СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 075
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 945
ох, пак конспиративните теории... Как децата биха наизустили разписването на задачите втори модул се чудя... айде, подсказка... ама ако не вдява, не вдява и това си е Wink
Детето беше спокойно, направена прическа, закуска с баница и айрян (поръчани за вторник, запазени и за петък... ако може нищичко да не се променя от единия за другия изпит... луда работа, на мама Монкченцето!) и като й казах докато си връзваше връзките на обувките "Вариант 2, като за теб, да няма промяна..." Тя дигна вежди и каза "Ми, ок! И седми да беше, пак ще го решаваме"... Валя ни докато се качихме в колата, докато стигнахе, изчакаха и влязоха... да докато стигнах аз в офиса и точно в 9:00 грейна слънце! Kissing Heart
И моя така, никаква промяна от вторник Simple Smile
Същите късметлийски сандвичи и същите обувки. Simple Smile
Нищо че са бели и в дъжда не беше най-удачният вариант.

# 946
Моят се беше нагиздил с къси гащета 😂

# 947
  • Sofia
Предполагам, че е много разтоварващо да мислиш, че някой ще прецака детето ти, което всичко може и знае, но му се поставят пречки в житейския му път.
Днес определено при нас нямаше напрежение като предишния път. Сутринта само се нахвърлихме на една майка от класа , която е била предишни години проверител на 12 клас и я разкостихме от питания как точно ще оценят бивни, кавички, сови и прочие Simple Smile

# 948
  • София
И аз не искам да отдавам значение на евентуални злоупотреби. Абстрахирам се от това. Децата от класа на сина ми масово днес, докато чакаха да ги извикат, се надпреварваха да съобщават, че по математика нищо нямало да напишат. Започнаха към 9.15ч.

# 949
Днес не сме на бивни, а на подробното разписване във втори модул 😂

# 950
Детето беше спокойно, направена прическа, закуска с баница и айрян (поръчани за вторник, запазени и за петък... ако може нищичко да не се променя от единия за другия изпит... луда работа, на мама Монкченцето!)
И моя така, никаква промяна от вторник Simple Smile
Същите късметлийски сандвичи и същите обувки. Simple Smile
Нищо че са бели и в дъжда не беше най-удачният вариант.

Моят се беше нагиздил с къси гащета 😂

Аз очаквам след изпита с кеф да изхвърля едни износени поредни еърфорски, държеше с тях и на двата. Simple Smile Обещал е и да се подстриже, което също отложи за след изпитите. При него е драма и наистина би му се отразило, ако не си хареса прясната прическа..

# 951
Останах си днес в къщи да чистя.
Нищо не съм пипнала.
Не спорят нещата.Нервозно ми е и все тук вися.
Да ме пита някой що ли,ама на-от вътре ми идва.

# 952
  • Силистра
Нашата учителка по БЕЛ ни каза, че преразказът е бил много труден, с много подробности и решаващи за оценката ще са тезата и преразказа.
Точно преразказът тази година беше на по-ниско ниво, миналата година беше на по-високо ниво, например имаше "обсидиан" която дума част от децата няма откъде да знаят. Тази година беше на по-ниско ниво на по-разбираем език за децата ни.

# 953
Останах си днес в къщи да чистя.
Нищо не съм пипнала.
Не спорят нещата.Нервозно ми е и все тук вися.
Да ме пита някой що ли,ама на-от вътре ми идва.
Я излизай, че освен да се невротизираш друго няма да се случи Simple Smile
Нашата учителка по БЕЛ ни каза, че преразказът е бил много труден, с много подробности и решаващи за оценката ще са тезата и преразказа.
Точно преразказът тази година беше на по-ниско ниво, миналата година беше на по-високо ниво, например имаше "обсидиан" която дума част от децата няма откъде да знаят. Тази година беше на по-ниско ниво на по-разбираем език за децата ни.

Има приятелка проверяваща, каза че преразказа е по-труден.

# 954
Сутринта само се нахвърлихме на една майка от класа , която е била предишни години проверител на 12 клас и я разкостихме от питания как точно ще оценят бивни, кавички, сови и прочие Simple Smile
Явно отговорът ѝ не е бил задоволителен! Satisfied

# 955
Не ниско ниво, а адекватно за възрастта им.Но не ме учудва нивото на изпита като цяло, при ширещата се неграмотност.Тези от Мон са също толкова зле, което рефлектира върху децата.

# 956
  • Sofia
Този обсидиан едва ли е избран от автора случайно, точно защото децата масово го знаят. Имало го в майнкрафт и от години слушам за него. Едва ли точно тази дума ги е затруднила.

# 957
  • София
Приключението подготовка за НВО седми клас приключи. Летя към Южна Америка. Късмет на децата ни!!!

# 958
То защото всички играят Майнкрафт.Не е сериозно.

# 959
BG Holiday, упорито продължавате да твърдите глупости, аргументирайки се с безумни примери, трудността на преразказите далеч не се свежда до една думичка..

Общи условия

Активация на акаунт