Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Доколкото знаем, точно обратното се иска от тях, в името на сериала. Да не се показват Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си разсъждавам така : Ако два месеца не се показват , крият се,кой мислите ще се сеща за тях. Идват нови сериали, с добри актьори , обичани и при тях ще има "връзки" /това го гледаме непрекъснато/.
Дори и ретинговите сериали имат нужда от реклама. А по-подходящи лица от двамата за реклама за нашия сериал няма.Трябва да се шуми , да се говори , да се пише за дизито.
За мен всичко е стратегия. Уж не им дават да се показват , ама те видите ли ,непокорни, взели че обявили любовта си. Каква интрига само ! Фандома иска зрелища. Как иначе два месеца ще ни задържат интереса и ще висим в нета и ще чакаме някакви уж "снимки".

Май гледам много филми ! Simple Smile

Една екзотична Афра!

# 661
  • Яко в Матрицата...
Чета сега, че понеже новината бил много голяма /демек ценна/, щели да я дадат първо по ТВ-то. Има логика, така че... чакайте събота или неделя, не знам кога точно се излъчват магазинните предавания.

# 662
Ками, ама те още нищо не са обявили, криха се като мишоци по летището, Мерт горкия се разсипа да тътри куфарите, а Афра се измъкна по терлици, все едно не е пътник, а случайно отбила се Joy
Това, че Акифчо им е вдигнал мерника и непременно иска да ги хване, си е негов проблем.
ПР на сериали правят главните, където рейта куца и няма интерес. Нашия случай е различен, според мен де.
За сериала се говори много и то седмици след финала. Не виждам нищо интересно на хоризонта, че и с любими актьори, дето ще привлече толкова внимание. За Керем ми е жал, че ми беше любимец навремето, ама с тези летници еднотипни... Никак не вярвам, че ще направят някакъв бум с Хафса.

Рени, демек нямат нищо черно на бяло, ще преследват яхтата. Само да не отплават нашите и тогава ще се оттече по канала голямата им новина Grinning Събота и неделя има такива предавания.

# 663
  • Бургас
Аniksi, дали ще е горещо като в сериала, а Grinning
Не знам какво трябва да е, за да ни впечатли Stuck Out Tongue Winking Eye
Еви, не съм с богат опит в гледането, на тур дизи, но от това което ме е впечатлило, АфРам държат първенството!
Страхотен финес, нежност, чувственост има в сцените им без така популярната вулгарност от западното кино! Може би затова сме като хипнотизирани и искаме още и още....Stuck Out Tongue Winking Eye Често се замислям, защо именно те заеха социалното пространство....при наличието на Серенай и Къванч, Демет и Енгин....и те имаха своята порция горещи сцени....но до истерия  не се стигна/все пак говорим за "висш пилотаж"/
При нашите само едно много добро менажиране, което да задоволи глада на фенове и журналисти, може да ги задържи на гребена на вълната. Защото ако продължават играта на котка и мишка, Керем и Хафса ще ги схрускат /вече се заявиха на сцената/И да не забравят, че фенската любов е като в приказката "Далеч от очите, далеч от сърцето!"Sunglasses

# 664
Бирсен какво иска да каже?

# 665
Леле колко са нагли и глупави тези? Направо се излагат,  не като журналисти, държат се като  махленски  клюкари Joy
Поне се вижда кой е ударил дъното Joy

# 666
Гледах сторитата на двамата оператори и фотографа, които уж са снимали АфРам. Бръмчат с лодка в Гьоджек, обикалят яхтите. Отврат Imp

Керем и Хафса не могат да са никаква конкуренция на Мерт и Афра. Ни по актьорство, ни като двойка.
Отделно Хафса е изключително пошла Rolling Eyes

# 667
  • Яко в Матрицата...
Бирсен казва, че снимките са от понеделник и не са публикувани във вестника (не знам за кой вестник говори), защото АфРам са актьори от дизито на друг канал. И някои хора (Акиф) са чули за това и се възползват от тази новина, за да трупат актив и да си увеличат последователите. Бирсенка казва, че Акиф с новината все едно е откраднал труда на друг жълтур, който бил най-добър в сектора.

В задачата се пита каква точно снимка е сложила към новината си Бирсен? Това някаква си снимка на море и яхта ли е или част от въпросното видео? JoyJoyJoy Виждат се две глави на добро разстояние една от друга...

Щом Бирсен казва, че има снимки, значи е вярно.

# 668
  • Дъблин
Ехооооооо как стр? Гледам че градусът на търсене на Афрам ще счупи термометъра.

За мен няма никакви снимки, там 2ма псевдо журналиста си правят пр кампания. Ако имаха досега да са ги показали. Все пак се борят за рейтинг и популярност и те.

Мерт и Афра са къде къде по-напред от всеки друг в момента. Аз обожавам Кивко, но в момента Кивко няма тази популярност като Мерт. Същотото и с Сейран. Да голямо име, ама не и в момента. А за Керем….. пффффф отдавна му мина времето.

Афрам, те си знаят милите, няма защо те я търсят тази популярност…. Те са си супер известни и без това. Сега им е време за почивка.

# 669
Аз пък мисля,че  има океани от фенска любов за всички. Не е нужно някой  да  сруска друг.

Този пошъл интерес, рано или късно,ще се прехвърли върху други обекти.
Все пак съществува така наречения личен живот, който нямо нищо общо с работата  им в сериала или трети лица.

Не ги оставиха на спокойствие тези деца.

От зор ще излязат на първа страница да се покажат,лудо влюбени .Joy

# 670
За мен това всичкото дебнене и навиране в работите на хората е далеч от здравословното....това ли чакаме ?!  Кой  ще има изгода...? Кой точно фетиш ще бъде задоволен...? Повръща ми се от глупостите на журналята 🤮

# 671
Болно съзнание на фенове и журнал озета на деня...
Аз ако съм на Рамо и Афра ще попречва на новината. Това е моя живот може да не искам да ме хванат как се мляслам с някого.

# 672
Рени , Благодаря
 Яхтата много внушителна ми се вижда за 2 души Grinning
 Този журналист дето заснел кадрите работел  за Стар ТВ , а те нямат вестници И затова може би ще е по ТВ

А този Акиф си е противен така и така На това огромно летище от къде има инфо , от служители имащи достъп до списък на бордните карти

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 15:50 от KrasiAnna

# 673
Еla, кои са тези на твоята снимка? Излара ми акъла , че да пльоснали нашите така 😂

# 674
Те фен акаунтите в ИГ май ще извадят снимки преди журналистите. Има вече някаква, ама ходи познай кой е 😁
Май по Шоу тв първо ще покажат и после останалите ще публикуват.

Благодаря, Рени!

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 15:55 от stasha_s

Общи условия

Активация на акаунт