RYANAIR - 23

• 51 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Аз ли нещо не въвеждам правилно от приложението или Райън наистина нямат полети до Прага?

# 631
Моля препоръчайте къде в София има куфари на колелца с размери на ръчен багаж за rayanajr?
В Джъмбо също има - меки с 2 колелца и твърди с 4. Цените са доста приемливи. Няма голям избор, но вършат чудесна работа.

# 632
  • София
Аз ли нещо не въвеждам правилно от приложението или Райън наистина нямат полети до Прага?
Не, нямат.

# 633
Никога не са имали (от София)

# 634
  • Германия
Сигурно е обсъждано, но не намирам и нямам време да ровя.

Трябва да чекирам родителите си, но какво се пише в полето дата на валидност, когато имат безсрочни лични карти?
Благодаря

# 635
Някаква дата в бъдещето. Тя не се гледа и без това.

# 636
  • София
Преди месец имах същия случай и си писах със съпорта , за да получа официална информация Ето отговора

# 637
  • София
Здравейте! Честита Нова Година!
Искам да попитам, когато обикновено пътува дете с родител, общо 1 цена ли се заплаща за двете избрани места? Искам да направя резервация за места и  избирам за мен и детето и ми дава цена - 0 евро, а след това при разбивката искат 8 евро.
Четох на първа страница, че за допълнителен ръчен багаж се избира Priority - малка чанта + ръчен багаж. Питам, защото има опция за добавяне на допълнителен ръчен багаж отделно към името на пасажера по-надолу.
Извинявам се за лаишките въпроси и благодаря предварително!

# 638
Ами мисля, че най-евтиното място е 8€. Така че детето е без пари и вие си купувате място до него. Не разбрах точно въпроса за багажа, но ако сте платили Priority, да - включва ръчен багаж и малка чанта, но не включва цена на място.

# 639
  • на малък остров в океана
Дете до 12 години има право на безплатно място, като един от възрастните с него задължително купува място до детето.

# 640
  • Свищов
Като съм резервирала за 3-мата на мен и на детето дава безплатно място, а само за ММ съм плащала. НО само за определени редове в самолета е така, от 18-20-ти нататък мисля. За другите се доплаща различна сума. На схемата на самолета си ги пише като "включено". Иначе на първа стъпка избирам без допълнителен багаж и после при добавянето на багаж въртя различни комбинации между пасажерите и видовете багаж, за да видя как ще ми е най-изгодно.

# 641
  • София
Като съм резервирала за 3-мата на мен и на детето дава безплатно място, а само за ММ съм плащала. НО само за определени редове в самолета е така, от 18-20-ти нататък мисля. За другите се доплаща различна сума. На схемата на самолета си ги пише като "включено". Иначе на първа стъпка избирам без допълнителен багаж и после при добавянето на багаж въртя различни комбинации между пасажерите и видовете багаж, за да видя как ще ми е най-изгодно.

Благодаря, да и аз за 18-20 ред гледам и първоначално пише цена от 8 евро само за мъжа ми и уж местата за мен и детето са включени, а накрая местата се плащат.

# 642
Плаща се  задължително само за един възрастен, другия може да не плаща, ако му сложат произволно място или да плати, ако иска да избира.

# 643
  • Свищов
Не съм резервирала скоро и не помня дали начисляваше после неща, ама май не. Със сигурност съм плащала по 8 евро за мъжа ми на посока, но нямам спомен да съм и за мен. Не ми се пази разбивка на плащането в профила, а мейлът съм го изтрила, ако е имало такъв

# 644
Дете до 12 г. пътува безплатно, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пътуващия с него възрастен си плаща собственото място, за да са заедно. Ако има друг възрастен, той има избор: да плати място до тях ИЛИ да бъде разпределен безплатно при чекирането (при този вариант 99% няма да е до тях).

Общи условия

Активация на акаунт