с Асу ще видят бял свят.Всичко се връща ,рано или късно.
Гани и Кенан постъпиха по мъжки,защитавайки Мюнифер.Прислужницата, май се притесни за работата си... Joy Joy Joy
Сега ще потърся и трея...

https://vkvideo.ru/video-46308288_456258038

«Рынок»: 4 серия. Фраг №1. Русские субтитры

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 23:28 от Svet_sz

# 709
Привет! Hug Честит празник на патерици! Извинявам се за вчера, но по обясними причини отсъствах. Сега наваксвам и гледам епизода. Доста тежко започна. Илайда се справя добре, как само пресъздава мъката и безизходността на Мюневер. Heart  Каква съдба само, и това явно е системно при съседите. Cry Мюневер има късмет с такава леля, като Ахсен, която е преживяла същото до някаква степен, но е оцеляла(ще видим с цената на какво). Продължавам да гледам и ще дописвам.

# 710
Добър ден ! Heart

Пипи Flowers Hibiscus ,гледай,а аз ще постна рейта...малко е намалял и в трите сериала ,които вървят в събота.
Да...имаше доста приказки ,които малко отекчиха ,но се ядва.

# 711
Догледах го. Не знам какво да кажа, много сложно го направиха, но явно е нужно.Не разбрах каква беше връзката на Асу(сестричката) с чичака? Тя определено страда от липсата на любов от майка си, но ситуацията в която попадна Шефик заради нея беше в полза на Ахсен. Малко ми е странно настояването на Ахсен да направи Мюневер актриса, преди още да я е спасила от принудителния брак. Но ще видим нататък как ще развият нещата, този Адар лесно няма да се откаже. Ама не разбира ли, че насила хубост не става? А и Мюневер напразно му се отдаде, уж за да я остави на мира, но стана обратното. Head Band

# 712
Елегантно красив Алп Навруз сред прожекторите

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 19:46 от femmi2

# 713
Не разбрах каква беше връзката на Асу(сестричката) с чичака?

А тя милата,тъгува по баща си.Дори и да я използвал ,за да прикрие любовните си похождения,тя продължава да го обича,тъгувайки за него...така мисля. Thinking Между другото парфюма го доказва.
Оня галфон Шевкет,направи огромна грешка,как може да пребиеш един човек ,без да го изслушаш... Че наш убавец се поведе по него,макари ,че първата му реакция беше,че не вярва.После ,обаче ,виждайки снимката разбра.
Простичко казано ,тя го "поставя" на мястото на баща си...без други помисли...така го разбрах аз...

Вчера пропуснах да коментирам нещо за Мюнифер...На моменти не мога да разбера израза на лицето или  ,демек физиономията и в дадени моменти...хем страда ,а пък е ухилена... Thinking После взе много да ме дразни нейното отношение към Кенан ,човека и се извини,отиде да разбере дали е добре,а тя пак крещи и го обвинява като луда... прекалено много набожност ,бих казала...жалко ,много жалко за момичета ,отгледани и расли, по този начин в доста райони в Турция...
А що се отнася до Мюнивер ,май и тя не знае какво иска... Thinking Да,тя се жертва заради братятата си,но дали те го заслужават ,особено по големия???

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 21:23 от Svet_sz

# 714

❥ Юрдаер Окур за сериала "Пазар":
📍“Целта на сценария е да постигне най-добър резултат. Мисля, че тази цел донякъде ще бъде постоянна за нас. За първи път подобна тема се повдига в работата, в която участвам.“

И нещо друго ...чудех се дали съм видяла правилно или ми  се е сторило,ама Асу не тръгна ли към Шефик ,не само за прегръдка ,а  и за нещо друго... Rolling Eyes .... Kiss ...  Close Токущо прочетох някои коментарии под трея  и....не ми се е сторило...правилно съм видяла. Dizzy Face

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:44 от Svet_sz

# 715

❥ Юрдаер Окур за сериала "Пазар":
📍“Целта на сценария е да постигне най-добър резултат. Мисля, че тази цел донякъде ще бъде постоянна за нас. За първи път подобна тема се повдига в работата, в която участвам.“

И нещо друго ...чудех се дали съм видяла правилно или ми  се е сторило,ама Асу не тръгна ли към Шефик ,не само за прегръдка ,а  и за нещо друго... Rolling Eyes .... Kiss ...  Close Токущо прочетох някои коментарии под трея  и....не ми се е сторило...правилно съм видяла. Dizzy Face
Ами Светле той Юрдаер Окур си го казва, целта оправдава средствата, колкото по скандално, толкова по гледаемо. На мен лично ми се гади от тоя род връзки, независимо от психологията и причините. Та защото ти липсва баща ти, да те привличат възрастни мъже? Хеле пък в "Далечен град" кръвосмешението ми пречи истински да се наслаждавам на иначе добрия сериал.

# 716
Верно , верно видяхте ама при толкова Адар в фрагмана и една сцена на Алп / Кенан концентрацията ми умря като китките от Адар за Мюнка.

# 717
# 718
# 719

Алп с руска фенка.

Мио и Алпи

Търсейки нещо за Илайда ,попаднах на един мой пост отпреди 3 години.

Най напред ново двайси ...ех, журналистите  се убиха да сватосват нашите убавци...

💥💥💥Алп Навруз се среща с Илайда Алишан?

Алп Навруз присъства на парти в Етилер миналата вечер.  Твърди се, че там актьорът се сближил с колежката си Илайда Алишан, която се присъединила към купона.

Говори се още, че двойката, която говореше рамо до рамо с часове, танцуваше и се забавляваше цяла нощ.

Това е по времето на Сърдечна болка.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 20:44 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт