Здравейте момичета!
Темата за възпаление на тръбите и яйчниците вече е обсъждана,но бих искала да се обърна по-специално към  вас,които вече са се сблъсквали с това.
Въпросът ми е има ли някои от вас,които въпреки прекараното възпаление,след лечението му е успяла да зачене по естествен начин?
От дълги години имам хроничен салпингит и болките са ме съпътствали през годините,понякога се обострат,понякога стихват.
Многократно съм се лекувала с антибиотици,тази година дори направих два курса физиотерапия,но не ми отшумяват болките. Резултатите ми от кръвните изследвания са в норма и не показват възпаление,нито някога съм имала хамидии и т.н.
Според тримата специалисти,които посетих,болката ми ще ме съпътства винаги и няма да отшуми,като ме посъветваха дори да започна опитите за забременяване със съпруга ми.
Притеснявам се,че ако забременея с хроничен възпалителен процес като този дали ще има отражение върху детето,но те коментираха,че тръбите ми дори трябвало да се поуспокоят и да спрът да ме болят от евентуална бременност.