Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Дъблин
Амиии те ско не го искат този “гей” дайте го на мен.
Малко съм по-големичка, ама да ми падне само!!!!

Егати и  жълтите прасета!!

# 121
  • Бургас
Ами...ето така се прави! Heart Не е толкова трудно, макар и до болка познато! Изкефи ме!

И ви пожелавам лека нощ с едно страхотно парче на Harry Styles - Falling Grinning интересна личност се оказа....Все пак да съм в час с предпочитанията на любимеца Joy
https://www.youtube.com/watch?v=d4JLL-iK59o 

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 22:37 от Аniksi

# 122
# 123
Това си е пълна манипулация от тия журналисти
Според тяхната логика след като отричат толкова време, че не са заедно Мерт е гей ??? искаха да я провокират по някакъв начин, но тя даже май не чу.. или се направи, че не чу  и по-добре...

# 124
  • Яко в Матрицата...
Дали Мерт е гей отдавна циркулира в пространството, не е ново. Бяха позабравили за това жълтурите, ама ето на... днес се сетиха да питат отново.

# 125
Ама, че дребни душици! Бях сигурна, че няма да им простят за снощи. Жалкари. До вчера Мерт брак й беше предложил на Афра, а днес гей. Няма да ги оставят на мира ми се струва. Сега онези, които им наредиха да се крият да излизат да ги защитават. Не да питат дали са чували за етика.
Ама, че противняри са всички жълтури. И утре този журналист нали ще срещне Мерт? Как ще има очи да го пита нещо?

Дали Мерт е гей отдавна циркулира в пространството, не е ново. Бяха позабравили за това жълтурите, ама ето на... днес се сетиха да питат отново.

Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

Никога не съм го чувала? Това пък от къде? Даже и да е такъв, де. Луди хора.
И какво очакват да каже Афра? Да, такъв е. Head Band

# 126
Мерт като разбрал какви въпроси задават на Афра 😂

# 127
Да, в началото на сериала се въртя тази тема.

Мердо Heart Да му ядат ***** !

# 128
А защо смятат, че е гей? На каква база?

# 129
И още едно... как Мерт отговарял на журналиста .. дори не знам какво казва, но е някаква псувня май 😁
https://twitter.com/JustBlink4ever/status/1668700971692589056?t= … 8yEV0jhEk4IA&s=19

# 130
Чакайте да се цитирам Grin
...много ясно, че ще се изнерви, и какво като е дъвчел дъвка?...знае какво го чака, като пристигне - "пресата"...🙄

т.нар. журналисти се нахъсана, че ще могат да напишат някоя драма, пардон - новина. Те не отидоха там добронамерено,  отидоха за да създадат хаос.

# 131
  • Дъблин
Ооооо срга разбирам защо нашето момче не иска никакви такива изяви…… щотото може да избие един-два зъба……. И после проблеми……
Леллелеле как се ядосах….. казвам ви…….. много ми стана мъчно за Мерт и Арфа. Това ли да понасят…… егати

# 132
И още едно... как Мерт отговарял на журналиста .. дори не знам какво казва, но е някаква псувня май 😁
https://twitter.com/JustBlink4ever/status/1668700971692589056?t= … 8yEV0jhEk4IA&s=19
JoyJoyJoy Щял да му е*е майката, казва. Joy

Модератори и админи, Пардон за езика. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 22:43 от bellie_ellie

# 133
Това за ориентацията винаги върви  То кой ли не беше през годините
Каванч ли , Чаатай ли  да не изброявам  Щом няма  севгили , това е
И по ТВ предаванията са го разнасяли Мерт едни кокошки

# 134
Е, добре, де, какво си спести не разбрах? Ок, вчера не говориха с тях, а днес?
Аз разбирам да могат да ги избягват постоянно, но шанс няма, когато ги игнорират тези нищожества съвсем се развихрят. Ако вчера им бяха казали по 2 думи служебно, днес съм сигурна, че нямаше да питат Афра такива идиотщини.
Знаят, че това ги чака, щом са известни. Част от монетата на славата.
За сефте аз чух за тези слухове, признавам си, но и не се интересувам от личния им живот. То и за на Афра бившия разбрах от панира, който стана след купона.

Общи условия

Активация на акаунт