Къде в Бургас? 61 тема

• 66 548
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 765
Ние  си взехме страхотно легло от
Меше мебел срещу затвора за нас и като качество за тази цена беше супер. Легло с мека табла матрак топ и метална рамка. Сега също ще търся детско легло пак там

# 766
  • Бургас
Някой знае ли местния данък към общината дали може да се плати онлайн по някакъв друг начин, освен от сайта на общината, защото нямам пин, пик и прочее кодове.

# 767
  • Бургас
Може. Плащала съм през онлайн банкирането на ДСК и Райфайзен. Ипей също е опция ако го ползвате.

# 768
+1 за epay, ползвам го и е много удобно. Данъкът е разбит по пера и периоди - данък, такса битови отпадъци, за отделни имоти.

# 769
По телефона - > община Бургас - > Местни данъци и такси и искате PIN като си казвате ЕГН. С карта epay и регистрация на сайта на epay таксата за един данък + смет е 60 ст.

# 770
От коя детска кухня сте доволни? Има ли активна тема за тези неща?

# 771
  • Бургас
Присъединявам се към горния въпрос.
Интересува ме кухня, която да е с възможно най-чиста храна (ако може да е био, ама, едва ли), както и дали носят до адрес?

# 772
  • Бургас
По телефона - > община Бургас - > Местни данъци и такси и искате PIN като си казвате ЕГН. С карта epay и регистрация на сайта на epay таксата за един данък + смет е 60 ст.

Вече ПИН-а и по телефона ли го казват. Преди се ходеше лично да ти извадят.

# 773
За детската кухня - аз бях доволна от "Ам-ам", пробвала съм и Happy bebe, но не.

# 774

Вече ПИН-а и по телефона ли го казват. Преди се ходеше лично да ти извадят.

Миналата година през януари се обадих, защото плащам през сайта epay, а не получаваме писма и нямаше как да разбера дали сумата, която ми излиза там е с отстъпка. Дадоха ми ПИН и тази година първо проверих на сайта на общината каква е сумата с отстъпка и после я платих. С ЕГН казах и адреса на имота и имена. Едва ли някой друг ще прояви желание да ни плати данъците Joy, защо да не го дават по телефона.
Лично съм си взела ПИН от НАП.

# 775
  • Бургас
Аз на моите деца взимах Ам Ам, бешеэпреди повече от 7 години. То май няма много опции. Ам Ам, Happy baby и държавната

# 776
Аз съм взимала от ам ам и хепибебе ...ам ам една идея по добре ..всички обаче много хвалеха държавнта..

# 777
  • Бургас
Преди около 3 години използвах детска кухня за дъщеря ми. Пробвахме Ам Ам и държавната, повече ми хареса втората.

# 778
  • Бургас
Вземала съм и от двете кухни последните месеци. На държавната са една идея по-редки супите. Не е лоша Ам- Ам, но си вдигнаха цената на 6.50, а качеството не  - веднъж намерих и косъм. Държавната бива за 3.50, но за съжаление там пък попаднах на хлебарка, а уж контролът трябва да е по- голям, отколкото на частните кухни. Ако имах време щях да готвя специално на малкия, но нямам. Засега останах на държавната.

# 779
Моята беше на Хепи бебе никога не съм намирала гадости вътре 💯

Общи условия

Активация на акаунт