Пубертетът при момчетата - 14

• 47 466
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
От 2 години сандали носи синът ми, цитирам: Само в България за 3 седмици, че е много топло.

# 121
  • София
Не се носят сандали от години, до по-миналата правеше изключение само за морето в Гърция, миналата отказа, ходеше с джапанки чат-пат. Днес пристигнахме отново на почивка, с високи и плътни кецове е, плътни чорапи - преди малко измрънка, че май е трябвало да вземе други обувки.
Малкият и той тази година отказа сандалите - на 10.

# 122
И моите младежи не носят отворени обувки от години- на 13 и 16. Само с маратонки, целогодишно. И в нас не събуват чорапите и само им дудна, поне като са вкъщи да ги събуят да им подишат краката, но не 😁

# 123
Синът ми пък е обратното. Ако можеше и зимата щеше да ходи със сандали. Непрекъснато нещо му пречат чорапите на горния шеф при пръстите. Не мога да разбера чорапите ли са дефектни или пръстите му. Второто най-вероятно. Ама като започне да се оплаква точно на входната врата, закъснявайки за училище…

# 124
Вземай му по-широки маратонки. На моя самия крак му е по-широк и също някои по-тесни модели не са му удобни и/или не може да си пъхне крака напред.

# 125
Вземай му по-широки маратонки. На моя самия крак му е по-широк и също някои по-тесни модели не са му удобни и/или не може да си пъхне крака напред.

Широки са му. Той започва да се оплаква и да си намества чорапите, преди да е обул каквото и да било.

# 126
И моя син не сваля чорапите. Само на плажа. И пак до плажа е с маратонки и чорапи. Вън 40 градуса, той в къщи с чорапи.

# 127
Вкъщи си ходи бос и гол по гащи в жегите. Само навън носи маратонки и чорапи, на плаж/басейн ходи бос с джапанки. Наложила съм вето само върху джапанки с чорапи. Тази много разпространена в момента немска тийнейджърска мода в моя дом - не.

# 128
Моето няма маратонки. Grin Всички носим босоноги обувки и сандали.

# 129
Вкъщи си ходи бос и гол по гащи в жегите. Само навън носи маратонки и чорапи, на плаж/басейн ходи бос с джапанки. Наложила съм вето само върху джапанки с чорапи. Тази много разпространена в момента немска тийнейджърска мода в моя дом - не.
Вярно ли има такава мода ?!? Joy Joy Joy УЖАС добре, че не достигнала до нас
Моят не търпи чорапи, но установи че с маратонките е по-добре да има и се снабди със солидно количество напоследък
Но няма проблем и с джапанки и с чехли

# 130

И в Белгия е разпространена, но само сред една определена етническа група. По мои наблюдения - иначе нямам нищо против въпросната група. Даже имам близки отношения с нейни представители.

# 131
Няма етническа група, нито расова, нито религиозна в Германия - бели, черни, кафяви,   мюсюлмани, християни, всякакви тийнейджъри съм виждала по джапанки и чорапи.

# 132
  • София
Модерни са хората. И в Китай тази мода е много разпространена в момента. Видях всякакви чорапи с всякакви типове чехли и сандали. Кроксовете също са се завърнали на мода сред малки и големи. Там етническата група е една, няма разновидности. Grinning

# 133
Като видя мъж със сандали, направо ми се...
Младежа сандали не носи от години, но добре че Найк пуснаха маратонки с мрежа та да се чувстват и мъжете нормално през лятото.
Джорданки посред лято на дали би носил, пък и сигурно ще влезем в явен дебат ако се случи Simple Smile
Иначе на всички лагери през годините с отбора си тръгват с чорапи и джапанки.
Оказа се, че и световните спортисти така се влачат по тренировки. Но само до там, понякога тези джапанки се ползват в квартала или на морето.

# 134
Дам,спортистите редовно се движдат с чехли и чорапи-тези дни точно гледам баскетболисти на лагер в нашия град и от хотела до залата така ходят...Футболистите също.

Общи условия

Активация на акаунт