Пубертетът при момчетата - 14

• 47 471
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
От години тийновете ми ходят с адилети и бял чорап. Първо до/от тренировка, после и в свободното си време. Полудявах, карах се, па взех че свикнах и вече не ме впечатлява.
Сандали е мръсна дума за тях. Летни маратонки лятото, плътни зимата.

# 136
Тъкмо казах, че няма да купувам сандали, че две години така събираха прах и вчера като се запъна - сандали искал бил!!! Щял да носи.... Рекох му, старите ти са умалели, трябва да купувам, да не стане само да купя и после така да стоят?!? (точно това подозирам, че ще стане, ама.....)

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 12:10 от Soul Free

# 137
  • В полите на Пирин планина
Не помня моите от кога не са носили сандали. Или маратонки, или джапанки.
Големият ми син е кандидат-студент. На спортната матура (учеше в спортно училище) изкара 5.98, а БЕЛ оценката е малко под 5 и е супер, предвид, че нищо не е учил 4 години... Добре, че походи на частни уроци.
Иначе малкият е на 15 и върви по-висок от брат си - почти го е стигнал - към 178 см е и 63-64 кг. Баткото е около 183 см.
Не знам на кой са тия деца Simple Smile)) ММ е около 175 см, а аз съм 160 см.

# 138
С какво си мият лицето вашите младежи. На 10г. е моят син., излизат му единични малки гнойни пъпчици. По скоро от мръсотия съчетана с начален пубер. Много е буен, почти по цял ден е навън, потен и мръсен Simple Smile

# 139
Ох, голяма разправия е за това миене на лицето.... иначе с едно синьо на Гарние се мие.

# 140
С какво си мият лицето вашите младежи. На 10г. е моят син., излизат му единични малки гнойни пъпчици. По скоро от мръсотия съчетана с начален пубер. Много е буен, почти по цял ден е навън, потен и мръсен Simple Smile

Само с вода. Засега. Моят ще навърши 11 години след два месеца. При него по-скоро има черни точки. По-напред в темата съфорумките бяха дали идеи за продукти за лице, но още не съм ги разгледала.

Моят е на море с баба си тази седмица. Аз се чувствам като в отпуск - имам само работата и кучето. 🤣

# 141
Микса.

# 142
Ох, голяма разправия е за това миене на лицето.... иначе с едно синьо на Гарние се мие.

Всъщност грешка - не било на Гарние, а на Нивеа ето това:

# 143
Аз взех пяна от тази
https://remedium.bg/biotrade-acne-out-izmivna-pyana-za-litse-s-m … -h150-ml-151597/p

отскоро я ползва, но имаше някакви пъпчици, които се махнаха бързо и без друга намеса.

# 144
Моят 11годишен засега с триста зора от време на време с Дюкре(дават го подходящо за над 9г възраст). Ама хич не обича да се мие господинът. Ще вземе да му се изтърка нещо кожата Grinning

# 145
Същата работа е и при нас. Постоянно повтарям, ръцетееее, сапууун , лицеееето, банята, гъбатаааа, търкай,не се гали, събуй това, облечи онова. Ние с баща му сме по 3 пъти на ден в банята, мия го и го трия от бебе, щото нали възпитание, пример-  уви, само след напомняне понякога между шест и осем напомнения.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 16:27 от trotinettka

# 146
Явно е повсеместно това нежелание за миене....

# 147
  • Бургас
По-скоро мързел

# 148
Моя пък е чистник, не можеш да го изкараш от банята.
Има някаква пяха с конски кестен, нея използва от време на време.
А и е кокона, можем да се преобличаме през 5 минути ( в момента няма и щтия и е купон)

# 149
И моят кокона, но ако може без да се къпе всеки ден. Иначе дрехи, дезодорант, леле мале.

Общи условия

Активация на акаунт