Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 450
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Аз купих от тук гердан http://sladurite.com/category/127/gerdani-ot-kehlibar.html
То е късо, не може да го докопа да го тегли. А ми казаха, че на ръката не е толкова ефикасно, колкото като е на врата.

За кремовете за атопична кожа - моят, с който мажа след баня, не заради проблеми, а защото има още много, също е такъв. На А Дерма е, емолиентен балсам от серията Екзомега. В началото кожата беше много суха и се лющеше ужасно, та една позната ми го препоръча. Много ефикасен беше, след две мазания се оправи.

# 241
  • София
Аз купих от тук гердан http://sladurite.com/category/127/gerdani-ot-kehlibar.html
То е късо, не може да го докопа да го тегли. А ми казаха, че на ръката не е толкова ефикасно, колкото като е на врата.

За кремовете за атопична кожа - моят, с който мажа след баня, не заради проблеми, а защото има още много, също е такъв. На А Дерма е, емолиентен балсам от серията Екзомега. В началото кожата беше много суха и се лющеше ужасно, та една позната ми го препоръча. Много ефикасен беше, след две мазания се оправи.

Да и ние сме с Екзомега от раждането, но вече няма ефект, дори е по- зле кожата в момента. Едва ли е от него, но явно при нас ще действа нещо друго.

# 242

Аз имам такова, само, че ме е страх все още да го сложа. Подарък ми е, не знам от къде са го взимали.

# 243
Извинете ме за невежеството, но какво общо имат тези герданчета със зъбите?

# 244
Като отвориш линка и цъкнеш на някое герданче пише - на кратко, кехлибарът притежава противовъзпалителни и  болкоуспокояващи свойства. До колко е така, нямам идея.

# 245
Като отвориш линка и цъкнеш на някое герданче пише - на кратко, кехлибарът притежава противовъзпалителни и  болкоуспокояващи свойства. До колко е така, нямам идея.

Прочетох, да. Според използвлите го има ли наистина ефект? Аз съм Тома Неверни по отношение на такива неща (извън традиционната медицина). Разбира се, когато положението стане отчайващо съм склонна да опитам всичко Grinning

# 246
Олее колко сте изписали!

При нас беше лудница и хич не смогнах. Бяхме на море - топнахме малкият, мноого му хареса. Е, облиза малко солена вода, но.. какво да се прави 😅 много беше щастлив! Сега ни предстои отново море.

Относно кожата - и бебчо е с атопична, и аз мажа с Адерма екзомега. Тялото е сравнително окей, но лицето…. Много често се “възпалява”. Става сухо, лющи се. Даже преди 2 седмици давах капки Фенистил (педиатърката препоръча), защото беше доста.. не знам защо. :/ ние, като Викси, мием косата през ден. Просто той се поти, ужасна жега е и няма как…

В този ред на мисли - вашите бебоци как спят вечер? Завивате ли ги, с чувалче ли?

Иначе сънят от 2 седмици е мираж и при нас. Преди беше по-добре. Сега се буди в 3:30-4 и будува … 2-3 часа, различно. Само сърби венеца, гриза бибероната, върти се… не знам на какво се дължи! Постоянно вдига краката … аз съм супер изтощена напоследък 😳

Вечер също започна да заспива трудно… не знам 😅 Регресия на съня ли е, ново умение ли… зъби ли😅😳

Ние иначе също захранваме. Получи се запек в началото и се наложи клизма, но за щастия се нормализира вече. Някоя от вас ползва ли уред за готвене на пара на Филипс?

# 247
След обикаляне по лекари и изследвания, се оказа, че съм с инсулинова резистентност. Има ли мама в групата с това заболяване да попитам няколко неща? И да не съм съвсем офф, да питам, втората ваксина през устата ли се приема? Благодаря Flowers Hibiscus

# 248
Здравейте!
Какъв термометър използвате? Малката вдига 37,2 през ден от около 3-4 дни. Според хомеопатката ни е твърде рано за зъбки и температурата е от друго, а можело и термометърът да не в верен

# 249
  • София
Момичета, ние тези десетина дни ще сме на гости при свекърва ми.
Снощи го накърмих бебо в 23:00 и спа в хола при баба му и се разбрахме ако има нещо да ми го донесе.
Ами...наспах се! Кво да ви кажа. Мрънкал ли е, не е ли, аз не съм чула 🤔😁
Свекито вика, че малко мрънкал ама му дала вода и заспал. Каквото и да е, аз съм като нова, хахаха.
Единственото лошо беше, че на сутринта имах буци на гърдите и нямап търпение да го нахраня, защото беше болезнена работата. Confounded

# 250
Ако няма други симптоми не се притеснявай, 37,2 е нормално. Къде я мериш, също зависи.
https://www.puls.bg/bebe-krmene-c-37/bebeto-e-s-temperatura-kakv … da-pravim-n-34977
Да ви похваля моят малък мъж вече от два дни се обръща. Simple Smile
Кожата му е спокойна.
Обаче и при нас сънят стана на пресекулки.
Освен това като му се доспи чака прегръдка с цица в устата... Не знам как ще се отучваме...
Единствена резервна опция за заспиване е количката или столчето за кола, ако пътуваме.

Някъде назад май бяхте коментирали кехлибарени герданчета. Купихте ли? Доволни ли сте? Много ми е странно как ще стои на шията му и няма да го дърпа...

# 251
Дейзи, аз го слагам да спи с боди с къс ръкав и от най-тънките чувалчета. Но спим на отворен прозорец, то иначе не се диша.

Кари, през устата е само ротавирусната ваксина. За нея ли питаш?

Иначе, и аз знам, че 37 и нещо е нормална за бебетата.

# 252
Дейзи, аз го слагам да спи с боди с къс ръкав и от най-тънките чувалчета. Но спим на отворен прозорец, то иначе не се диша.

Кари, през устата е само ротавирусната ваксина. За нея ли питаш?

Иначе, и аз знам, че 37 и нещо е нормална за бебетата.
Ротавирусната нали е тази, която не е задължителна? Нея я сложихме първа, след това сложихме първата задължителна и за тази ми каза, че била пак през устата. Затова се изненадах и питам

# 253
Karina, ротавирусната е на 2 или 3 дози (според марката на препарата). Може би ти е говорила за втората доза.

# 254
Karina, ротавирусната е на 2 или 3 дози (според марката на препарата). Може би ти е говорила за втората доза.

Ами не разбрах, че доведоха едно бебе по спешност и успяхме само да го измерим, а ваксината остана за понеделник. Ние реално сме сложили само една от задълженителните.

Общи условия

Активация на акаунт