Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 016
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
nasito честно и аз не разбирам,защо ви пращат са изследване за генетични проблеми,след като изследванията са ви добри включително и това на изследвания ембрион,а аз съм човек който напълно се доверява и пускам каквото ми кажат , защо не я попитахте какви са и съмненията и причината поради която иска тези изследвания ,все пак не са никак малко пари
ММ я записа и се върнахме в колата и я слуша 2 3 пъти и пак се върнахме и говорихме . После той чете в нета и каза при проблем трябвало донорски материал ,
Аз съм с ТЕЛК имам изкаран менингоенфациалит на 1г  и 6м не знам общо иима ли . Както казах док кАза , че не може да ми прави инвитро ,защото съм била с телк

# 436
nasito честно и аз не разбирам,защо ви пращат са изследване за генетични проблеми,след като изследванията са ви добри включително и това на изследвания ембрион,а аз съм човек който напълно се доверява и пускам каквото ми кажат , защо не я попитахте какви са и съмненията и причината поради която иска тези изследвания ,все пак не са никак малко пари
ММ я записа и се върнахме в колата и я слуша 2 3 пъти и пак се върнахме и говорихме . После той чете в нета и каза при проблем трябвало донорски материал ,
Аз съм с ТЕЛК имам изкаран менингоенфациалит на 1г  и 6м не знам общо иима ли . Както казах док кАза , че не може да ми прави инвитро ,защото съм била с телк
Запиши всички въпроси и при консултацията със Станулов го питай и вай-вече за това дали Телка има общо с ин витрото
А колкото до изследванията предполагам може и в друга лаборатория да ги направите ,ако все пак решите  и ако ги предлагат

# 437
Ей, пих две но шпа и много ме боли корема,не минава. Сякаш съм в цикъл. Какво да си мисля сега като преди два часа на прегледа казаха,че всичко е наред.... Спазмалгон можеше ли да се пие, имаше нещо освен но шпа?
Имали ли сте такива като менструални болки?

# 438
  • София
Папаверин?

# 439
  • На изток от Ада
Явно да , за ТЕЛК , зависело ОТ %

# 440
Насито, може би си казвала друг път, но не помня при теб ТЕЛК-а е от този менингоцефалит, който си прекарала като малка и си се увредила или имаш генетично заболяване, което се предава по наследство ? Т.е. дали е придобито след като си се родила или така си се родила с това заболяване?

# 441
  • На изток от Ада
Насито, може би си казвала друг път, но не помня при теб ТЕЛК-а е от този менингоцефалит, който си прекарала като малка и си се увредила или имаш генетично заболяване, което се предава по наследство ? Т.е. дали е придобито след като си се родила или така си се родила с това заболяване?
Не нямам наследствени генетични заболяваания . Телка е от менингоенфациалита , да .

# 442
Никога не съм пила папаверин. Май спазмалгон ми бяха дали, не помня...

# 443

Ян, каква е болката, като при идване на по-силен цикъл ли?
Аз знам, че Но шпа може до 3 по 2 = 6 хапчета на ден, поне на мен така ми бяха дали. Да, слабички са, те  са по-скоро при леки контракции или болка в кръста, бъбреците, колкото да облекчат.

# 444
Мен при цикъла почти не ме боли, сега е едно такова режещо сякаш имам газове. Ту се засилва,ту спира...

# 445
  • София
Ти коя седмица стана?
Имах режещо по едно време като взе да се разтяга матката,като кихнех и ми идваше да се свия на 16.
Папаверин съм пила доста време,дозата му ако не ме лъже паметта беше като на Но шпа и честно казано ми помагаше една идея повече.

Наси ,разчовъркате причината за ендометрита според мен ,пускали ли са ти STI 9 в Надежда?На цервикален секрет обикновена микробиология ?
Това според мен е важно.
Ако не са,може и с Кръстев да запишеш един час и да му обясниш подробно,на мен той ми пусна всичко ,предвид ситуацията със скъсяващата се шийка и серклажа.Калчев и микробиома на матката също го премисли ,ще се види всичко каквото има вътре и съотношението,даже и за вируси се изследва ендометриума.Скъпо е,360 лв беше преди години и прегледа е скъп ,но пък апаратурата е един път ...

# 446
  • На изток от Ада
да, Бъбъл пускали сме всичко е наред .Имам ии ендометриялна биопсия също добре , имунолгогияна с малко завишени нк клетки , кариотип ок , трабите ок , от хистероскопията хроничен ендометрит и адемиоза .Имам фертилити тест също ок

# 447
  • София
И какъв е проблемът да пробвате естествено сега?

# 448
  • Варна
Yan, може да ти сложат една система. Аз като бях прокървила леко в 7г.с ми сложиха Папаверин и Бусколизин на система. Полежах там 2ч и се прибрах.

# 449
  • На изток от Ада
ми пак мислим да сме естествено , росто не знам док по какъв повод е казала за инвитро

Общи условия

Активация на акаунт