СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 014
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 110
На въпроса "Трудно ли беше?", отгорова е "Е, изпит е, кой очаква да е лесен!?! Задачите си бяха нормални за решаване..."
Не е в МГ, не е в математическа, в езикова паралелка е...

# 1 111
И при моя мнението е - много трудна матура. Пренесъл е грешно един отговор- сетил се, поправял нещо, пак объркал и в крайна сметка не са искали да му дадат нова бланка да пренесе верния отговор. Така че 16 та му е грешна и 19 та. Чакам теста да видя.

# 1 112
  • София
Първите думи на сина ми бяха-" не ми се карай"," ужасно е". Flushed
Само го прегърнах и казах, че всичко е наред. Anguished
Малко се освести....и сега разбрах, че му е стигнало времето за 1 модул и го определя за лесен , но 22 задача е увиснала...и много го е яд и е разстроен.  Чакаме точките.

# 1 113
  • София, в момента в любимото ми село Железница
В една група във ФБ споделиха втори модул

# 1 114
В една група във ФБ споделиха втори модул

Уха, 22 ми се струва много, много по-сложна от това, което съм виждала да е давано досега

# 1 115
  • Пловдив
Моят човек е доволен. Не съм питала в детайли защото през нощта и сутринта беше много стресиран. Ще чакаме да излязат решенията следобед.
Децата от училището на сина ми масово казваха, че е било лесно. Мен най-много ме тревожат лесните неща.
Мина! Спокойствие и търпение на всички!

# 1 116
Моята дъщеря излезе доволна. Каза, че теста е бил по-малко отвратителен от отвратителните. Вече била сигурна, че в междучасие са луди хора, които са си поставили за цел да ги измъчват. Писала е по всички 23 задачи като май е решила 21 изцяло, а 22 и 23 донякъде. 19 задача и била много трудна. Открила си е грешки, повече отколкото и се искало. И тя се моли на всички богове 🙂 Квесторите били много готини жени, ама като майки седяли и ги обгрижвали и двете едновременно комплектовали плика на едно дете, все едно не са били преди два дни на изпит Joy
Радвам се за нея. Радвам се, че излезе спокойна. Положи много усилия и работи много по математика. Резултатът - предполагам, че ще е най-високия, който е постигнала.

# 1 117
  • София
Видях задачите и като математик мога да кажа, че са премерени и не са сложни.

# 1 118
  • Sofia
МАй само аз съм в шок. Тотален, тотален шок. С нашите високи очаквания сега сме на дъното. Изобщо нищо не е успял да реши по последните две задачи. Нищичко. Не ги е разбрал. Писал е само чертеж. Да припомня, че очаквахме 90 плюс. Много е трудно. Не знам него ли да успокоявам, себе си ли.... Чакам първия модул, там поне е доволен.

# 1 119
  • Пловдив

20-та задача я няма.
И отговори, всъщност.
За моята да споделя, че каза ".... ще видим"
П.П.
20.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 13:01 от JiD

# 1 120
Към колко да чакаме задачите от МОН?
Между 16.00 и 16.30 часа ги качват.

# 1 121
  • София
22 задача - работниците в първата бригада са 8, във втората - 6

# 1 122
  • София, в момента в любимото ми село Железница

# 1 123
На този изпит няма да проверява сина ми задачите, решил е да живее в блаженство, че ще има 100 точки 😂😂😂.

# 1 124
Моята дъщеря също е доволна. Каза, че е успяла да реши всичко. Дано да го е и решила вярно 😂
Браво на децата.
На всички мами - наздраве - почнах се 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт