Съсипани дрехи след пране

• 2 625
  • 19
  •   1
Отговори

Здравейте!
Имам голям проблем с който аз немога да се справя..
Пера дрехите ни на 30°-40° на 1200 центрофуга, след изваждане от пералнята те веднага са съсипани по този начин, якичките на тениските ни са обърнати на обратно, и това вече по никакъв начин неможе да се оправи,което значи че тези тениски вече не стават за носене навън

# 1
Търси вината в тениските, нещо са зашили грешно двете парчета, после са изгладили за да се продаде, но след прането истината лъсва. Ням друго обяснение.

# 2
Честно казано не знам, дали е това, тъй като се случва на всяка втора тевиска и вече не знам дали, проблема не е в пералнята или в мен 😁

Търси вината в тениските, нещо са зашили грешно двете парчета, после са изгладили за да се продаде, но след прането истината лъсва. Ням друго обяснение.

# 3
В качеството на дрехите е. На пералнята ти нищо ѝ няма. Нови тениски са, нали?

# 4
Зашити са погрешно, не е проблема в пералнята. И на мен ми се е случвало да взема такива дрехи. И защо да не стават за носене? За площадката са перфектни Grinning

# 5
Изглади ги. Не са наобратно. Нищо им няма. Явно не гладиш.

# 6
И аз мисля, че минаване с ютия ще реши проблема ти. Чак съсипана дреха не виждам.

# 7
И аз в случая не виждам проблем. Една ютия и ще са си ок за носене.

# 8
Да, чисто нови са тениските и стават ужасни, не съм казала, че за двора и градинките не стават 😁 И също така и с ютия пак не се променят нещата, тъй като ползват ютия почти постоянно

В качеството на дрехите е. На пералнята ти нищо ѝ няма. Нови тениски са, нали?

# 9
Когато купуваш следващшя път, гледай оверлогът да бъде зашит, не така свободен като при показаната блузка. При такова зашиване винаги може да се получи обръщане, ако има дърпане на едната част при зашиване от страно на шивачката.

# 10
Намали оборотите на центрофугата и пробвай с ютия след това.

# 11
Искаш да кажеш че деколтето провисва като се носи ли? На снимката се вижда просто сгънато ¯\_(ツ)_/¯ Изглежда и много евтина материя, те се разтягат и така седи както и да го переш, но личи още в магазина.

# 12
И аз ще преповторя горните мнения: досега никакво обръщане или намачкване не е било проблем за парната ютия. За по-деликатни тъкани - уред за гладене с пара.

Откровено казано често и мен ме домързява да гладя тениските и ги ползвам за домашни до следващото пране, когато няма да ме мързи за ги изгладя.

# 13
Проблемът е в оборотите на центрофугата.Според мен.

# 14
Силна центрофуга ?

Общи условия

Активация на акаунт