СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 160
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 390
При нас 2 грешки, едната при деепричастието е заместил не с като, а с "където", едва ли може да се зачете. Тезата не се е сетил за препратката със спартанците, възходящата градация също е пропусната, само сравнението е дал като изразно средство. Там няма да дадат много точки вероятно.

# 391
Ако не е написан ! и , на 24 г задача няма ли да се зачете за верен отговор?

# 392
# 393
# 394
Искам да попитам колко точки взимат горе-долу, ако в преразказа на беловата нещо е грешно и се сложат само скоби вместо да се сложи и черта, понеже дъщеря ми е сложила в скоби 2 изречения без да ги зачертае. Питам, защото някъде четох, че това ще се сметне за обособена част

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 16:32 от Vlapkova

# 395
  • София
Както се очакваше имало е и квестори, които не са позволили да се ограждат отговорите (написа го някой по-назад).
При положение, че този комплект не се слага в плик и не се прави нищо повече и че пише, че може да се работи върху изпитните материали, е недопустимо да не разрешат.
Ако не съм им много бясна след резултатите (пупу), ще взема да напиша някое и друго писъмце.

Тези дето ще сте седми клас догодина може също да се включите.

# 396
Откъде мога да намеря още творби на Иванка Могилска? В читанката дали има?

# 397
  • Sofia
Аз се изтощих от емоции. При нас с всяка минута нещата се влошават. Минус 2 т. за  сложно смесено, минус 1 от текста с грешките, поне минус 2 от двете особености от текста. Написал е - по-тежък е, не знам дали това се признава. Другата особеност не е от таблицата, а от текста и не носи нищо. От тезата не е ясно, но общо взето нищо не съвпада от насоките. В най-лошия случай минус 10 т. само от първи модул. Очаквам още минус 10 т. на преразказ, както е обичайно на неговите.

# 398
Интересувам се къде по-точно е градацията в цитата или степенуването?

# 399
Както се очакваше имало е и квестори, които не са позволили да се ограждат отговорите (написа го някой по-назад).
При положение, че този комплект не се слага в плик и не се прави нищо повече и че пише, че може да се работи върху изпитните материали, е недопустимо да не разрешат.
Ако не съм им много бясна след резултатите (пупу), ще взема да напиша някое и друго писъмце.

И до тоалетна между модулите не са ги пуснали, затова пък са стартирали 45 минути по-късно, както и не са им раздали пликовете, а самите квестори окомплектовали по пликове след предаването на листата. Това доколко е правилно и не допуска манипулации, не смея да се замисля.

# 400
И при нас квесторите са им сложили нещата в пликовете. Това нормално ли е?

# 401
  • София

Ами аз бих написла, но кажете конкретни училища, в които това се е случило. Защото, когато им писах, че има такава опасност, ми акцетираха, че трябва да посоча конкретно училище и ме посъветваха да чета инструктажа в пълнота. Smirk

# 402
Наистина било смесено изречението, не бях права.
Сега се чудя дали да ходя да си преговарям, или просто да си сипя и да се самоуспокоявам, че това знание всъщност няма да има никакво практическо приложение в живота ми. Joy

Сега остава да избутаме математиката. На мен там ми е силата. На дислексичката - също (ако нейното въобще може да се брои за сила Rolling Eyes).

# 403
Чак не смея да се радвам. Няма нито една грешка в първи модул, от тезата ще има някоя точка надолу и от преразказа- може би. Много съм доволна от детето, не се е метнало на мен 😄

# 404
Моята ме дразни, не иска да гледаме верните отговори и да сверяваме. Щяла да си чака резултатите. Ще стоя в неведение. Само знам, че е сбъркала "Отечество любезно".

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 17:08 от kalina_pehlivanova

Общи условия

Активация на акаунт