СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 249
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря, че качихте теста и текста за преразказ. Текстът не ми допада особено, но пък за децата може да е различно. Дано да се справят успешно!

# 241
  • София
Тестът не е лош, преразказът също, само на 24 Г не се ориентирах кое е произведението?

Ред. За "Отечество любезно" е.

# 242
Лесен тест и труден преразказ - това е скромното ми мнение.

# 243
Не е труден теста, би трябвало да се справят.
Въпросите към текста от първата част са лесни и не би трябвало да ги объркат. Мисля, че 24 задача ще затрудни някои от децата.
Лято, мисля, че е  "Отечество любезно,.."

# 244
  • около Варна
На мен тестът ми се вижда много по-труден от миналогодишния, тезата ужасна, текста за преразказ не съм го прочела още.

# 245
На мен ми се вижда по - труден. Пък спрямо 2019 г, когато беше дъщеря ми, това е доста по- трудно. Ама така мисля аз.

# 246
Преразказа не съм прочела, тезата за моя син е трудна, но тестът ми се вижда сравнително лесен и ако не се стресира, трябва да се справи с него. На тези получава от 0 до 2 т. , но на въпросите е почти безупречен. Така че каквото, такова.

# 247
Хареса ми тестът, тезата не, преразказът не, дано се е справил.

# 248
  • София
Звънна ми да я взема. 15 мин по-рано излязла. Недоумявам как ѝ е стигнало времето за преразказа, но каза, че не бил дълъг. Пък на мен ми се вижда дългичък...

# 249
  • Сф
Н мен ми се вижда по -лесно НВО то от миналогодишния вариант ( особено теста).  По- близо до децата, дори и преразказа е супер , сравнено с Черешите преди и Обсидиана и абстракциите миналата година. Дано не са бързали само предвид леката трудност и оттам да има грешки и пропуски.
Като цяло НВО' бел  23 мисля няма от какво да се оплаквате! 😛 Да посрещнете щастливи и доволни деца днес! ❤️

# 250
  • София
Според мен, не е нито много лесно, нито много трудно. Има баланс. Произведението беше най-желаното от моя син. Преразказът е интересен, има замисъл, дано да го е уловил. Текстът не е писан за НВО, имало го публикуван.

# 251
Как само познах произведението за тезата, но доста трудна ми се вижда тази формулировка, какви асоциации ще събуди, не знам. Дано се справят децата!

# 252
Момичета, аз седнах да реша теста. При положение, че нито съм чела скоро произведнията, нито помня правилата по БЕ. Лесна ми се стори и не мисля, че децата ще се затруднят много. Чакам наборката да се обади и ще пиша какво е споделила след изпита

# 253
  • в очите на дъщеря ми
Според мен тестът е 1 идея по-труден от миналогодишното НВО, но не знам доколко съм обективна.
Здравейте, момичета нахлувам тук от "осмокласната", късмет на децата Ви! Дадох на дъщеря ми да погледне теста и според нея има много подвеждащи въпроси, а текста е лесен  за преразказване
И да знаете и това ще мине!

# 254
На мен тестът ми се струва лесен, но госпожата на сина ми каза, че заблуждава и никак не е лесен.

Общи условия

Активация на акаунт