Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 765
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
И ние сме така с цокането, откакто бях болна и се обезводних. Количеството се върна, но той продължава да се буди като новородено. И спи доста неспокойно. Също няма още нито един зъб. Също не желае особено да яде храна. Аз си мисля, че с това е свързано и честото сукане. Вече не им стига само кърма. Дано започне да хапва повечко скоро, че и за хемоглобина малко се притеснявам  Hands Pray

На корем не го слагам, той ако иска се върти. Но предимно иска да седи. Понякога повръща по малко като е седнал и се сгъне на две, ако е ял скоро. Вече е много стабилен, въпреки че още се случва да загуби равновесие и да политне назад или напред. Буквално от вчера за днес стана стабилен, някак изведнъж.

# 631
И при нас седенето се отключи от раз 🤷‍♂️
И има нова любима играчка - една пластмасова купа от кухнята- гризе я , пъха си лицето вътре и явно лекото ехо го заинтригува... пълнят му играчки и той ги вади - от раз сякаш дръпна от ритащо лежащо бебе в интерактивно човече.
Покрай стомашния вирус дръпна назад с храненето- но поне пие прах прахчетата, които му изписана.

# 632
Луси  Heart Eyes
Вкъщи любимата игра е да вади дребните играчки от кутията една по една, да ги хапне и накрая да изяде и кутията Joy

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:24 от Elektra.13

# 633
Диана все още не сяда. Харесва ѝ да се изправя от легнало в седнало положение, но много бързо тупва. За сметка на това, много напредна с пълзенето - за секунда да откъсна поглед и е излязла от килимчето. Също така гука много сладко, като по цял ден повтаря бабабаба, папапапа и мамамама Heart Eyes
Любимата играчка е пакетче сухи кърпички, заради които даже пропълзя, защото не ѝ давах да ги лапа Grinning

# 634
Мале колко сладки бебенца и какви косички имат , а моята още няма 🤦🏼‍♀️😁

Ето я и колко души са ме питали дали е момче 😂 тя няма косичка горката , кога ли ще има ?

# 635

От тази седмица го водя в един детски център да играе и с други дечица,само 2 пъти седмично е, но пък е едно разнообразие за него.
Някой поръчвал ли е от TEMU? От Шейн съм поръчвала, но в това си харесах детски играчки, та да питам дали сайта е окей.

# 636
V.P., добавям - нашият шишко има същата обсесия по нокрите кърпички 😄

Боже ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Карина,  аз ако съм на тази учителка само ще ги мачкам тези бебета ❤️❤️
Електра, ама тя кутията колкото него 😄😄 сигурно се чувства голям герой когато вдигне ❤️
Алисе, ще ще ... ама тогава какво ще правите с опашките от обожатели пред вас 😄❤️

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:24 от Lucie_

# 637
Алисе, и без коса е красавица ❤️ има време, ще порастне Simple Smile

Кари, ей много са сладки 😍 И мястото изглежда супер.

Нашето момче обича пък етикети, и в момента е захапал един.

И аз му се чудя но това Тему, но не съм поръчвала. Мои познати поръчват от Али експрес. Не са ли подобни там нещата?

# 638
Да му мисли таткото Люси 😂той от сега си е ревнив и незнам какво ще стане занапред

# 639
  • София
Аз като една откачена, заспах рано с детето, подхлъзна ме и се събуждам наспана, а в момента виждате колко е часа. 🤣😅
И пак се боря с нощното пишкане!
Целият е напикан, пак пропускат памперсите. Вечер цока много и вода много пие. Като размер сме на 4-ка ( 9-15) кг, просто няма шанс да са му малки. Доскоро нямаше проблем с Пуфис пантс, но отново вечерно време пропускат. Купихме днес памперси на Памперс актив бейби - същата работа. Отново отстрани пипам, че е влажен.
Не знам, дали е защото много пишка и като се върти и натиска ....изпуска. Не би трябвало, хиляди левове и накрая - мокър.  😥🙄
Чак ме хваща яд.

# 640
Аз ползвам Памперс гащи премиум кеър. Последно ги хванах в Е маг излизаха по 50ст. Пропуснали са само два пъти, но явно не съм ги сложила като хората. Но и моето момче не пишка толкова много нощем. Актив бейби също не са пропускали, както и лидълските и дм-ските. Пуфис не купувам, някак дебели ми изглеждат.
Викси, той колко кг е? Да не са големи? Аз ползвам още 3ка, той няма 8 кила и са му екстра.

# 641
  • София
Аз ползвам Памперс гащи премиум кеър. Последно ги хванах в Е маг излизаха по 50ст. Пропуснали са само два пъти, но явно не съм ги сложила като хората. Но и моето момче не пишка толкова много нощем. Актив бейби също не са пропускали, както и лидълските и дм-ските. Пуфис не купувам, някак дебели ми изглеждат.
Викси, той колко кг е? Да не са големи? Аз ползвам още 3ка, той няма 8 кила и са му екстра.

Електра, да, и при нас нямаше проблем, но напоследък наистина много пие вода, по около 100 мл на вечер успява понякога. И отделно суче. Иначе Пуфис са по-дебели, но нямаше проблем. Започнаха да пропускат от две седмици, откакто започна да суче по 2-3-4 пъти нощем.
Сега махнах памперса, еше сух, може да ми се е сторило снощи, но самият памперс бешеее сигурно 2 кила ххах супер пълен, направо се беше надул.
Няма начин за са му големи, той още от месец е на 4-ка, сега е 9 кг. Голям си е 😅😅😅🫶 май просто много пие и много шава. През деня нямаме такива проблеми с пропускане.

# 642
Аз от пуфис изобщо не бях доволна, взимам на ДМ или лидълски. И ние сме на 4-ка. Сутрин понякога е сух, понякога е пълен, а не пие нищо вечер 🤷‍♀️

# 643
В Гален при поръчка на Панда подаряват гащички Пуфис. Още на първата проба излязоха пъпчици и повече не бих ги пробвала. Иначе си използваме Лидлските, петица Grinning

# 644
  • София
Наистина ли, толкова негативни коментари за Пуфис. Чудна работа, аз и в болницата бях с тях, после сменихме няколко марка, отново се върнахме на Пуфис и бях страшно доволна. До тези дни.
Странното е, че през деня няма проблеми, но да - сменям го на 2-3 часа, нормално, но вечерно време...наистина като го махна сутринта и тежи повече от детето, много пикае Grinning
Не знам, ще видим, засега нямам решение. Последните пъти с ДМ-гащите беше добре, но те ми излизат много скъпо - 20 бр. за около 17 лв мисля, че бяха. Не ми е ок, свършват за 3 дни Grinning

Аз съм упорите, ще открия решение, хаха.

Отделно онзи ден ходих на преглед, срам не срам от раждането не бях ходила... за щастие всичко е перфектно, даже ми дадоха зелена светлина ако искаме вече да пробваме за второ бебе. Е, още ми е прекалено рано, но важното е, че вече може. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт