Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 778
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Малкия е добре, но как падна на сън, бога ми, нямам идея... Такива хавлийки имам и аз, но баща му ми наду главата да съм вземела или голяма хавлия, или халат. А повечето хавлии и халати след пране стават твърди, затова исках препоръки ако сте взимали.

# 616
Не съм взимала, но знам, че на Яна Панагюрище са хубави и качествени материи и гледам, че имат и детски халати.

# 617
  • София
Аз за количката да не урочасам нещата, но откакто купих подложката от СевиБейби ...забравихме какво е мъкнене и носене. От време на време мрънка, но ако е седял наистина дълго време в количката. Иначе разходките са вече толкова приятни, вози си се, сам заспива, дори от няколко дни отказва биберон и заспива без него.

Единствено вечерният сън е доста зле. Много се върти и примрънква, давам гърдата и това е. Зъбите го мъчат. Като дадохме П@надол и спа цяла нощ. 🫢

# 618
Ох, идвам да споделя - вчера малкият така ни изплаши. Тук имаше гореща вълна през уикенда и ако имаше климатици по къщите нямаше да е проблем, но тук такова чудо няма :/

До такава степен беше нетърпимо, че в неделя се качихме в колата следобед и докато бебето спа 90 минути шофирахме по селските пътчета - за да сме на хладно от климатика.

В понеделник сутринта малкият повърна на фонтан. ММ пребледня. В понеделниците той го гледа. Аз останах да работя от дома и го следихме на 60 минути да пие някакво мляко. Започна и разстройство.  Но температурата беше нормална. Липсваше апетит и така - на всеки час предлагам АМ, по 30 по 30 мл до вечерта започна да пие по 60 - 90 милилитра. (Следих да достигнем обичайният тотал за деня на мл)
Днес вече беше весел и игрив. И вчера беше, но бързо ставаше кисел и пролакваше на сън по време на дремките. Явно коремчето го болеше. Днес сутринта му дадох развсрени макарони - сдъвка няколко. (Поне интересът към храната му се върна), после мляко, на обяд мъъъничко разварен ориз, после пак АМ, и следобед малко развсрен картоф. За вечеря си изпи 150 мл и заспа.

Явно изкара някакво вирусче . Още преди месеци педиатърката ни беше казала (може би на прегледа около третия месец), че така изкарват вируси дори без да разберем - може и еднократно разстройство да е.

Нооо ... ММ здравата се уплаши, а аз имах чувството че с всяка клетка искам на мен да дойде дискомфорта.

Все пак беше леко -  за 24часа, без температура, с много гушкане и търпеливо предлагане на АМ.

Пазете се ❤️

# 619
  • София
Луси, масово децата тук го изкарват. Стискам палци бебчето да е добре и да е минало наистина. 💕
Аз също много се уплаших нашият човек като беше така.

# 620
Луси, добре че е бил еднодневен!
Аз много се радвам, че вкъщи го пипнах АЗ. Толкова болна не помня да съм се чувствала някога. Успокоявяше ме мисълта, че би трябвало да съм предала антитела с кърмата, но се притеснявах за баткото.
Мина вече и при мен, дано това да беше всичко!

# 621
Люси , има някакъв вирус тук. ММ беше по същия начин , повръщане , след това разстройство. Апетит нямаше изобщо, два дни не е ял. Моля се само да не се зарази малката. Той вече оздравя ,но знам ли ,страх ме е

# 622
  • София
Хей, момичета.
Кърмени дечица, които рано тръгват на ясла, как издържат между храненията? Има ли изискване за кърмачета?
Нямам намерение да пускам нашето момче, но просто ми стана интересно.
Кърмачета приемат ли се или има някакви навици, на които детето трябва да отговаря преди да го запишеш?

# 623
В БГ най-рано на 10 месеца се приемат бебетата. Тогава се предполага, че ядат и твърда храна. Ама честно казано аз не познавам никоя майка да си е дала детето толкова рано на ясла Simple Smile

# 624
Електра, днес не се стърпях и поръчах това:
https://visvitalis.bg/product/rainy-bebeshki-zimen-gashterizon-z … ampaign=order_add

Еми много е сладко, не му устоях  💓

# 625
О, сладко е, със здраве да си го ползвате ❤️
На мен ми трябва ромпър без ританки, за да става за бебеносене. Въпреки, че не знам колко ще бебенося, но за всеки случай. Вчера заспа в количката.  Хванах го преди да се изнерви. Отидох на паветата в Южния парк до подлеза на Гоце Делчев и въртях там докато заспи Simple Smile

# 626
  • София
И аз имам едно такова подобно. Нямам търпение да го облека, има и ушенца и ще е много сладко. Пак е сиво и е от ПатПат, от прословутото Пале, за което ви говорех онзи ден. Абе жестоки попадения.

И аз малко да се пооплача. Последните 2 седмици са почти безсънни. Много мрънка детето, върти се, много неспокойно спи, нито вода иска, нито биба. Само на гърда. Вечер яде на всеки час, час и половина. Не знам какво става, но се притеснявам. Почти се беше отучил от нощното хранене. Случваше се, но през ден-два, а от две седмици нищо друго не го успокоява. През деня отново сме така - хапне малко от готвеното, което му правя и започва да се цупи и иска кърма отново и не спира докато не му дам. Някаква регресия ли е, растеж ли е, какво е. Cold Sweat

# 627
Може и зъбки да го мъчат. Кърмените бебета често сучат , когато нещо ги притеснява

# 628
И аз имам едно такова подобно. Нямам търпение да го облека, има и ушенца и ще е много сладко. Пак е сиво и е от ПатПат, от прословутото Пале, за което ви говорех онзи ден. Абе жестоки попадения.

И аз малко да се пооплача. Последните 2 седмици са почти безсънни. Много мрънка детето, върти се, много неспокойно спи, нито вода иска, нито биба. Само на гърда. Вечер яде на всеки час, час и половина. Не знам какво става, но се притеснявам. Почти се беше отучил от нощното хранене. Случваше се, но през ден-два, а от две седмици нищо друго не го успокоява. През деня отново сме така - хапне малко от готвеното, което му правя и започва да се цупи и иска кърма отново и не спира докато не му дам. Някаква регресия ли е, растеж ли е, какво е. Cold Sweat
[/quote
При нас е същото-не иска количка ,буди се често ,иска основно гърда и е доста кисела.Понеже  досега нямаме нито един зъб се надявам от това да е

# 629
Присъединявам се към Викси - моят бебок също иска да цока. Нощно нямахме - ама напоследък си търси през нощта. Зъбки ли са, умения ли са - не знам.

Дори след като е хапнал на обяд - търси гърда след 2 часа и си цока доста.

Напоследък повтаря “мамамам” и ми е много мило. Предимно като мрънка; но все пак. 💛

И да ви кажа - вчера тупна на килима. Както си седеше - назад. Изплаши се май и поплака минутка, ноо така ще се учи дя е стабилен. 🥰

Вие изчаквате ли някакво време след хранене преди да ги сложите на килимчета? При нас като го сложа на килима седи, но после иска по корем да се върти и да обикаля иии … случва се и 20 мин след ядене да е на килима и се чудех дали не му е тежко така на коремчето…

Общи условия

Активация на акаунт