RYANAIR - 23

• 51 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, в петък вечерта ще летя от София, дават го да вали дъжд и сняг около 5см, според вас има ли вероятност да бъде отменен полета и ако излетим безопасно ли е? Извинявам се за тъпите въпроси, за пръв път ще летя сама и много се притеснявам.
Щом е микс дъжд / сняг вероятно ще е меко като цяло. Не мисля, че има голяма вероятност за отмяна. Но по-скоро закъснение, защото се налага допълнителна външна обработка против обледяване.
За безопасност не се тревожи - тя е на много високо ниво там 👍

# 586
Здравейте, някой пътувал ли е скоро от летище София Т2? Четох, че закрития паркинг е в ремонт.

# 587
  • София
Паркира се, но местата като цяло са по-малко. Заградено е с въжета на места, но пък клиенти паркираме пред  тях. Малко по-трудно се намират места заради частичните разкопки. На бариерата пускат всички, да си търсят места.

# 588
  • София
София - Копенхаген от 31.03 и София - Аликанте от 01.04.
Първият вече е добавен в системата, вторият очакват съвсем скоро.

# 589
Този Копенхаген ще е 5 пъти седмично, луда работа. При все полетите и на Уизеър до Копенхаген и Билунд. Голям наплив, голямо нещо.

# 590
  • София
Този Копенхаген ще е 5 пъти седмично, луда работа. При все полетите и на Уизеър до Копенхаген и Билунд. Голям наплив, голямо нещо.
Уиз спряха Билунд.

# 591
За зимния сезон или за изобщо?

# 592
  • София
За зимния сезон или за изобщо?
Изобщо.

# 593
Момичета помагайте моля, спешно е

Утре летим с Райънеър сега влизам да чекирам билетите - дъщеря ми която е на 14 г. билета й е за възрастен и не приема данните й, а баща й се води на 14 г.
Ума не ми го побира как е станало това и как да го променя

Дайте съвет какво да правя

# 594
  • на малък остров в океана
Момичета помагайте моля, спешно е

Утре летим с Райънеър сега влизам да чекирам билетите - дъщеря ми която е на 14 г. билета й е за възрастен и не приема данните й, а баща й се води на 14 г.
Ума не ми го побира как е станало това и как да го променя

Дайте съвет какво да правя

Пишете в чата или в месинджър. Ще го оправят.

# 595
Пробвах да им пиша, не става, получавам някакви дежурни отговори от виртуален сътрудник. Пробвах и в месенджър и чрез сайта им - едно и също.
Не знам утре на гише дали могат да оправят нещата и колко ще ни струва ...
Аз днес не мога да ги чекирам, тоест и за чекиране ще трябва да платя - колко ли струва и то
Чудех се дали да ги чекирам с разменени данни - детето да е с данните на баща си и обратно, а утре евентуално да сменят имената... Или по-добре да не правя нищо.

# 596
  • на малък остров в океана
Пишете live chat или live agent в чата и ще ви свържат с човек.
Чекирането на летището е 55 евро. На човек май.

# 597
говорете с тях, ще го оправят
в чата се пише live agent за да говорите с човек

в краен случай чекирай с грешни данни и се надяваш да не забележат
пиши после дали е минал номера

# 598
Момичета много, много ви благодаря, че се включихте.
Успях да се свържа с live agent след двучасова борба в чата, но промениха данните. Дано промените да са към резервацията като цяло, за да не се наложи същата гимнастика и като се връщаме.

Много ви благодаря отново, пожелавам ви здраве и сигурни полети.

# 599
  • София
Помните ли дали има някъде из настройките на приложението опция да показва всички цени в евро?

Общи условия

Активация на акаунт