Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 285
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам уреда на Кангару 3 в 1 и смятам да го пробвам с тази функция.
Иначе наскоро си поръчах стъклена такава приставка, която се слага над тенджера и се готви на пара.

# 106
Благодаря ви! 🩷

За уред на пара, аз използвам стерилизатора на Кангару, има опция за варене на зеленчуци и яйца. Много приятно изненадана останах. Лесно се почиства, зя около 15 минутки ги изварява, стават меки и готови за пасиране или мачкане.
Вчера правих тиква на пара,пусна си сладък сок от нея и позагоря по дъното на уреда, но лесно се изчисти. ✌️

Иначе гледах, че има Нутрибулет бейби. Направо се влюбих, но нямам място и за него. Той си е мулти уред, абе вижте го. Много е готин. 😁

Нутрибулет е блендер, на мен ми трябва за готвене на пара.

# 107
  • София
Благодаря ви! 🩷

За уред на пара, аз използвам стерилизатора на Кангару, има опция за варене на зеленчуци и яйца. Много приятно изненадана останах. Лесно се почиства, зя около 15 минутки ги изварява, стават меки и готови за пасиране или мачкане.
Вчера правих тиква на пара,пусна си сладък сок от нея и позагоря по дъното на уреда, но лесно се изчисти. ✌️

Иначе гледах, че има Нутрибулет бейби. Направо се влюбих, но нямам място и за него. Той си е мулти уред, абе вижте го. Много е готин. 😁

Нутрибулет е блендер, на мен ми трябва за готвене на пара.

https://www.nutribullet.com/shop/baby/nutribullet-baby-blender-steamer/   - ето за този говоря Laughing

# 108
Моето мнение- ако ще си взимаш уред за пара по-добре вземи нещо, което може да се ползва после за цялото семейство. Аз конкретно имам херметик мултикукър на Тефал, в който може и на пара да се правят зеленчуци. После ако искам ги пасирам.
Имам и бебешкия уред на Авент. Да, предимство е, че на едно място вариш и пасираш, но после заема място и се чудиш какво да го правиш. Според мен има някакъв смисъл само ако го ползваш всекидневно. Аз лично купувах доста готови пюрета на каката Grinning

# 109
Здравейте и от мен, и аз се чудя дали да купя уред, но май по-скоро ще взема приставка за готвене на пара. Пък то може и да се варят зеленчуците, които им поднасяме.

Иначе бебчо е добре, но не е акал от 72 часа. Надявам се днес да се изака. Чудя се какви лъжички да му взема за захранването.

Вчера го гледа свекървата за 2 часа…. Толкова е плакал, милия, не се успокои, докато не дойдох да го гушна! Хвана ме яд, че не са ми се обадили по-рано, щях веднага да се прибера …  явно доста е свикнал с мен..

Иначе аз още нямам цикъл… Lucie - дечица с толкова малка разлика си в предизвикателство! Браво; че сте се наели! 😳😍

Относно седенето - вие вече оставяте ли бебоците седнали във вас?

# 110
Май ще се откажа. Ще взема една кошничка и готово.

# 111
Привет!
Можете ли да ми препоръчате ортопед за гр. София?
Днес бяхме на преглед при личната и тя ни даде направление за профилактичен преглед

# 112
  • София
Привет!
Можете ли да ми препоръчате ортопед за гр. София?
Днес бяхме на преглед при личната и тя ни даде направление за профилактичен преглед

С 2 ръце препоръчвам д-р Николай Узунов - 25-то ДКЦ в Младост 3!!! Като се има предвид, че съм доста капризна от към лекари...този човек е страхотен!

# 113
Утре сме при д-р Антон Александров, в Горна баня. Ще споделя после.
Вашите имат ли режим през деня? При нас е абсолютно непредвидимо всичко от сутринта до  къпането вечерта. Единственото сигурно нещо е заспиването на гърда след банята и двете събуждания през нощта - цока и заспива отново. Всичко друго е хаос - ту спи по 2:30 часа, ту по 25 минути... Simple Smile
И аз се интересувам от уред за готвене на пара. Обаче още не съм се спряла на нищо конкретно.

# 114
Ох, аз сутринта писах, писах и се изтри като цъкнах нещо Grin

Lucie, много готино изглежда това ремарке ! И малко страшно за мен. Аз имам седалка за багажник, с която возех баткото като беше малък. Но сега толкова отдавна не съм карала, че не знам дали ще се престраша да возя бебето като порастне за нея.

vikksi, бързо оздравяване!

За готвене на пара ще ползвам една яйцеварка, която имам. Мисля така или иначе само в началото да правя аз пюрета, и то за да не изхвърлям. Хич не обичам да хвърлям храна.

Ортопед, много хвалят Алексиев и Фурлакис. За последния обаче се записват часове с месеци напред - много е търсен. Мисля че и не работи със здравна каса.

Друго забравих какво писах сутринта Grinning

# 115
Ох, а тук понякога когато подмина някое колело с по три-четири деца на него зяпвам просто как балансират 🙈🙈
Това е едно от нещата, които изключително харесвам на живота тук - велосипедистите, особено в Белгия, са абсолютни царе на пътя, а аз обичам да велосипедствам 🚲🚲🚲
ММ, който е трябвало да ходи с колело до училище на 15 километра в посока не е толкова въодушевен на стари години колкото мен 😆😆

Ох, аз сутринта писах, писах и се изтри като цъкнах нещо Grin

Lucie, много готино изглежда това ремарке ! И малко страшно за мен. Аз имам седалка за багажник, с която возех баткото като беше малък. Но сега толкова отдавна не съм карала, че не знам дали ще се престраша да возя бебето като порастне за нея.

vikksi, бързо оздравяване!

За готвене на пара ще ползвам една яйцеварка, която имам. Мисля така или иначе само в началото да правя аз пюрета, и то за да не изхвърлям. Хич не обичам да хвърлям храна.

Ортопед, много хвалят Алексиев и Фурлакис. За последния обаче се записват часове с месеци напред - много е търсен. Мисля че и не работи със здравна каса.

Друго забравих какво писах сутринта Grinning

# 116
Ясно защо ремаркето е на твоето колело GrinningGrinningGrinning

# 117
  • София
Момичета, днес вече всички сме добре и съм спокойна!
Ще ходим тези дни до Айко за столче за хранене, вие имате ли вече? Кое бихте препоръчали, искам да е стабилно, защото много ме е страх да не се катурне със стола!!!

# 118
Ще ходим тези дни до Айко за столче за хранене, вие имате ли вече? Кое бихте препоръчали, искам да е стабилно, защото много ме е страх да не се катурне със стола!!!

По-назад сме писали с Електра за столчетата

# 119
  • София

По-назад сме писали с Електра за столчетата

Даа, разрових. Харесах едно и отиваме днес, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт