Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Замък сред облаците
Пуска се в лаборатория, не с пикливи тестове. Иначе зависи колко е била напред Б. При теб след 2-3 седмици от абразиото трябва да е спаднало.

# 136
Трябваше да съм в 11 г.с., беше спряло да се развива в 9 г.с. Утре ще пусна и кръвен за всеки случей.

# 137
Когато резултатът е в хиляди няма как да се изчисти за толкова кратък период от време.
Аз честно казано не разбирам идеята да се пуска и кръвен, така или иначе трябват поне 2 за тенденция.
След МА отидох на 2 прегледа преди и след цикъла да видим как са нещата и това беше.

# 138
  • Замък сред облаците
Да, аз помня че беше към 11гс, затова уточнявам че 2-3 седмици трябват. В момента няма смисъл да пускаш. Изчакай поне 20 дни след абразиото.

# 139
Благодаря ви за отговорите. Ще си чакам и ще се надявам, че всичко ще е наред. Въпреки че нямам болки, само леко зацапване което е от ден 1ви, пак съм се психясала нещо 🥹😀

# 140
  • На изток от Ада
да АА очаквах тъй от хормониите  но е гадно месец два хайде то 4

# 141
Няма смисъл, от сърце то желая, този път да е до успешен финал.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 18:44 от Minnie.Mouse

# 142
  • Замък сред облаците
Абе, Няма смисъл на няколко пъти я прекръщават на Нищо лично вече няколко момичета тук, хаха 😁

# 143
Абе не знам защо така го написах. Joy
Няма смисъл, извинявай.
АА, бългодаря. Сега ще коригирам.

# 144
  • Варна
Няма Смисъл, честито! Аз съм позитивно настроена, гадните неща са останали в миналото, тоя път всичко ще е наред!

# 145
  • На изток от Ада
Дойде ми официално , то пък болеззнено . Преди тези биопсии имах безболезнен Мц

Иначе прогестерона е бил 30.45 ng/ml  естрадиол 146 рg /ml  това след Овитрел за предизвикване на О и Циклогест 4х2  и тогава ми прицапа кафяво

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 01:08 от nasito8988

# 146
Току що ми звъннаха от Геника. Ембрионът е бил с Тризомия 9. Казаха ми, че добре да пуснем спермограма. Питаха какво сме коментирали с гинеколога. Казах й, че сме се разбрали да запазим час за консултация с генетика на Щерев. Ще изчакаме консултацията, за да видим какво друго ще искат да изследваме.
Честно казано имах някакво предчувствие, че пак ще има отклонение.

# 147
  • София
Мини вие имате едно дете нали? И сте правили кариотип?

# 148
Правихме кариотипи при предния аборт. И двата са нормални. Нямаме деца.
Иначе гледам пак е било момче.

# 149
  • София
Значи или е тото, или ДНК фрагментации... Писала ли си на Кременски? Хубавото е че има варианти, с ПИД, ако се наложи, лошото е че с естествени опити е тото...

Общи условия

Активация на акаунт