RYANAIR - 23

• 51 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
на ръчния багаж се мерят размерите, за да влиза в отделението над главите или под седалката. Не ги мерят със сантиметър, а дали влизат в клетката, тоест ако е мек и се натъпква няма проблем и да е по-голям малко.
на чекирания багаж се мерят килограмите

# 481
В Милано Малпенса са ми мерили сака/куфара колко тежи. Добре, че беше в норма.

# 482

На гейтовете няма кантари. Такива има на чекин лентите за багажа, който е за товарния отсек на самолета.
При вас кантарът беше там или го докараха на колелца впоследствие?

# 483

На гейтовете няма кантари. Такива има на чекин лентите за багажа, който е за товарния отсек на самолета.
При вас кантарът беше там или го докараха на колелца впоследствие?

Аз съм виждала на много места рамка за багаж, която е и с кантар.

# 484
И аз също твърдя, че на много от гейтовете има кантари - за Италия. И не са на колелца, а са постоянно седящи там, дигитални. Докато чаках, си измерих куфара - и на килограми, и на сантиметри.

# 485
  • София
В София на изхода кантар няма. Но при едно пътуване се заядоха с пътничка. Куфарът и на колелца беше видимо в размерите за кабинен. Служителят твърдеше, че куфара е по-тежък, че няма да я пусне на борда с него, да извадела нещо или да плащала, караше се с нея като на пазара.  От входа на Т2 я наблюдавал. Как го претегли с наблюдение е загадка. Накрая тя клекна, извади 1 кожено яке, наметна го/м. август/ и мина от последните.

# 486
Ryanair премахва 39 маршрута, сред които и София-Варна

# 487
Жалко, но предвидимо. Лошо е, че няма алтернативи за вътрешни полети.

# 488
  • София
Лятото може пак да възобновят София - Варна.
Все пак тези полети са сезонни.
Сега се зачетох - ами то Карлсруе/Баден Баден - Малта отдавна няма полети.

# 489
Напълно е възможно. Просто копирах инфото от ФБ

# 490
Здравейте,ще пътувам само с ръчен багаж,а майка ми много иска да й занеса една пушена риба.Вакумирана е,дали ще имам проблем? Не ме притеснява,че ще ми е вземат,а ще ме е срам по скоро .

# 491
Не,пътувайте спокойно!

# 492
От 21 ноември:

Отбележете си датата за най-голямата седмица на разпродажби
Знаем, че през тази Cyber Week очаквате супер оферти от нас и няма да Ви разочароваме. Задават се невероятни оферти и всичко започва на 21 ноември. Не пропускайте тази невероятна възможност. Отбележете датата в календара си днес!

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 21:07 от diziler

# 493
  • pomorie
От 21 ноември:

Отбележете си датата за най-голямата седмица на разпродажби
Знаем, че през тази Cyber Week очаквате супер оферти от нас и няма да Ви разочароваме. Задават се невероятни оферти и всичко започва на 21 ноември. Не пропускайте тази невероятна възможност. Отбележете датата в календара си днес!
Мммдаа,понеже следя цените за две дестинации от две- три седмици,мога да кажа,че през последната седмица скочиха с по десетина евро,а днес са с още десет отгоре(на връщане даже и повече).Довечера просто може да ги върнат на цените от предходните седмици....псевдо намаления.

# 494
  • СОФИЯ
Ааа, аз купих каквото исках, ноо Виена следя и там става страшно. Австрийските към момента са по-бюджетни и 8 кг. куфарче си имат от старо време. Само сега и с места и чекиране и те се ебават.

Общи условия

Активация на акаунт