СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 138
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 435
  • ВАРНА
За петък остана само да не се подцени или надцени прекалено много нещо.
Same here
Зададена е команда да се държи до петък в същата кондиция, в каквато беше до днес Simple Smile

# 436
Четейки последните страници на темата, искам да попитам и ще съм много благодарна за компетентен отговор. Какво се случва, ако при отварянето на големия жълт плик се установи, че идентификационната карта е на едно дете, а свитъка с отговори е на друго?
Може би тръгвайки от предполагаемите от детето точки и отиване на място за проверка на работата. И после трябва да следва окачена процедура по обжалване. Обаче какво чудо ще бъде това, въобще не искам да разбирам от първа и друга ръка.

# 437
  • София
Ако детето без да иска скъса идентификационната бланка и я сложи скъсана в плика дали ще има проблем?

# 438
Нали бланките се отделят в присъствието на квестора? При скъсана идентификационна бланка квесторът трябва да уведоми директора на училището.

МВР започва проверка как са се качили изпитите в бг мама.

https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/786321?fbclid=IwAR2M8cII … CafjvNAFAHx9CwgFw

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 19:02 от Mia Rulana

# 439
Да драсна и аз нещо за гордата издънка на моя милост, отявлената блейка. Крушата, да знаете, е паднала съвсем под дървото. БЕЛ и е силен предмет,  направила е по-трудните и завъртани въпроси, лесните ги е омотала и оттам е минус 9т. Ако правилно съм преценила нещата, ще и стигнат точките, но пак ме е яд, защото бях същата. Защото предстои математиката, на която уж залагаме, а и там ще сътвори такава каша, но вече осъзнавам, че от говорене полза няма. Веднъж блейка, цял живот блейка. 😁 Каквото, такова. Само да минава и да се свършва. 😑

# 440
  • София
Нали бланките се отделят в присъствието на квестора? При скъсана идентификационна бланка квесторът трябва да уведоми директора на училището.

Квестора е казал нищо и така са я прибрали скъсана.

# 441
Значи не е много скъсана, просто детето се притеснява.
Защото квесторът, който взима работите се подписва, че ги е приел и той носи отговорност за тях. Ако беше нещо кофти, щеше да вземат мерки. Така мисля аз.

# 442
  • Бургас
Да драсна и аз нещо за гордата издънка на моя милост, отявлената блейка. Крушата, да знаете, е паднала съвсем под дървото. БЕЛ и е силен предмет,  направила е по-трудните и завъртани въпроси, лесните ги е омотала и оттам е минус 9т. Ако правилно съм преценила нещата, ще и стигнат точките, но пак ме е яд, защото бях същата. Защото предстои математиката, на която уж залагаме, а и там ще сътвори такава каша, но вече осъзнавам, че от говорене полза няма. Веднъж блейка, цял живот блейка. 😁 Каквото, такова. Само да минава и да се свършва. 😑

Точно Simple Smile “Да свършва вече, че ми писна” - думите и на моята блейка 😊

# 443
  • София
Защото квесторът, който взима работите се подписва, че ги е приел и той носи отговорност за тях. Ако беше нещо кофти, щеше да вземат мерки. Така мисля аз.
Ами каза, че е скъсана на две.

# 444
Леле! Ако се притеснявате, говорете с класната или с директорката направо. Аз така бих постъпила.

# 445
Ами те децата, не са виновни!
Нали за това са квесторите - знаят какво се прави, нали за това са там - пълнолетни и т.н.

# 446
Те някои квестори са все едно, случаен минувач са поканили 5 мин. преди матурата.
По новините съобщават за една анулирана работа- каква ли е причината?

# 447
  • София
Гледам, че Стаматов нещо им се е възпалил на квесторите

# 448
  • София
Ами каза, че е скъсана на две.

Сега каза, че не било на две, а до средата. Сигурно паниката е излишна:)

# 449
  • София
На ДЗИ имаше дете от нашата тема със скъсана бланка. Нямаше никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт