Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз с Рамус никога не съм имала проблеми, освен едно забавено АМХ.

# 166
  • София
Ами пусках три пъти - 07.06 (12ти ден от О ) беше 42, на 09.06 - 182 и на 13.06 - 1517  и моята АГ каза, че няма нужда повече и за това ...

# 167
  • Замък сред облаците
Аз бих пускала паралелно с прогестерона, за да се прецени има ли смисъл. Като ми падаше прогестерона с кухото яйце ЧХГ почна да се забавя на около 3000. Там даже на 96 часа не беше съвсем удвоено, макар да бе близо.

# 168
  • София
Утре ще отида да си пусна във Вита ЧХГ и прогестерон. Благодаря!

# 169
  • Замък сред облаците
При коя АГ си?

# 170
  • София
д-р Ралица Сенкова. Аз тръгнах още сега към Вита 2, изстрелях се, че ми казаха, че ако отида до 30-40 мин.ще излязат днес Grinning малко съм импулсивна, по пътя обаче Сенкова ми писа, че са били ок, споделих, че се притеснявам, че пада прогестерона, ама каза че били добре, та слязох от автобуса и се прибрах Grinning хамава работа съм малко, ама първо ме обзе паника, после .. реших, че ако пак има проблем и е например кухо яйце, така или иначе нищо не мога да направя.

# 171
Писах на Кременски. Сега чакам отговор.

# 172
  • На изток от Ада
На мен ми тече стабилно не е като нормален цикъл , вчера ми тръгна ама не слабо ами силно

# 173
  • Замък сред облаците
Наси,  сигурно повече лигавица се е насъбрала.

Чери, както прецениш в крайна сметка 🤗

# 174
  • На изток от Ада
то май вече 4 м тъй прицапа кафяво и после идва стабилно .

# 175
  • Замък сред облаците
Баш ми звучи като превес на естрогените.

# 176
  • На изток от Ада
Баш ми звучи като превес на естрогените.
Дали от самосебе си ще се оправи ?

# 177
  • Замък сред облаците
Не мога да ти кажа със сигурност. Можеш да опиташ да балансираш хормоните с хранене. Първите 2 седмици, тоест от менструация до овулация да наблягаш на фибрите - зелени салати, броколи, плодове. Намаляш драстично сладко и тесто, ако ядеш. Фибрите извеждат излишния естроген от тялото.

# 178
  • На изток от Ада
Благодаря , АА ! Питам тя док не ми обърна внимание . Аз намалих сладко и тестяно , ориз , картофи . Малко хляб ям не всеки ден , плодове също рядко ям ,. И отслабнах малко 2 -3 кг
Но и салати не ям зеленолистни ,

# 179
Има една билкова добавка М2 Тон, която нормализира цикъла и хормоните и помага за плодовитостта . Билки е,тъй че няма никакви странични ефекти. Може да се пие и Аспарагус със същата цел. Аз съм доволна и от двете, ако искаш пробвай. И не са скъпи .
Междудругото, Коновалова в Щерев като й бях казала,че пия М2 Тон много ме похвали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт