Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Дъблин
Пффффффи кво като няма жена до него…. Тоз Алп Наварус като овърша всички актриса…. Не го прави мъж, друга е думата която бих ползвала.
Егати и хората. Мерт е изключително възпитам и то си му личи по държанието.
Бих излязла по улите на Идтанбул и да викам с гърло по тези пройдохи журналистите

# 136
Ужас, сега се зачетох. Та те даже и брат му са питали този въпрос и той им е отговорил да не казват такива еретични слова

# 137
  • София
Де го чукаш, де се пука. ScreamRage

# 138
  • Дъблин
Ужас, сега се зачетох. Та те даже и брат му са питали този въпрос и той им е отговорил да не казват такива еретични слова

Божееееее горкото семейство!!!!!!!
Пфффф Мерт да почва да мисли да се изселва от Турция! И без това таланта му е ще го видят много хора!

# 139
Гадното е , че питат Афра За какъв дявол трябва да отговаря точно тя

# 140
  • Дъблин
Гадното е , че питат Афра За какъв дявол трябва да отговаря точно тя
Явно да я провокират да каже дали са заедно.

# 141
Режисьорката Бурджу е реагирала в Туитър .. как могли да задават такива въпроси

# 142
Мерт наистина е възпитан, семейството му е добро,смирено ... и той се опитва да е такъв в света на прожекторите, но явно няма как да стане, това е славата... но този въпрос попринцип е провокиращ за да може човека отсреща да се ядоса и да си каже всичко...

# 143
Леле, нито ми се чете, нито ми се слуша повече. Горкият Мерт! И това не е по някоя кабеларка, а на популярни награди и то на живо.

# 144
И снахата на Мерт бяха питали

Всичко е предварително планирано, според мен. Вижте човека до Акиф /крайния вляво/, гледа го и чака знак от него, за да зададе въпроса. А Акиф нагло се подхилква

Нищо и това ще преживеем, щом преживяхме снощната вечер. Поне стана ясна причината за държанието на Мерт снощи и защо не беше на себе си.
Ето ви сега, да не беше дъвкал дъвка и да беше отговорил на въпросите Grinning

# 145
  • София
Абе, горкият! В тези среди по цял свят е така- кал и мръсотия, който надделее. Ще се научи да се справя и с такива ситуации, няма как.
Акофовци винаги е имало и ще има.

# 146
  • Дъблин
И снахата на Мерт бяха питали

Всичко е предвалително планирано, според мен. Вижте човека до Акиф /крайния вляво/, гледа го и чака знак от него, за да зададе въпроса. А Акиф нагло се подхилква

Нищо и това ще преживеем, щом преживяхме снощната вечер. Поне стана ясна причината за държанието на Мерт снощи и защо не беше на себе си.

От вчера се чудя, кой е тоз Акиф?
Да ди кажа честно ми се насълзиха очите. Немога и да си представя на семейството му какво е. Не че ако гей е лошо, просто момчето  не е. И така да говорят е отврат…. В едно такова патриархално семейство като неговото да чуват това сигурно е шок. Оххххххх нямам думи!!

# 147
Според тях сигурно не може да има приятелство между момче и момиче толкова дълго.... ама чак брат му у снаха му да питаш... просто защото момчето не е намерил правилната за себе си ??? Той е само на 25г... има толкова много хора по света, които са на 25г и все още нямат никой до себе си .. и аз съм на 25г, нямам никой и какво???? Олелее издразних се, и тоя как мазно се смее на Афра 🤨😡

# 148
  • Яко в Матрицата...
Ама и да е гей, това не е тяхна работа! Има някаква кампания срещу Мерт или срещу АфРам, не могат да преглътнат успеха им. Нямам друго обяснение. Искат да ги накарат да си признаят, че са севгилита... Еее, и? Ами ако не са севгилита? Какво да признават тогава? Колко пъти казаха, че са приятели... Пък и какво значение има какви са извън сега?

Спирам, че и аз се ядосах TriumphJoy

# 149
AfraSaraçoğlu спечели наградата "Elle Style Awards" за телевизионна звезда на годината

https://twitter.com/aysheismail96/status/1668709381985251328

https://twitter.com/MuzikveTV/status/1668708741494063105

Общи условия

Активация на акаунт