RYANAIR - 23

• 51 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Извинявам сееее, моя грешка Simple Smile

# 571
това са летищните такси, принципно е част от билета и не може да се махне
в началото като търсите ако ви е показало 117.98, а не 85.98, значи всичко е наред

# 572
Здравейте, имате ли опит с това как вървят цените на билетите във времето? Лятото (юли) ще пътувам до Мадрид, като имам 2 конкретни събития, на които искам да съм там, но датите на отиване и връщане са ми плаващи, тоест което е най-изгодно.
Чудя се има ли подходящ период за купуване, пускат ли намаления, изобщо как вървят във времето цените? В момента двупосочния билет излиза близо 300 евро и ми се вижда доста за Low cost компания.

# 573
Всичко е на късмет, следите цените и в момента, в който Ви устройват- купувате( без после повече да гледате, аз лично следвам този принцип).

# 574
  • София
Смятам, че ще паднат под 300€ ><
Бих изчакал.

# 575
Здравейте, имате ли опит с това как вървят цените на билетите във времето? Лятото (юли) ще пътувам до Мадрид, като имам 2 конкретни събития, на които искам да съм там, но датите на отиване и връщане са ми плаващи, тоест което е най-изгодно.
Чудя се има ли подходящ период за купуване, пускат ли намаления, изобщо как вървят във времето цените? В момента двупосочния билет излиза близо 300 евро и ми се вижда доста за Low cost компания.

Точни дати кога да купиш няма кой да ти даде. Трябва да ги следиш изкъсо и като паднат, действаш. До лятото има време, ще паднат, още повече като имаш възможност да местиш датите.
Има възможност да си слагаш предупреждения, примерно в Гугъл флайтс, при промяна в цените получаваш мейл. Само да имаш предвид, че ще има и повишения Simple Smile

# 576
  • Melmak
До юли месец има време. Аз бих чакала и бих следила по-често, за да видя как вървят цените.

# 577
  • София
Някой може ли да ми припомни ако се купи двупосочен билет, има промяна над 3 часа само в едната посока и преценя да я откажа, означава ли, че ще се възстановят парите и за 2та полета? Имам спомен, че при лоу коста както и да са закупени полетите, се третираха като еднопосочни.

# 578
може да искате да ви върнат и за двата
третират се като еднопосочни по отношение на неявяване, тоест ако не се появите за отиването, връщането не се анулира автоматично.

# 579
Идвам от Стара Загора и ще летя от Терминал 2. Благодаря за отговорите!

# 580
  • София
Значи както ти обясниха и по-горе : Всеки влак от Стара Загора спира на Искърско шосе. Слизаш там и директно от перона си на метростанцията. Като дойде влакчето и за 4 минути си на летището, на входа на Т2.

# 581
Да, и ще ти бъде доста по-удобно. След Казичене имаш гара Искър и минута след гара Искър спира на Искърско шосе. (Ако се притесняваш да не я пропуснеш, гледай си Google Maps или приложение с локация) Метростанцията е буквално под перона и няма да я търсиш. (Пред Централна гара е по-трудно положението с онези безкрайни пикливи подлези като лабиринт). Слизаш долу, виждаш къде пише ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, отиваш на турникета, цъкаш се да речем с банковата карта отгоре (гледаш другите къде се цъкат), Сезам се отваря отдясно (противно на метрата в целия свят) и слизаш по стълбата до влакчето Wink  Ще ти дръпне 1.60 лв. от картата.
За на връщане можеш пак оттам (касата на БДЖ в подлеза на Искърско шосе работи от 6 до 22ч). Но ако имаш много време за губене и трябва да чакаш часове, по-добре си се разходи до Централна гара

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 20:59 от diziler

# 582
Днес тръгнах да правя резервация, първата неделя на януари. Следя отдавна цените и видях, че сега са надолу. Обаче ми излезе друга работа и след няма и час отварям сайта - цените двойно по-ниски. А пишеше- 4 билета на тази цена, дрън дрън. Сега вече няма да проверявам, че да не се ядосам😂😂😂

# 583
  • Melmak
И аз така набарах евтини полети до Сицилия. Имам рожден ден и реших, че вместо парти ще искам пътуване.

Случайно отворих за билети, защото мислех да почиваме в България. Бяха много евтини, обаче и аз не успях да купя веднага. На следващия ден цените си бяха същите. Не се промени нищо. Обаче на тая цена… няма как да паднат повече.

# 584
Здравейте, в петък вечерта ще летя от София, дават го да вали дъжд и сняг около 5см, според вас има ли вероятност да бъде отменен полета и ако излетим безопасно ли е? Извинявам се за тъпите въпроси, за пръв път ще летя сама и много се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт