СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 082
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia
Тази година балът определено ще е по-висок, БЕЛ беше на по-ниско ниво от миналата година.
Аз за друго се замислих, гледахте ли как теглиха варианта за БЕЛ преди 3 дни? Една кака отиде до една купа и си взе листчето което беше откъм нея, без да бърка и т.н., т.е. тя си знаеше какво да вземе. Хич няма да се учудя ако и днес е било така ...
Ще се види по оценките, ако има много над 95т. ще е очевидно ...

Да, и аз това забелязах, както и че днес се вижда само още едно листче в купата. Все си мислех, че се подготвят поне 10 варианта?
Относно БЕЛ - смятам, че балът тази година няма да е по-висок предвид текста за преразказ. Ще има голяма секира там.

# 931
Нашата учителка по БЕЛ ни каза, че преразказът е бил много труден, с много подробности и решаващи за оценката ще са тезата и преразказа.

# 932
От колко часа са днес, че министерството вече изтегли вариант 2?

Успех на децата!

Нямах представа, че толкова рано се тегли варианта. Това е поредното безумие на МОН?! С гълъб ли го разпространяват този вариант Angry

# 933
Тази година балът определено ще е по-висок, БЕЛ беше на по-ниско ниво от миналата година.
Аз съм с обратното впечатление. Според дъщеря ми, изпитът е бил сходен по сложност с ПИ на СМБ, които не са от леките.
За изтичането, нямам никакви съмнения, че дни преди изпита, където трябва, се знаят вариантите, от които ще се тегли 1. 8 ли са, 10 ли са, все тая - могат да бъдат отиграни перфектно за това време.

# 934
  • Къде ли не
Е, как рано!? Нали след като го изтеглят трябва да го разпратят по всички училища и те да го разпечатат за всички ученици?

# 935
Четох, че училищата си проверяват пощата в 9 и тогава печатат.Между 7-9 има бая време

# 936
Може сега да са го изтеглили по-рано, защото дъщеря ми каза, че за БЕЛ са чакали 20 минути, за да ги разпечатат. Просто са закъсняли с печата.
Не вярвам всички да имат много бързи машини за копиране или печат, че да успеят за 5 минути да изплюят 500 листа.

# 937
От колко часа са днес, че министерството вече изтегли вариант 2?

Успех на децата!

Нямах представа, че толкова рано се тегли варианта. Това е поредното безумие на МОН?! С гълъб ли го разпространяват този вариант Angry

Всъщност си има причина за това: https://danybon.com/wp-content/uploads/2019/06/grafikruo-7klas.pdf
Между 7:30 и старта на матурата се случват един куп неща, които ние не виждаме Simple Smile

# 938
  • Бургас
Успех на всички деца днес. Хора, олекна ми, въпреки, че изпитът тече в момента.
И моето дете беше много по-спокойно сутринта.
След половин час тръгваме с каката. Тя е 10ти клас и е от 11. Вторник вечерта, след изпита, вдигна рязко висока температура. На сутринта не можеше да говори от болка в гърлото. Направила е гнойна ангина. Днес и тя е доста по-добре, слава Богу.

# 939
ох, пак конспиративните теории... Как децата биха наизустили разписването на задачите втори модул се чудя... айде, подсказка... ама ако не вдява, не вдява и това си е Wink
Детето беше спокойно, направена прическа, закуска с баница и айрян (поръчани за вторник, запазени и за петък... ако може нищичко да не се променя от единия за другия изпит... луда работа, на мама Монкченцето!) и като й казах докато си връзваше връзките на обувките "Вариант 2, като за теб, да няма промяна..." Тя дигна вежди и каза "Ми, ок! И седми да беше, пак ще го решаваме"... Валя ни докато се качихме в колата, докато стигнахе, изчакаха и влязоха... да докато стигнах аз в офиса и точно в 9:00 грейна слънце! Kissing Heart

# 940
Дали ще излезнат задачите преди края на матурата?

# 941
В 9:20 са започнали при нас заради разпечатването.В 9:00 им изпращат материалите от Мон, така каза моя близка, учителка в училището на моя син.Явно такъв е регламентът:

# 942
Успех на всички и от мен! Не ми се мислят теории, само го изпратих и му казах, че той може! Дано не блокират вътре само 🍀

# 943
Дали ще излезнат задачите преди края на матурата?
Дали някой ще ги сподели е въпросът Wink
Ама предвид драмата с бивните, май по-добре да не изтича инфо:satisfied:

# 944
Те за езиковите матури още не са публикували заданието и ключа... Не знам какво чакат и как да не се борим за "изтичане на информацията", като е редно те да я пуснат официално минути след края на изпита... колкото и да е разтеглен той, то края е около 12:30. А и училищата са затворени за влизане, и да имаме въпросите по-рано как да им предем решенията, по телепатичен път явно! Започвам да тренирам, ха дано до края на срещите с МОН на третото дете да се науча на телепатична връзка Wink

Общи условия

Активация на акаунт