СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 119
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, но може би беше честно да може, сега като чета за пликове и т.н. малко странно, вече се замислям Sad.
Нашите  оставили пликове всичко по чиновете и излезли в почивка, квестори били останали в стаята Simple Smile

# 421
От 10 години я виждам системата по разни поводи, никога не се е сменял кода (за големия беше с ЕГН и код, после с вход.номер и код)

# 422
Моето момче е изпуснало 10-та задача и две грешки има на редакцията, т.е. -4 точки. Тъпо не е видял един пълен член, досега ги правеше на пробните без грешка, но при този стрес… Днес след матурите ми сподели, че се е будил няколко пъти през нощта, пожела да тръгнем рано и бяхме в 8.05 пред училището.
На тезата уж писал за градация, сравнение и ала - бала, ама как ще го оценят.
Преразказа писал към две страници.
Мина!

# 423
Ами, така е под стреса са децата били и все пак са се справили добра с теста, колкото толкова.
Тезата и преразказа, ще са важни май?!?Simple Smile

# 424
Малкото има минус 19 т. Объркало е 10 въпрос, този с разликите въобще не го е прочел, 2 от 24 въпрос не е разпознал и за тезата нищо не е написал. Надява се с преразказа да събере поне 25 т, но ще видим. Каквото-такова, все пак е само на 12 и българският го затруднява доста, не ги разбира нещата, лишени са му от всякаква логика.
Баткото има 1 грешка и очаквам да не събере всичките 6 т. на тезата, по-скоро 2-3. Доволен е от себе си.
5 и 6 клас не са учили в България и учителката им в 7 клас беше пълна скръб. Един преразказ не са правили при нея им обясняваше, че не й било работа да ги готви за НВО?!
Дано се справят добре с математиката, малкото на това разчита.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 18:02 от drago_2008

# 425
Момичета(аз от следващия набор), справили са се децата, то не може съвсем без грешки. На изпит е нормално да се бърка, напрежението им е голямо.

Според мен точно на учителите в училище им е работа да ги подготвят за НВО. Да много деца ходят на уроци или курсове допълнително, но това не отменя ролята на учителя в училище.

# 426
Ядосвам се за 15. въпрос преобразуването на деепричастието - написал е докато прибавят.., защото знае, че може и като, и докато и по инерция, но тук е по-правилно с като.. вероятно няма да признаят.. Sad

# 427
Ядосвам се за 15. въпрос преобразуването на деепричастието - написал е докато прибавят.., защото знае, че може и като, и докато и по инерция, но тук е по-правилно с като.. вероятно няма да признаят.. Sad
Същата работа е при нас и на мен точно това ми обясни, понеже знаел, че може и двете. Но ме съмнява, че ще го признаят, въпреки че мен ми изглежда същото.

# 428
# 429
И да припомним, че миналата година на изпита по бел имаше 2 деца с по 100 точки.
Дано наистина проверяващите да бъдат отговорни спрямо децата.
Аз вече усещам, че ваканцията настъпи. За петък остана само да не се подцени или надцени прекалено много нещо.
А след днес информацията е, че животът си бил същия.

# 430
  • София
При мен девойката излезе ревейки, явно много се беше напрегнала. Младежът се вълнуваше какво ще ядем. Тя е с -5т на теста, той с -19т. Тя е доста разстроена, не очаква и много на тезата и преразказа, та настроението вкъши е доста минорно.

# 431
Моята седмокласничка е видимо доволна от изпита. На теста има 56 т., за тезата каза, че е изписала всички редове, с какво не поясни 😄, но от изброените думи ползвала 3. За преразказа каза, че й се е сторил лесен, пропуснала да напише, че совата всеки я вижда различно. Не й е стигнало времето, за да провери беловата. За първи път й се случва. БЕЛ е силният й предмет. В петък, обаче, нещата ще звучат различно.
Пожелавам ползотворна почивка на децата и в петък да се представят по най-добрия начин.

# 432
И ние минахме днес. Каквото е, това е. Няма как нещо да променим. Важното е да са спокойни децата до петък, да мине и математиката горе долу добре. Да сме живи и здрави, някак ще се подредят нещата. Благодаря на всички за споделената информация през днешния ден.❤️

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 20:43 от vali-bali

# 433
Четейки последните страници на темата, искам да попитам и ще съм много благодарна за компетентен отговор. Какво се случва, ако при отварянето на големия жълт плик се установи, че идентификационната карта е на едно дете, а свитъка с отговори е на друго?

# 434
Четейки последните страници на темата, искам да попитам и ще съм много благодарна за компетентен отговор. Какво се случва, ако при отварянето на големия жълт плик се установи, че идентификационната карта е на едно дете, а свитъка с отговори е на друго?

Въпросът е много релевантен, но как ще се установи това - със сравняване на почерк ли? Кой и кога би го установил със силата на доказателство, изискващо реакция със съществено последствие? Какво би трябвало да е то?

Общи условия

Активация на акаунт