КГБ = Клуб на Готините Баби - 214

• 42 830
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, Танитатаня, добро утро , още спящи момичета.
Нинка ще донесе кафенце, с послание, аз само пътьом се отбивам в къщичката ни.

За друга часова зона съм аз, рано лягам, но и рано ставам - с два три часа поне  ми е изместено времето...

Ениска, много е красиво дръвчето, как се казва?

Танитка,  отбивай се по често и при нас. Желая ти лято пълно с приятни мероприятия.

Дидиа,  ще се радвам ако имаш възможност да отделиш повечко време за пътуване и можем да се видим. То твоето от единия край на София до другия си е направо екскурзия...

Айша, като се видим, сподели моля, какви лекарства са ти предписали. Учудва ме, че толкова скоро са ти назначили проверка, значи би трябвало да действат бързо...

Ееее, слагам едни малки кафенца CoffeeCoffeeCoffee докато Нинка приготви специалното Simple Smile.
Усмихнат, слънчев ден момичета!
Вчера беше разкошен ден, днес да е ( ще е! два пъти по-хубав!

# 151
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Клечице, бързам, бързам, но с телефона ми е малко трудно. Тук на вилата ставам рано и е много приятно, но трябва да увелича техниката /лаптопа ми липсва/.
Сега ви поднасям кафенцето с ягоди - малко са, но са сладки.

Чета ви с интерес и споделям радостите и проблемите /дано проблемите  да са минимални и решими/.
Всичко добро на всички ви и доскоро.

# 152
Добро утро, бързам да ви нагледам рано-рано, че после не се знае. Днес поне се очаква да е слънчево, та да усетим най-после това лято. Клечи, това е щамбова роза. Като разцъфти изцяло ще ви я снимам пак. Да,  заприлича вече съвсем на дърво, защото е  при мен повече от 10 години, другите не оцеляха.
Слънце в душите ви желая!

# 153
  • София
Ей ме на - сядам с вас на кафенце. Благодаря ти, НИНКА! Hug
Добро утро, КЛЕЧИЦЕ, добро утро красавици!
Наспах се, готова съм за трудовия ден - да закарам внучката на спорт, а после на тръстиката.
ЕНИСА, порадвах се на твоята Щамбова роза. Много е красива. Опитвах два пъти да я захвана на село, но не ми се получи. А за стола си знам, че ще се справиш. Ей в такива моменти си проличават кариеристите. Нагушкай пИателя. Ще напълни душата ти с радост. Давай нови приказки от него. Simple Smile
ТАНИТКА, имаме нужда и от мързеливи дни. То не може само да си напружинена. Как е ДС? Скоро не си ни писала за него нищо.
Нямам време за повече приказки. Останалите са гушнати HugHugHug
ХУБАВ ДЕН!!!
ЕНИСА, изпревари ме. Път на младите!

# 154
Фло, моят опит с щамбите е много голям, поне 15 години експерименти. Когато купувам най- важното е да се вземе здраво, колкото може по-дебело стъбло. И присадката да е от дребните,  тип трендафил. Чаените рози не оцеляват повече от 2,3 години.

# 155
Тази сутрин Гугъл ми напомни този ден преди 5 години.

Боже, как летят годините.....
Пет са минали, а сякаш беше вчера.... Само да сме живи и здрави.....

# 156
Добро утро и от мен Flowers Hibiscus
Нинка, благодарско за кафето! Днес го пих късно, че се успах.
Нали ви бях писала, че ще ходим на среща. Е ходихме, дълга среща като се почна от петък вечер сбирка до 2-3 ч., събота разходка из града, че някои не бяха идвали в Русе и вечерта в събота отново до 3-4 ч.  Много хубаво беше, заредена съм с хубави емоции, НО ЕГН-то си казва думата и два дни съм, да не казвам как.... Днес вече уж по нормално, но да видим. Като казах ЕГН-то та се сетих за един виц - отива една баба при доктора и се оплаква ту от товя, ту от онова  (абе като  мен сега  Grinning), доктора я изслушал, прегледал и накрая й казал - ами всичко е нормално и това май е от ЕГН-то, а бабата му казала - еее  докторе, ама аз откакто се помня то все това ми е ЕГН-то, не съм го сменяла и преди не съм имала такива проблеми Confused
Мериан, макар и със закъснение, но да ти е живо и здраво сладурчето, да расте в радост и безгрижие Heart Eyes
Момичета, прочела съм ви, на някои притесненията, на други натоварените програми и т.н., но не бях в състояние да пиша, а сега трябва и да поработя. Радвам за срещата която предстои, и  за екскурзията която планувате до Виена, стискам палци да се случи.
Казвам ви чаф с пожелание за един спокоен и усмихнат ден Heart

# 157
Уффф, що не съм 10 години по- млада или 4- 5 кг. по- слаба, ух, ух Simple Smile  Wink.
Годините все мога да ги скрия, но повечето кг. ми бодат очите Simple Smile.
Вчера се шматках на зей пазар по магазини. Харесах си една рокля на Десигуал, поне 10 минути се гледах в пробната и още толкова извън нея на огледалата... Разумът ми каза не, а толкова ми харесва...
Цяла нощ я сънувах, толкова е прекрасна Simple Smile. Днес пак ходих да я меря, там беше, прекрасна е, но пусти козунаци Simple Smile от кръста надолу, неестетично я опъват...
Ако бях по- млада иди - доди, но на 66 - те ми лазарника някакси е много секси предизвикателно.
Мъка, мъкааа Simple Smile
Оплаках ви се, трябваше дс се снимам, ама другия път, ако ида да я меря.
Сякаш за една нощ щв се променя  но пусти мерак Simple Smile

# 158
  • София
КЛЕЧИЦЕ, разсмя ме с твоето споделяне. Ей така и аз се гледам понякога в някоя дрешка, която ми харесва и само като си помисля, че приличам на хамбургско саламче, свалям, връщам и назад не се обръщам. По едно време си купувах такива прилепнали по телесата ми дрехи, с надеждата, че ще отслабна. Е да, ама не. Накрая ги събирах в едни торби с надпис - Дрехи за отслабнала жена. И когато напълних 3 торби с такива дрехи, ги занесох на кофите и само след половин час вече ги нямаше. Зарадвала съм някоя женица. Лека й пръст на Татяна Лолова, веднаж сподели, че си купува винаги дрехи размер, два по-широки. Като я срещнат приятелки, й правят комплименти, че е отслабнала.
Та такива ми ти работи.
Отивам за внучката, а после пак ще намина през дядовата ръкавичка.
Днес ми е смешен ден. Посмях се и на тръстиката.После ще ви разказвам.
А къде е МАМСИ? Обади се, миличка. Какво стана с твоите болежки???

# 159
https://fb.watch/lhdnl6e5Hp/?startTimeMs=14323

Отивам на концерт на пл. Славейков.
Със стара роклА Simple Smile, Desugual - a  ако и тази нощ го сънувам, ще направя торба за отслабнали жени Simple Smile

# 160
  • София
Обещах ви пак да намина.
Днес ми беше един много смешен ден на тръстиката.
Пациентите с конкурс си ги бях избрала. Един ми дава съвети как да го лекувам. На три изречения едното е "Аз мисля, че така трябва". Изтърпях го. И естествено не взех под внимание неговите мисли. Втората пък няколко дни се обажда и си презаписва часа. Голямо колебание беше къде да отиде - при маникюристката или при мен. Накрая предпочете зъбите пред ноктите. Направи най-после правилния избор. Каза, че е зодия везни. Ако за всичко така се клати насам, натам не й завиждам. Не завиждам и на тези, които са около нея.
Дойде и една баба с внучката да й лакирам зъбите. За края на учебната година й подариха живо куче булонка. Онзи ден да вземе и да му остриже бретона. Сега кучето седи под масата и гледа през ресните на покривката. Предполагам, че ще му порасне нов бретон. Хлапето ме изкритикува, че и моя бретон е дълъг и сигурно ми пречи. Добре че не взе ножицата и да ме подстриже. Joy Е, преди малко сама направих това. За утрешната среща съм готова. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде, лека нощ и хубави сънища.

# 161
Мариан, честит рожден ден на внучето ти!

Яжка, благодаря за споделеният опит. На 28-ми ще ходим да му свалят конците и ще питаме доктора дали може да мине на хапчета. И без това не съм купила всичките инжекции.
Дидия, нямаме наблизо мед.сестра, а и аз се справям.
За утре не ме бройте. А за Виена - съвсем. В кола ми става лошо, а за самолет не ми се мисли. Веднъж съм се возила и повече не мисля да си го причиня. Ако е с влак, тръгвам на околосветско
Тия дни съм и за мъж и за жена. Днес косих двора и си припявах една сръбска песничка от младините ми

Па по едно време се сетих за Станислав Стратиев с неговата  "Докато косих ливада".Само дето нямам никакъв спомен  какво пишеше там
Лека и мека, бабетчици!

# 162
  • София
Добро утро, мили дами! Хайде на кафе!
Днес кафето е лятно, защото тази година астрономическото лято започва на 21 юни в 17, 57 ч. и си отива на 23 септември.
Да ни е сладко!
Хубав ден и до скоро.

# 163
  • Вила Великула
Добро утро. Добре дошло лято.
Пия кафе и отлитам. Тези дни ми е много натоварено. Последни метри до финала. Днес обаче няма да пропусна срещата, така че ...до скоро.

# 164
Добро утро и до скоро!
Снощи присъствах на чудесно изживяване на пл. Славейков. Днес там ще има три концерта, ако мога пак ще отида след срещата.
Поздрави и до 15.00  часа.

Общи условия

Активация на акаунт