Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 962
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Замък сред облаците
Мини, и според мен е проблем с материала щом сте с нормален кариотип. Спермограма с фрагментации вижте задължителнои витаминни дефицити при мъжа.

# 151
Не съм писала на никого. Като ни излязоха резултатите от кариотипите, ни казаха че процента за хромизомна аномалия е малък и вероятно всичко ще е наред при следваща бременност. Уви, не е било нормално. Сега вече ще правим консултация с генетик.

# 152
  • София
Пиши му по мейла, разкажи му всичко kremensk@yahoo.com , много е отзивчив и безплатно ще те консултира. Ти си действай пак с други генетици.

# 153
Благодаря, Маце! Ще му пиша. Той е професор, нали? Да не му сбъркам званието.

# 154
  • София
дам Проф. Д-р Иво Кременски - Генетик

# 155
  • На изток от Ада
мн добър е Кременски отговаря си мн бързо

# 156
Благодаря, момичета. Още днес ще му пиша. Като ми отговори, ще споделя.

# 157
  • София
Аз съм с въпрос, по принцип пускам изследванията си в дкц Вита, но понеже лаборантката днес я нямаше, ги пуснах в Рамус. По принцип ТСХ-то ми никога не е било толкова ниско( не приемам хормони) и обикновено е 2,5-3 последната половин година(без бременност), като с предната бременност стана 4,5. Другото е че преди седмица прогестерона ми беше 140 nmol( идва около 44ng), днес е 33. Не мога да разбера в Рамус ли им излизат по-ниско стойностите и започвам да се притеснявам. Този прогестерон притеснителен ли е според вас ?

# 158
Аз след четене по форума установих,че на Рамус не бива да се вярва. Според мен повтори пак ..

# 159
  • Замък сред облаците
И аз знам че Рамус не са ок…

# 160
  • София
Къде бихте ме насочили да ги пускам ?

# 161
  • Замък сред облаците
Аз в Кандиларов, но само ако е централата на Бузлуджа или в Младост. Ако си пускаш обичайно във Вита, пускай там. Иначе лаборантката защо я е нямало? В База 1 ли си била?

# 162
Аз съм винаги в Цибалаб или Синево... Но гледам за едно и също да е в една и съща лаборатория,за да сравнявам стойностите.

# 163
  • София
Да, в база 1 ходя, че ми е и до работа и до нас и ми е много удобна. Ами в 8:30 ми казаха, че още не е дошла и не знаят кога ще дойде, а долу беше лудница и за това викам ще ида в Рамус, ама на .. добре че утре съм на преглед да видим тоз прогестерон ще излезе ли проблемен.

# 164
  • Замък сред облаците
А ЧХГ защо не си пуснала?

Общи условия

Активация на акаунт