В слънчевите януарски дни, ЮНЧЕ вкъщи не седи

• 9 390
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
ДИдке какво е НВД newsm78 ама не ми се смей че не знам Embarassed

# 256
  • Den Haag
karabanska почивай си повичко, ако е възможно.Щеше да се отрази добре един еротичен масаж, ама като се върне мъжа ти  smile3521.

# 257
  • Пловдив

Поли, ще си позволя аз да отговоря. НВД- ниско въглехидратна диета. Мисля и тук из форума я имаше в красива мама  Wink

# 258
  • Пловдив
Момичета, тъй като имаме 2 заглавия с еднакакъв брой гласове пуускам нова анкета само с 2 опции. Сори, че ви занимавам, но с анкета е много по-лесно  Simple Smile

# 259
Здравейте от мен   bouquet
Преди да се стъмни се върнахме от разходка и сега Иванна спи, а аз се чудя какво да я правя  newsm78 newsm78 newsm78

Момичета Иванна отказва да яде каша... Кажете ми, какво да правя направо ще ме побърка това дете, а каква беше еееее Sad
Тъй като трябва след по- малко от месец да започвам с попара трябва ли да захраня първо с глутен? И като започна дали трябва пак постпенно или вече може повече от 1-2 лъжички?

Не ми говорете за отслабване, аз имам да свалям 20 кг.  Embarassed Embarassed Embarassed
Butterfly аз Иванна в къщи я държа на същата температура ама е облечена с боди, ританки, елече и чорапки, а когато я слагам в проходилката съм и купила чорап с подметка(много са сладурски) Simple Smile Благодаря за цунките приемаме ги с радост  Party Heart Eyes Laughing

Айде за сега стига, че трябва нещо да се яде  Crazy

# 260
 Laughingдобре,съм...жива съм...и щом съм тук-значи ще ме бъде................. Laughing..и мерси за загрижеността...и едно голямо благодаря на Пепитка ккоято ми донесе животоспасяващо кафе в градината.... Wink...че аз мляко не кусвам ако не ме заплащат с оръжие..............а за еротичния масаж-ей сега почвам да се замислям.... Thinkingмда..пък  какво като го няма Асен Mr. Green....
Сега сериозно-Таби,като не ще тая каша пробвай с друга,или ги маскирай с повече плодово пюре/нещо като кисел,или направо с кисел  пробвай/..но за да дадеш попара,ще трябва да си въвела и глутен и  сирене и масло.........
А за температурите вкъщи-при нас е до 20 градуса-само при най люти студове до към 22-23 и Иво е по боди с дълъг ръкав и панталонче,с по-плътни чорапи и елече/ама символично/...или с не много плътен гащиризон в/у бодито.Когато е в проходилката му слагам пантофи или обувки,защото иначе непрекъснато си изсулва чорапите.Навън като излизаме,махам елека и вместо него връхна дреха-яке,жилетка.......хайде стига съм се изказвала....ама това важи само за тук-ще се обадя пак в новата тема .........

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 19:45 от Анонимен

# 261
Здравейте и от нас... ние бяхме малко болнички , но вече сме по-добре. Целувки на всички мами и бебоци.

# 262

Поли, извинявай, че чак сега отговарям Wink
Ето тук може да прочетеш повечко за тази диета Peace

...дерзай Wink и ти пожелавам късмет в диетките Hug

Ох и аз искам ЕроТИЧен масаж ooooh!

# 263

Ох и аз искам ЕроТИЧен масаж ooooh![/tt][/size]
Ми не го казвай на нас-ти поне си имаш мъж вкъщи......да му мисля аз....
Ох,аз нямаше да се обаждам...ама пусто нервата ме хвана-като го няма Асен и няма на кой да намилам...допреди малко го правех по телефона ама си легна хайвана...и сега Sick........ако има желаещи-след малко приспивам Иво и съм на чат-а Laughing
А, и друго-да ви черпя с един клип на Ивчо от преди малкомалко е тъмен,ама нямаше време да го режисирам

# 264
Момичета,спешно ми трябва да ми препоръчате добър педиатър в Пловдив и София.

# 265
Добра вечер маминки!
Вече съм спокойна  и изблика ми на нерви не се е отразил на отношенията ни с татито,а свеки май ми е сърдита  Rolling Eyes
Забравила съм Ива като грееща месечинка моля да ме извини мама Таня  Embarassed
Карабанче Hug пРавих ги тея опити вече,но стига с нея се занимавах.Ивчето е голям сладуран и батко Сами също.Аз незнам как да кача клип инъче бих ти показала поспаланкото  Mr. Green
Нинани честит ви завърнал се татко!
За температ. в къщи ние сме на парно в стаята е 22С,но док ми се скара че много съм обличала Диди ма май наистита е така  в къщи е с чорапогащник,анцунг,боди с дълъг ръкав и блузка  ooooh! сега понамалявам дрехите или температурата.
Лека нощ ние отиваме да се къпим!

# 266
  • на брега на Дунав
Ха, добър вечер  Mr. Green.
От толкоз хайманлък и мрънкане днес не ми остава време да се разпиша.
Почвам по ред на номерата и набързо, че ей сега ще ме засилят, че пак съм се отплеснала в писане  Rolling Eyes.
Сонката една голяма  Hug от мен.
Карабанче, ще се претрепеш бе душата    Joy #Crazy. За обгазяването, при мен е редовен номер, и последния път само дето не припаднах от смрад  Mr. Greenдокато чистех бялата стаичка (кенефчето), ама то от простотия мойто, че хем знам да не смесвам белината с други препарати и пак с мойта умна главица го правя често тоя номер. Е, жива съм де ама многооого добре те разбирам, за к'во иде реч. И ме е яд всеки път като чистя кенефчето  Joy, че туй бе задължение на мъжлето и той си го вършеше без да мрънка, ама аз го отмених един два пъти и посел познайте кой се зае с тая задача. Затуй призовавам ви не отменяйте мъжете, че бързо свикват бе, то не за друго.  Laughing
Поли аз си измислям диетки май на тоя етап. Уж плодове и чай, ама стана плодове, чай, мляко и още нещо  Joy. Не бе сериозно, гледам да не е толкова строга и затуй си прибавих и млекце и фрешове, но не спазвам да ям по 1 килограм плодове, а обикновенно по-малко ям. Иначе НВД е супер диетка.  Peace Мисля сега като направя един курс с тая (колкото издържа) и почвам НВД че има ефект определено. Аз не пазя диети по принцип, но преди да забременея  със Сами зимата я правих за месец, за да сваля излишните от предната бременност, та да не стана като слон със второто. Та  без усилия смъкнах 4 кг и си ги задържаш. Иначе тази диета ако ще се смъкват повечко килограми се прави за по-голям период от време и не толкова строга както е за 1 месец.
Зооооооори изхващах те нещо в готварския  Joy. Айде показвай какви си ги сътворила, не се спотайвай. Карамелчето направи ли го? Голяма философия му ударх там за туй ври ли водата или не ври, ама не ми се смя много нали  Joy  hahaha. Пък и да си се смяла .... то аз се смях после на себе си  Joy, ама нали много приказвам  Joy  Joy.
качих малко снимки, че не съм го правила отдавна. Ето и някой от днес:

Чао за сега милички.   bouquet

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 22:30 от korneliia_h

# 267
Момичета,спешно ми трябва да ми препоръчате добър педиатър в Пловдив и София.
Mucunka, виж тук

# 268
Леле Кабранска, паднах от смях с Ивчо... ама да го изям бе Hug. И ние се смеем така... все едно гледам мойто мече.
Корнелия срахотни са ти слънчицата, и ти изглеждаш супер. Да ги намачкаш едно хубаво от мен Heart Eyes.
И мен нещо не ме хваща сън... цялата ми банда вече похърква, ама аз ... не ще.
Спокойна нощ на всички Peace.

# 269
Здравейте пак по късна доба FlutterБлагодаря за пожеланията. bowuu
На госпойцата нещо не й се спи,хили ми се насреща а аз направо smile3524
Сонка не се ядосвай излишно,на свекърва ти ще й мине,дано да те е разбрала,щот отстрани е много лесно да се радваш на детето и цял ден да го носиш на ръце... ама после ние майките да му мислим.
Карабанче,Корнелия,големи сладурковци тез юнаци бе,пък за кака Еми нямам думи,голяма чаровница.
Таби защо не пробваш различни видове каши,аз откакто захраних с глутен се родих направо вече мога да давам
всичко,пробвай с бисквитените каши направо са  eat  
Аз докато си пиша и лашкам количката разбойничката заспала.Лека вечер и спокойни сънища

Общи условия

Активация на акаунт