СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 151
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 405
Писали с имената си ръкописно. Изгърмяхме ли?

# 406
Ние сме 14 точки минус на първи модул. Да не останат четящите с грешното впечатление, че всички са супер Simple Smile

# 407
Писали с имената си ръкописно. Изгърмяхме ли?
Дъщеря ми е попитала изрично квестора и са й казали, че може да се пишат и ръкописно, но четливо Simple Smile
Споко Simple Smile

# 408
Както се очакваше имало е и квестори, които не са позволили да се ограждат отговорите (написа го някой по-назад).
При положение, че този комплект не се слага в плик и не се прави нищо повече и че пише, че може да се работи върху изпитните материали, е недопустимо да не разрешат.
Ако не съм им много бясна след резултатите (пупу), ще взема да напиша някое и друго писъмце.

Тези дето ще сте седми клас догодина може също да се включите.
Ами аз бих написла, но кажете конкретни училища, в които това се е случило. Защото, когато им писах, че има такава опасност, ми акцетираха, че трябва да посоча конкретно училище и ме посъветваха да чета инструктажа в пълнота. Smirk
МГ Пловдив, в стаята на дъщеря ми се е наложило да влезе директорката, за да им разрешат да пишат върху листовете. Децата си бяха инструктирани прекрасно относно възможността да пишат, но не им позволили и те са си потърсили сами правата. Дошла е директорката и е инструктирала квесторите, че може да се пише/огражда върху листовете. Естествено това разконцентрира, отнема време. Имало е и други неща, но нетолкова фрапантни. От другите стаи са доволни от квесторите, даже ги успокоявали.

# 409
  • София
Никакво намерение нямам да се ровя и да се тровим, каквото е направил - направил е. Пратих го да яде със съучениците и да си почине, че още един изпит има, а утре е на училище също така. Доста идиотско, можеше да са петък и понеделник изпитите, ама здраве да е.

# 410
Ели е с - 3т от тестовата част. Тезата учителя и по БЕЛ и казал, че би я оценил минимум за 5т. Преразказа по нейни думи и е ок, но ще се види на 28ми.
Удивителна на "Отечество любезно.." тц Sad, не знам дали ще и го зачетат, ако не още - 1т.
Остава по-трудният за нея изпит, но поне ще отиде що годе спокойна.

# 411
И при нас не е перфектно положението, но съм доволна. Има 3 грешни отговора.
Още един има под въпрос- Верният отговор е "като прибавят още вкаменелости", а дой е писал "докато прибавят още вкаменелости", та не знам дали ще го зачетат, как мислите?

# 412
  • София
AsitaNew, браво на децата, страхотни! Затова е хубаво да знаят кое имат право и кое не. И на директорката на МГ Пловдив.

Sanaka, да, но тогава не пожелаха да кажат училището, сега не знам дали майчето, което сподели ще каже, мисля, че не е Asita, но може и да греша.

# 413
Сигурни -4 т. от два въпроса на тестовата част. Тъпото е, че и двата ги е хванала, пък решила, че може да е уловка и е отбелязала грешното. На 16-ти, освен ръст и тегло е  написала и бивните. Отечество любезно е без удивителен. При тезата има съвпадения, написала е за градацията и сравнението. За преразказа представа нямам.

# 414
Ние сме 14 точки минус на първи модул. Да не останат четящите с грешното впечатление, че всички са супер Simple Smile

Ние сме с минус още повече, май. Ще видим за тезата и редакцията на текста, след като излязат резултатите. Каквото - такова. Но като чета тук децата масово с колко малко грешки са, се настройвам да сме някъде на опашката в класирането.

# 415

Ние сме с минус още повече, май. Ще видим за тезата и редакцията на текста, след като излязат резултатите. Каквото - такова. Но като чета тук децата масово с колко малко грешки са, се настройвам да сме някъде на опашката в класирането.
Да и аз така. Плаша се даже, но това е положението.

# 416
  • Някъде там...
Моята ме дразни, не иска да гледаме верните отговори и да сверяваме. Щяла да си чака резултатите. Ще стоя в неведение. Само знам, че е сбъркала "Отечество любезно".

Не се дразни, много разумно подхожда детето.
И ние няма да сверяваме. Не искам да се притесняват излишно, че не са се справили с първия изпит. Като мине втория, да си сверяват колкото си искат. Само да са спокойни. Без резултати няма да останем Wink

10 въпрос масово е объркан, имало е уловка. Браво на децата, които са се сетили! Моите не са от тях.

Един брой почти никакви отзиви, но като го гледам, няма да е добре резултата...
Втори брой сравнително доволен. В тезата не се е сетила за спартанците, но е писала, че е сравнение, споменала е градация и оксиморон. Цели 4 изречения е успяла да измъдри там. Преразказът й е бил интересен и се надявам да се е справила добре.

Относно заглавието на втори модул, няма значение - може със, може без. Не взимат точки.

# 417
и ние сме с -4 точки сигурни, сега като сверихме отговорите 😌.
В сайта infopriem’, нещо не знам как се сменя и въобще сменя ли се кода за достъп?, който ни дадоха от служебната бележка?

# 418
  • София
Не се сменя.

# 419
  • София
Скрит текст:

Да и аз така. Плаша се даже, но това е положението.
Не се плашете. Форумът никога не е бил представителна извадка - тук масово пишат родители на много добре подготвени деца. Като се стигне до резултатите ще видите как масово се споделят 90+. По-скромните, нормално родителите нямат такова желание да споделят. Но ги има и тях. Важна ще е статистиката на съответното РУО.
За протокола и моята е с много минуси. Ще си чакаме силният ѝ предмет, който не е този от 16.06. Тогава очаквам съвсем скромен резултат. Явява се само колкото да не е с 0. Но пак ще се вълнувам с всички деца тук. Hug

Общи условия

Активация на акаунт