Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,имате ли представа как стоят нещата с болничните ? След + тест излезнах в болничен,който се удължи с Лкк и е до 11.07,но за съжаление всичко приключи и днес имах кюретаж.Говорих с шефката и тя каза,ако мога да си взема до края на Юли,а тя ще ми пусне отпуска Август ,да почивам лятото и да се върна на работа Септември. С ЛКК не мога да го удължа ,личната не може да пусне от следващия ден веднага ...

# 451
  • Замък сред облаците
Много щедро от нейна страна, това са си 2 месеца. Опцията е да се водиш на работа няколко дни и личната да ти пусне после болничен или директно да излезеш в отпуска и да се върнеш на работа средата на август.

Принципно за възстановяване физически 2 седмици почивка са ок, после сред хора е по-добре за психиката според мен. Обмисли го.

# 452
Работя в детска градина /ясла/ и преди да забременя ,по график ,който си направихме трябваше да почивам Юли ,а Август да съм на работа.За Юли месец имаше колежка на моето място ,но след като се оказах бременна са я оставили и Август там.Каза,че има човек и мога да съм спокойна , ако имам възможност да си остана лятото вкъщи и да ходя на море и да се върна Септември. Поради тази причина го умувам ,понеже отпуска не прекъсва болничен,но най-вероятно ще направя така- ще се върна средата на Август ,щам това са вариантите.

# 453
  • Замък сред облаците
Оооо, взимай почивка дълга тогава. Че сред деца си е друго. Но не се отчайвай, нито другите момичета - моментът ще дойде ❤,

# 454
От болницата, в която прави кюретажа би трябвало да могат да ти дадат болничен сега и след това аг лкк да го удължи. След аборта ми от болницата ми дадоха 21дни и после аг чрез лкк ми пусна още. Разпитай.

# 455
  • Замък сред облаците
Тя в момента е в болничен по лкк, а болницата не може да издаде такъв със старт след 2 седмици, само от изписването натам.

# 456
Как ви се струва фолиевата киселина? Последното хапче пих на 10.06 преди кюртажа и днес реших да изследвам. Смятам от утре да си доизпия Абофоликмета и след това да мина на Неофоликмета докато посетя новия АГ към когото съм се насочила.

# 457
  • Замък сред облаците
Интересно. Досега съм изследвала само фолат в организма. Дали фолиевата киселина е друго изследване?
И мерните им единици са различни.

# 458
В рамус има само това. Дано е едно и също😀

# 459
Бъбъл, в 9гс съм. Той АГ каза,че всичко в наред, даже нямало нужда да ходя. Камо ли система ....
Преди малко пак излязоха едни дълги лепкави парченца , бежови.... През 2-3 часа се появяват. И преди цикъл ги имах. И той не можа да каже какво е това ...

Анонимна, и аз знам за фолат в серум.

# 460
  • Замък сред облаците
От Рамус далеч 😅

Ян, имай вяра!

# 461
Лошото е че в нашия град има само рамус, а да ходя най-близко на 60км за изследвания малко на нагоре ще ми дойде.😕

# 462
  • Замък сред облаците
Не се славят с точни резултати….

# 463
Работя в детска градина /ясла/ и преди да забременя ,по график ,който си направихме трябваше да почивам Юли ,а Август да съм на работа.За Юли месец имаше колежка на моето място ,но след като се оказах бременна са я оставили и Август там.Каза,че има човек и мога да съм спокойна , ако имам възможност да си остана лятото вкъщи и да ходя на море и да се върна Септември. Поради тази причина го умувам ,понеже отпуска не прекъсва болничен,но най-вероятно ще направя така- ще се върна средата на Август ,щам това са вариантите.

Съжалявам. Опцията е да вземеш ден отпуска между свършването на болничния лист от ЛКК и този от ЛЛ. Той може да ти издаде 14 дни без прекъсване. Други варианти освен ЛКК няма.

# 464
  • Варна
Бъбъл, в 9гс съм. Той АГ каза,че всичко в наред, даже нямало нужда да ходя. Камо ли система ....
Преди малко пак излязоха едни дълги лепкави парченца , бежови.... През 2-3 часа се появяват. И преди цикъл ги имах. И той не можа да каже какво е това ...

Анонимна, и аз знам за фолат в серум.
Нормално е, няма как да спре за ден. Ако са кафеви, си ок, чистил се от стари неща. Вече ако е червено, тогава бих се притеснила.

Общи условия

Активация на акаунт