Къде в Бургас? 61 тема

• 66 558
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря, интересувам се дали е повече от 400 лв…
Или неговите цени не са в този диапазон?
А какво си правиш там, терапии ли?

# 751
На мен Неделчо ми е надценен. Не ми харесват балеажите му особено. И да, била съм му клиентка.

# 752
На мен Неделчо ми е надценен. Не ми харесват балеажите му особено. И да, била съм му клиентка.
Така или иначе ще проуча, затова събирам предложения….
Казаха ми за някакво студио Елеганс на сан Стефано …
За там знаете ли как са?

# 753
Вижте Кремена и "Салонът" във Възраждане, както и Кристияна Николова салон "Черно Бяло".

# 754
От мен "за" за Кристияна Николова, много е старателна. Моя позната ходи само при нея за балеаж и прическа, наистина впечатляващ резултат.

# 755
Къде да потърся хубави детски легла?Обиколих -Айко,Мюмакс,Виденов,срещу зала Младост -на ирим!
искам солидно  с подматрачна рамка,90/200,и да има чекмеджета отдолу.

# 756
Благодаря!

# 757
Ние взехме от ИКЕА, но е по-малко от вашите размери вижте и техните,мн лесно се сглоби

# 758
Не взимайте от виденов почти 4 години спи на юношеско с 2 чекмеджета отдолу от сглобяването до сега скърца ..при въртене през ноща може да събуди мъртвите ..в процес съм на избиране и да го сменя че вече едвам го изтрайвам ...

# 759
Момичета, има ли начин да се заплатят 2-3 дни паркиране на синя зона, без да се пуска смс на всеки час?
По спомен имаше едно приложение, с което се заплащаше за цял уикенд16-20 лв, но не помня подробности.

# 760
  • Бургас
URBO Parking знам аз, без да съм го ползвала. Обаче не знам дали това имате предвид. Синята зона в събота и неделя не е ли е безплатна?  Тези 16 лева за уикенда да не са за зелена зона?

# 761
Да, не допълних, че тази сума беше за зелена зона през уикенда лятото. Сега ми трябва нещо подобно, но за през делнични дни и то на синя зона.

# 762
Ако не Ви е далече от местоположението, можете да ползвате общинския паркинг зад Трета поликлиника или подземния до Операта. Там мисля, има за по- дълъг период варианти.

# 763
Паркинга зад 3та поликлиника, на Гурко, не ми е далеч. Някой има ли конкретна информация колко се заплаща или дали има телефон да звънна?

# 764
  • Бургас
Ето тук има информация ,но не знам дали е актуална
https://www.transportburgas.bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B3
Има и телефони

Общи условия

Активация на акаунт