Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Оф бе! Облещих се с тая снимка. Остава да пуснат такива снимки на хората🤧

# 676
Еla, кои са тези на твоята снимка? Изкара ми акъла , че да пльоснали нашите така 😂

JoyJoyJoyJoyJoy

# 677
Омг.... Joy Помислих,че са те ...Scream

# 678
То даже приличат на тях 🤧😂😂
Ама и те да се изтъпанат като от 365 дни😂

# 679
  • Яко в Матрицата...
Видеото е на Шоу ТВ, ще го излъчат в тяхното магазинно предаване.

# 680
Дали пък нарочно не писаха тези неща, за да провокират АфРам да видят дали сами ще се издадат....както и да е...дали ще има или не снимки ще се разбере, но е факт, че соц. мрежи гърмят за тях нон стоп, лоша реклама няма, ама да ги оставят на мира вече.

Четох един коментар в Т, че Рибарчето направило много двойки, сега очакваме да оповестят връзката си Шефика и Латиф. Joy

# 681
Събудих ви, а ....😆😆😵‍💫.....ами така де...снимки, та снимки...Каквото такова. Горките ми дечица 🥺

В едно све интервю Дженифър Лопес беше казала, че преди 20 години са се разделили с Бен Афлек, защото не са издържали на натиска от медийте. Отнело им е 20 години за да спре да им пука от таблоидите и да живеят без тежеста от изписаните думи.

# 682
Събуди ни от раз, Ела.. 
Неща снимки, новини... само  да ги оставят намира Joy

Сериала зад екран навърза много любовни двойки. Какво по- хубаво от това?  Hug

# 683
Събудих ви, а ....😆😆😵‍💫.....ами така де...снимки, та снимки...Каквото такова. Горките ми дечица 🥺

В едно све интервю Дженифър Лопес беше казала, че преди 20 години са се разделили с Бен Афлек, защото не са издържали на натиска от медийте. Отнело им е 20 години за да спре да им пука от таблоидите и да живеят без тежеста от изписаните думи.
Да бе да! Нали видях едно видео Бен Афлек беше побеснял от жълтурите и трескаше вратите на колата на Джей Ло😂

# 684
# 685
Ей го дей нашият кукльо

https://www.instagram.com/p/CtrbZB0oASQ/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Може да е стара,но е лятна-пече се човекът,а ние се печем в очакване на нови

Дружки,няколко дни ще отмарям на гръцкото море
Ако има интернет ще Ви чета и ще Ви изпращам красоти /да Ви дразня,разбира се/:stuck_out_tongue:

# 686
Вал, весело и се оглеждай за познати лица...не се знае нашите от къде ще изплуват 😜
Ей го дей нашият кукльо

https://www.instagram.com/p/CtrbZB0oASQ/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Може да е стара,но е лятна-пече се човекът,а ние се печем в очакване на нови

Дружки,няколко дни ще отмарям на гръцкото море
Ако има интернет ще Ви чета и ще Ви изпращам красоти /да Ви дразня,разбира се/:stuck_out_tongue:

# 687
Ето още...

# 688
Кога бЕхме млади и зелени Heart Eyes

Диди, вече си на финала Kissing Heart

# 689
Знам, че е извън темата, но са много сладки... Особено песента❤️... дано и нашите влюбени така да свършат 🎉💖[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт