КГБ = Клуб на Готините Баби - 214

• 41 626
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Вила Великула
Фло, това с Виена не е лоша идея.....

# 91
  • София
Да, ПИПИ, идеята не е лоша, Стига да решим и да я осъществим. 13 - 14 часа с автобус. Може и по-бързо да е. Има толкова места, където можем да отидем. Не си направихме екскурзията до Златоград. В началото на септември ще ви каня на тържеството ни в Брезник. Ще отседнем на Бърдото, където бяхме и предишния път. От сега ви заявявам, че подаръци няма да има, а парите, определени за цветя ще дарим за някоя благородна кауза. Живи и здрави да сме, ентусиазъм не ни липсва. Ще се организираме и ще ходим.
Брей, ти да видиш! У наше село още не вали. До кога ли ще бъде това?
Да се похваля - ухая на рози. Stuck Out Tongue Winking EyeМалката внучка миналата седмица направи от розови листенца парфюм. Днес го прецеди и сега имаме страхотно ухание. Спомням си как в детството правехме такива парфюми. Сигурно и вие сте ги правили.

# 92
Ееее, запазвам си титлата  шматарок на темата Simple Smile.
Да ми изчезне написано на телефона и да не мога да си го възстановя се е случвало не веднъж, ама да ми изчезне написано от монитор на лаптоп и да не мога да го намеря как си го представяте .
Та тъй, писах, брисах - няма го.
Само се обаждам, ако усетите чуждо присъствие в къщичката ни, - аз съм била Simple Smile

Силно протестирВам Simple Smile - т"ва временце срам няма Simple Smile...
Няколко чифта кожени обувки ( никак не евтини) си съсипах в тези следобедни потоци, които се носят по улиците...
Обмислям дали да тръгна по джапанки или пък по гумени ботуши Simple Smile , то се не търпи вече... Днес направих сефтето - с домашните дрехи и отгоре яке с качулка и по плажни чехли се намърдах в кварталната Била и никой не ме върна Simple Smile.  Така де, не мога на всяко излизане обувки да мокря- един чифт се разлепи, едни други се разстегнахаи ми хлопат, то къде ще му излезе края...

Пооплаках ви се, сега ще видим какви ще ги върша.
Като че ли в момента не вали, но като гледам през прозореца какво е наборсучено, никак не ми е излизащо.
Малко слугинаж и вечерни занимания - дремуцане на компа Simple Smile.

Чааф Simple Smile за сега.
Може пак да дойда ....

# 93
Душата ми се отпусна, все си е притеснение. Прибра се синът, за сега е успешно, ще се види нататък какво. Болничен след седмица, да им се не знае, трябва да ходи някой.

# 94
Борянке,всичко ще е на 6.След няколко дена ще тича из двора.Големият зет се оперира преди няколко години и каквато е паника ни побърка.Сега ,като си припомним, голям смях пада,че и той се смее с нас.Ще забравите притесненията
                  Клечи, аз успях да надхитря дъжда и излязох точно когато поспря.Върнах се и отново плисна.Бях си обула по-стари маратонки,че хич не искам да си цапам новите. Yum
                  Фло, и у нас се прави парфюм ,но от листенцата на цъфналия лимон.Само,че ММ си ги събира и то точно защото много хубаво миришат на лимон. Yum

# 95
  • Кубрат/ Пишурка
Заваля! Преди 10 минути! А как тресна преди малко! Дали да не изключа телевизора?!

# 96
Изключи го. Аз компютъра май , че се напатих с токови удари и невнимателно отношение.
 Сетих се какво ми липсва при тиквите, правя малко и  явно пропорциите на око не са решение. Ще деля сега, утре съм планирала, с математика да ги правя. Днес запеканка една с тиквички , малко картофи , но ги бланширах ,че при опита някак   твърдички останаха на фона на другото, ядох, но намирам кусури. Сирене , копър, чубрица прясна и какво беше още, залято с яйца и мляко, мъничко брашно. Утре шницели. С пържоли вървят и двете.
 Не  е заваляло тук, макар по прогноза трябва.

# 97
  • София
Борянчице, слава Богу, че операцията е вече минало. Сега дано по-бързо да се възстанови. Предлагам ви дружеско рамо - ако може, аз да отида за болничния. Само ми кажи къде и кога. Ще ви го изпратя по Еконт. Няма проблем.
Синоптичната обстановка у наше село е ноемврийска - студено, мрачно, ветровито. Вече се притеснявам защо днес не валя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
Мерси Фло, ако се наложи ще се обадя.
Болно ми  е ,защото има брат там, но явно няма.  Хотел, такси ,влак ,у нас.  Не съм отглеждала егоисти ,но ето.  И това ще мине ,живи и здрави. Няма патерица, ще се оправят нещата с всеки изминал ден. Вярвам.

# 99
  • София
Тръгнаха си внуците, та да мина набързо.
Боряна, спокойно сега, дано всичко е наред с операцията.
За екскурзията до Виена ме вземете непременно - много ми е мерак!
Утре дават времето малко да се успокои на запад. Може да изгрее слънце и на нашата улица.
Лека вечер!

# 100
  • София
БОРЯНЧИЦЕ, хотел не можех да предложа, че сега у нас е пренаселено, но поне да го взема от болницата и да го закарам до гарата можех. И патерици имам в мазето. Услужвала съм на приятели при нужда. От твоето писане не разбрах, че се касае за операция само след няколко дни. Мислех, че има време и щях да ти предложа кола и патерици. Минало бешало. Сега да се оправя по-бързо, в определените срокове. Другия ти син не го познавам, жив и здрав да е, но от малкия с гаджето сме във възторг! Умен, интелигентен, възпитан, уважителен. И приказката му приказка, и държанието му държание. С една дума чудесен! Поздрави го специално от нас. И аз ще му се обадя, но нека минат няколко дни, да започне подобрението, че тогава. Да има с какво да се похвали! Обадете се, когато дойде времето за болничния. За теб, прегръдка, не, цял чувал прегръдки. HugHugHug

# 101
За друго е въпросът. Патерици не трябват. Оправил се е сам. Въпросът  е  за егоизма и  човещината.
Човек, издържал те и дал ти възможности, правил за теб всичко не заслужава това,  Отказ. Оправяй се.

# 102
  • София
Болезнена тема. От тук натам, каквото повикало, такова се обадило...Човек все пак трябва да си направи изводите.
На мен поне ми догорча от тази ситуация, особено след като вече добре познавам малкия ти син. Не случайно такова име си му избрала.

# 103
ММ вече си е дома. Доста по-добре е. Става и ляга сам. Настанен е в кухнята, защото не се знае кога ще му се спи и кога не. Да не си пречим.  Днес идва личната да ми покаже как да му слагам инжекции, че са му изписани за 30 дни. И превръзки на раната ще правя, че няма кой да го кара всеки ден до поликлиниката. А да идва мед.сестра у нас, ще излезе скъпичко. Ще се справим. Утре ще дойдат софийските деца да ходим до село да берем ягоди, ако не са ги изяли охлювите. Сигурно всичко е тревясало и ще трябва плевене. Дано не вали
Та тъй.
Спокойна нощ и сладки сънища!
Не спира да вали, но това да не ви пречи.

# 104
  • София
Тану,инжекциите вероятно са нещо за кръворазреждане .Могат да се заменят с  Еликвис ,таблетки.Аз това пих 30 дни и нямах проблем.

Общи условия

Активация на акаунт