КГБ = Клуб на Готините Баби - 214

• 42 820
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Вила Великула
Добро утро момичета. Кафето е сервирано, така че и аз се настанявам удобно да го споделя с вас.
Чудесно е, че ще се видим в сряда. Там ще направим план за Виена. За момичетата, които искат да дойдат във Виена, а няма да присъстват на срещата, може би ще се координираме по телефона.
Днес ми е усмихнато от сутринта, и това е нормално-има слънце. Клечице, дойде твоето време. Тръгвай из парковете.
Хайде, оставям ви, да се приготвям за работа.

# 136
Добро утрооо!
Виждате ли най-широката ми усмивка, еййй такава Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  - хубаво ми е!
Има много причини за това - Слънцето, срещата, пътуването, жива и здрава съм, какво повече да искам .
Благодаря, Нина НН, благодаря Пипилотка, че с вас пия кафето си.
Прегръдки за вас и за всички, които влязат в къщичката ни!

# 137
  • София
Добро утро!
Благода ви, че мога да ви чета, надявам се да се видим в сряда към 17:15 и ще бъда много щастлива, ако екскурзията се осъществи. И аз имам дати, които не са ми възможни за отсъствие и пътуване, но засега още не са фиксирани. Едната ще е в края на септември, а другата в края на октомври.
Днес внукът ми става на 4 годинки! Много го обичам, голям е чаровник! В петък вечерта си легна при сестра си и по едно време дойде в моето легло, като ми обясняваше, че имало паяк в стаята и го било страх от него. Успокоих го, че няма паяк и заспахме гушнати като ми държеше здраво ръката. Да ни е жив и здрав!
Хубава седмица от мен, днешния ден дава заявка да бъде слънчев!

# 138
надявам се да се видим в сряда към 17:15
Днес внукът ми става на 4 годинки!
Нека съм първа!
Мериан, честита радост!
Честит рожден ден на внука ти!
Да е здрав, да расте щастлив и игрив, заобиколен от всички вас, които го обичате!

Ще се радвам да може да се видим и запознаем!
Ако имаш нужда от уточнение за мястото на срещата, моля пиши ми на месенжер или на лични съобщения в темата.

# 139
  • София
Привет!
Мериан, ЧРД на твоят внук.
От мен най-хубавите пожелания и още  много да ви радва и да бъде благословен!

# 140
  • София
Добро слънчево утро, красавици!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАБИНОТО МАРИЯНКИНО ВНУЧЕ! ЮНАКЪТ ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И ЛЮБОЗНАТЕЛЕН, ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ.
Радвам се, че в сряда ще имаме среща. Бройте ме и мен.
Аз все още не съм във ваканция. Тази седмица малката внучка я записахме на спорт в НСА. По-добре, отколкото да е по цял ден на компютъра. Сутрин ще я карам, след обяд ще я прибирам. НСА е на няколко км. от нас. Близо е.
ЕНИСА ми липсва. Какво ли прави?
Отивам в КПП-то. Трябва да се готви.

# 141
  • София
Мериан,честит рожден ден на твоето съкровище! Да е здрав,жизнен и умерено палав!
 На срещата ще дойда към 15ч,дано са отворили терасата.Но,днес излизам и не се знае дали ще се появя пак.
  Хубав и слънчев ден ви желая!

# 142
Мериан,честит да е внукът ти! Жив и здрав да е! Весели игри и забавления.

За срещата ще липсвам.Проучих маршрута и......удобен превоз от нас до там няма.Време около 1ч и 40 мин с няколко прекачвания.Откакто ремонтират при нас 5-цата имам стрес от висене по спирки и прекачвания.В такива моменти ме е яд,че не си подмених книжката.Така,че ви пожелавам весела среща и приятни емоции.
                      За Виена ми е абсолютно невъзможно през септември.Пътуване в петък и връщане в неделя според мен не е най-удачно.Не съм ходила във Виена и ми се искаше да видя повече неща.Само един ден ми се струва много натоварващо и уморително.Не съм фен на препускането от един обект на друг, а и Фло да каже какво работи в събота и неделя.Попадала съм на музеи ,които са с ограничено раб.време през почивните дни. Това е мнението ми относно пътуването.
                     Спокоен,слънчев ден!

ПП.Никой не е писал след мен и за това редактирам.Все още проучвам маршрутите и ......  стигам до такси. Yum

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 13:11 от Didia

# 143
  • Вила Великула
Мериан, честит да е внука ти. Много, много да ви радва. Явно няма да се видим в сруда с теб, защото аз около 17,00 трябва да тръгна, че в 17.30 трябва да съм в Хаджи Димитър.
Дидиа, а дано успееш да се класираш за срещата.

# 144
  • София
Пипилота, съжалявам, че ще се разминем за малко. Аз до 16:30 съм на работа в другия край на София.

# 145
  • Вила Великула
Мериан, дано поне успееш да стигнеш до 17,00

# 146
  • София
Мериан, дано поне успееш да стигнеш до 17,00
Няма шанс, трябва да стигна от Цариградско шосе до метрото и оттам до Надежда. 45 минути минимум.

# 147
  • София
Мариянка, да е жив и здрав внука!
Как лети времето, кога чакахме каката.
Не знам от къде ще идваш на срещата. Но наблизо е последната спирка на трамваите 7, 27, автобуси 86, 285. Това е освен метрото.
Аз ги знам, че Ани като са при другия дядо пътувам с № 86.
Ходих днес на очен - бива, ще живея и операцията се отлага. Сега лекарства и края на месеца второ посещение.
Сега лекарства и края на месеца второ посещение.
Но най-смешното е, че щом влязох в болницата и всички оплаквания ми минаха. Така стана и със зъбните проблеми миналата седмица. А уж не съм от хората, които се наблюдават и паникьосват за всяка пъпка.

# 148
Скапана съм, ама ще се оправя. Имам някои неприятности, някаква напориста дама си е харесала стола ми, няма търпение да изчака още 13 месеца, та трябваше да се поразвъртя малко. Всичко е ОК, но простотията ми дойде в повече. От утре съм хоум офис и ще се гледаме с пИятеля. Много искам да се видим, но човекът е с предимство. Ще чакам отзиви. Ето и нещо красиво в градината пред къщата. Сега започва цъфтежа, закъсня много тази година.

# 149
  • Варна
Привет-мривет!  Hands Wave
По мързелив ден от днешния скоро не съм имала!  Nerd
Нали два дни бях по улици, шосета, поклонения.....днес си дадох почивка.
Изаура изпра, прострях, заредих съдомиялна, направих една баница за закуска и.....толкова. Другото беше лежане, дремане, гледане на ТВ, ядене имаше от вчера, та си "отлежах". И утре се очертаваше такъв ден, но след обяд ми се обадиха в 13 часа да сме в Пенсионерския клуб, ще идва чавек от Районното МВР да ни изнася лекция за телефонни измами, кражби по домове, по автобуси, тролеи, паркове, на плажа и т.н.
Няма как, трябва да има присъствие, пък ще ни е и от полза.  Police Car

Пипи, в края на квартала ни, по пътя за кв.Галата има местност на плажа, която се казва Карантината. Чувала съм, че навремето, в началото на миналия век, а може и по-рано, във Варна е върлувала холера и там е имало лазарет или някакви изолатори, където са карантинирали болните.
В детството ми там имаше много хубав ресторант "Ловен дом", където се провеждаха стрелби. От някакви дървени кули изхвърляха пръстени чинийки и ловните дружинки от Варна и от други градове си провеждаха състезания. Баща ми често ме водеше там, изобщо не ми беше интересно, но накрая всички сядаха в ресторанта на почерпка, а аз на кебапчета и лимонада.
Сега това нещо го няма, построиха Рибарско и яхтено пристанище, хорчето ни пя на откриването му и вече две години ни канат на Никулден да пеем на рибарите, а за всички присъстващи има рибена чорба от прясно уловена риба,  курбан от рибарите в града ни. 

Лека нощ, вече спящи девойки!  Nerd

Общи условия

Активация на акаунт