Къде в Бургас? 61 тема

• 66 611
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 375
2 кокоши имам на ръката горени са 5 пъти с течен азот в момента пак поникват ...

# 376
Салицил и лимон, струва стотинки, но иска постоянство. Майка ми ни излекува преди много години, някой и беше казал рецептата . Краката ни бяха ужас.

# 377
  • Бургас
2 кокоши имам на ръката горени са 5 пъти с течен азот в момента пак поникват ...

Да не би да бъркате кокоши трън с брадавица. По принцип брадавиците се горят с азот. Кокошия трън няма как да се гори, защото за премахването му е необходимо да се махне "жилото", което е отвътре. Аз съм си махала със салицил на прах.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 00:25 от Irene Adler

# 378
Казват ми че е кокоши трън ..горят ми го при дерматолог но уви пада и след време пак пониква ...

# 379
  • Бургас
На мен навремето ми стана на петата-ходих няколко пъти и явно се е унищожил до корен.Също така и брадавици ми махнаха пак с азота.

# 380
Някой ходил ли е в частната зоологическа градина? Чух, че много кърлежи имало - вярно ли е? Къде мога да заведа 7 годишен днес и утре на разходка?

# 381
Планетариум и Планетум, плаж, на о. Света Анастасия, Ченгене скеле, Пода,

# 382
Здравейте, търся мнения и препоръки за процедури за лице. Вече съм на възраст над 40 и искам да започна да правя нещо за лицето си.
Някой има ли опит с дерматолог или добро студио, което да посетя за консултация? Ще се радвам да има естествен краен резултат.

# 383
Vitalaiz до хотел Аква

# 384
Вчера поръчахме пица направо си казвам от къде -Бела Миа Бургас.
Днес си взимам за работа сгъвам парчето и в блата муха🤮
Край до тук бяхме.....🙈
Пиша тук незнам дали има друга тема за Бс.

# 385
  • Бургас
Това лято два пъти съм поръчвала от тях, тъй като си ремонтирах кухнята и не можех да готвя. И двата пъти след това ме болеше корема. Първия път си мислех, че е от друго, но втория път вече нямаше съмнение.

# 386
  • Бургас
Пици поръчвам от Ди Анджело -ако ще ми трябват с доставка. Взимам и от Гранд Италия ди Митко (тази в Лазур) , както и от едно квартално заведение (пак в Лазур) -ако прибирайки към дома ,минавам и ги взимам

# 387
Търся препоръка за фотограф (за Коледни снимки с бебето Simple Smile ). Критериите са ми да е активен, защото ние сме доста нескопосани модели, с една дума, нямаме усет за позиране. Така че ни трябва човек, който активно да ни казва какво да правим 😳
Благодаря!

# 388
Вчера поръчахме пица направо си казвам от къде -Бела Миа Бургас.
Днес си взимам за работа сгъвам парчето и в блата муха🤮
Край до тук бяхме.....🙈
Пиша тук незнам дали има друга тема за Бс.

Можеш да се оплачеш тук. Но като гледам какъв невъзпитан собственик имат, не се учудвам, че мухи лайнарки са го накацали.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%B1%D0%B5% … 384b115fddd,1,,,,

# 389
Търся препоръка за фотограф (за Коледни снимки с бебето Simple Smile ).
Studio Cha във Възраждане. Много изчистени и стилни декори и фотографката е много мила.

Общи условия

Активация на акаунт