Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Фотки всякакви,  сериала действа сбложаващо на актьорите Joy

# 691
Честито на младото семейство! Еда е супер сладурана Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:30 от Еванджелин

# 692
📍Поне три сезона?!
Психотерапевтът - Гюлсерен Будайджиоглу, по чиито ръкописи и ясна режисура е заснет "Yalı Çapkını", заяви преди време, че в новия сезон ще има промени в сценария. Историята ще ни отведе на места, които приятно ще изненадат и зарадват зрителя. Emrullah Hekim, редактор и оператор на сериала, каза, че вторият сезон може да започне с времеви скок, например: година или няколко месеца по-рано и също така спомена три планирани сезона, но ако рейтингите са високи, може да има повече епизоди. Относно раняването на Ферит, от която феновете бяха много недоволни, Емрула се изсмя, като каза, че Ферит е силно, младо момче, което със сигурност ще се възстанови веднага и няма място за притеснение.
Днес турски източници публикуваха информация, че ще има три сезона, като за броя на епизодите ще има около сто от тях. Това каза на феновете Емре Алтуг в края.Август, целият екип се връща от почивка и започва работа по втория сезон, което означава, че ни чакат интересни и положителни моменти извън екрана от любимия ни актьорски състав!

# 693
Еве , не питай баш тази сцена не знам как я огифих може и да е капнала някоя сълзица отново не отричам,

Щастие на Едука и нейния.Аз лично много ги харесвам...

# 694
x BlackRose x, Hands Clap

Берил и Баран, заедно ли? Вярно, с какво ги хранят в Рибарчето? Ако някой разбере, да сподели, моля.

# 695
Снимки от СФ

# 696
Актьорът, който играе ролята на Сафет в сериала # YalıÇapkını, каза в предаване, където беше поканен: "Хармонията между Афра и Мерт привлича хората да гледат на живо."

# 697
  • Яко в Матрицата...

Питали са Бирсен дали АфРам имат любовна връзка и тя е казала - със сигурност имат. Щом и тя потвърждава, вече няма място за съмнение Grinning Дано не публикуват снимките.

# 698
Добро утро!

-----

# 699
На тази Бирсен ли се падна да коментира връзката на хората? Аман бе👿 и тя същата станала, само дето инфото й е истина. 🤧😂

# 700
Значи от вчера ми е много смешно как правят клипове фенките на ... и пишат:Той беше на ясно с всичко
Абе не знам колко е бил на ясно,но за една раздяла не е виновен един щом ръцете на Афра са потърсили тези Рамо е видяла по доброто в него като една жена го казвам.И понеже Каан У се ожени за приятелката бивша на негов много добър приятел и викаха :Това защо не го плюете ами това е живот влюбен си и така - щастие желая и на тези гълъби
Та може тези 4 години да е видяла нещо по малко от сегашната си половинка,но ако ще и баджанак да му беше Кубиляй брат с роднински корени нямаше място да се меси и да се прави на велик. Да не коментирам,че и двамата са обарвали един и същи ....Това ако ги свързва майко мила! Опази ми мозъка боже!
АфРам са заедно и не искаха да го афишират ,но си врат камерите навсякъде да не коментирам,че провокацията за ореантацията на Рамо беше повече от гнусна в такъв случай нищо не може и да се каже защото ако защити ще разберат ако не го защити ще я оплюят и тн...
Аз ги харесвам заедно и ги искам заедно ,но съм сигурна,че след край на тази връзка ще заема мъжката си страна просто там ми е повече чувството много издаващо и смутяващо и същевременно чувство на дете вълнение.

А сега искам да коментирам последната сцена: Това няма как да е сън! Няма как да е представа това е жива реалност - сурова и реална. Това,че сцената е заснета без кръв и после е заснета с кръв с още по тъмни ефекти говори много затова както си спомняме няколко пъти ставаше сиво,черно бяло и тн това е точно това допълнителната тъмнина в която ще изпаднат.Аз бях сигурна затова бяхме говорили много пъти сега вече и мисля,че знам какво ще се случи без да ми дадат фрагман ,но ще го запазя за себе си,че до сега каквото казах излезна без 36.5 ,но има време и това ще стане.Само любимия ми момент искам да кажа от самата сцена - успокоението.Той знае,че няма да излезнат от тази ситуация  и е на ясно,но тя е важна трябва да я убеди да тръгнат знае,че на нея няма да се посегне сигурен е,че той ще е жертвата. И пак се връщаме на песента на Каяхан и предните думички които ги изговори.Последните серии Сейран все едно не е Сейран ,но спомнете си репликата...
"Остави се в ръцете ми и всичко ще бъде прекрасно..."
- Тя припадна в ръцете му.
Много съпоставки имаше с последната сцена ,но най-мила ми беше тази как свали пуловера и казва ,че ще каже ако му е студено и ето виждаме и това.Гюню пише паралели това е даже и Тарък е паралел на Сертер ,но Сертер беше божа кравичка в сравнение с тези куку лайн онлайн..

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 09:32 от x BlackRose x

# 701
  • Яко в Матрицата...
Диди, хем ги харесваш заедно, хем им предричаш край на връзката Joy Малко повече оптимизъм…

# 702
Диди, виждам, че си дошла на моето мнение за защитата на Рамо от Афра Stuck Out Tongue Winking Eye
И да, защо предричаш край на връзката им Stuck Out Tongue Winking Eye

# 703
Аз пък си мисля , че точно защото се познават отдавна и много добре има голям шанс връзката им да е стабилна.Ама времето ще покаже.

# 704
Сами мама Мертова да я хареса, че тая жена леко ме плаши... хахахах
Аз пък си мисля , че точно защото се познават отдавна и много добре има голям шанс връзката им да е стабилна.Ама времето ще покаже.

Общи условия

Активация на акаунт