Къде в Бургас? 61 тема

• 66 543
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Хепи бебе също го тествах, нещо не му се нравеше вкуса. А и те винаги ги носят студени, кой знае кога готвени. Ам Ам и държавната поне са топли. А бе, няма идеална кухня...

# 781
Хепи бебе ми беше прекалено сгъстена, Ам ам и те по едно време почнаха да носят яденето на туткал. Общо взето в момента, в който стана на възраст за държавната, минахме на нея. Пак имаше неща, които не ядеше (прясно зеле примерно), но вкусът повече се доближаваше до домашната кухня.

# 782
  • Бургас
Още е рано, но юни месец, живот и здраве, ще правим кръщене на малкия.
В тази връзка, кажете подходящи заведение за около 30-иина човека.

Да има музика или Bluetooth колона.
Хем, ходим по заведения често, а не се сещам нищо, или тези в които  ходим-не са подходящи за такова мероприятие ( Мейсъ, Нептун, Флора, Златна рибка и подобни).

Пиша ги,  за да се изключат от предложенията.

# 783
  • Burgas
Наскоро бяхме на бебешки рд в Готи(Меден рудник).Има музика,детски кът,залата не беше отделна,но обособена и бяхме всички гости на няколко маси.Имаше декор за партито предоставен от заведението.И храната беше добра.Единсвено музиката не ми беше по вкуса,но на останалите им хареса 🙂

# 784
Има ли магазин с материали за направата на домашни ароматни свещи?

# 785
Кожен лекар за бебе на 9 месеца? Без Боянова и Колева.

# 786
Грацията в Меден рудник е подходяща за тържества, има отделна зала в която много често правят такива. И музика има, ама какъв тип е не знам...

# 787
Къде в Бургас могат да ми сменят машинката за цип на яке? Ако е възможно някъде в центъра или близо до Мол Галерия.

# 788
В центъра в кинкалерията на Тройката до ядки Торнадо.

# 789
Къде в Бургас могат да ми сменят машинката за цип на яке? Ако е възможно някъде в центъра или близо до Мол Галерия.
В Мол Галерия на първия етаж има шивачка- там съм сменяла машинка.

# 790
  • Бургас
Грацията в Меден рудник е подходяща за тържества, има отделна зала в която много често правят такива. И музика има, ама какъв тип е не знам...

Музиката е чалга и народно. Не става за детски тържества. Много е шумно и тъмно.

# 791
Ресторанта на Цурка или ресторант Младост? Кедъра в Сарафово също е хубаво, но там май няма музика. Виждала съм аниматори, наети от празнуващите.

# 792
Искаме да си вземем малко кученце, дребна порода - пуделче, булонка, йоркширкски териер... Къде и от кой в Бургас можем да вземем здраво и породисто кученце?

# 793
  • Бургас
Искаме да си вземем малко кученце, дребна порода - пуделче, булонка, йоркширкски териер... Къде и от кой в Бургас можем да вземем здраво и породисто кученце?
Братовчед ми продава в момента женско йорки. Мога да ви пусна обявата в ало.бг да се свържете.

# 794
  • Бургас
Здраво и породисто куче можете да вземете само от лицензиран развъдник.
Лицензираните развъдници са членове на Българската киноложка федерация или на чуждестранни федерации, членове на FCI. Само там има гаранция за произход, правят се изследвания за редица генетични болести и се гарантира липсата им.
Развъдените "междусъседски" кучета по обяви често са с куп проблеми, за които никой няма да ви каже.  И те не са породисти, а породоподобни. Избягвайте ги, ако не искате да се натресете на нещо, за което ще плащате години наред по ветеринари.
А дребните породи принципно са кекави и чувствителни към всякакви заболявания, дори и правилно развъдени.
Макар че повечето хора не плащат, а просто ги натирват на улицата и после се чудим защо има толкова бездомни и породоподобни кучета по улици и приюти.
Във Фб е пълно с групи за подаряване и осиновяване на породисти животни. Може и там да намерите своя любимец.
Пиша всичко това не за да ви откажа от кучето на "братовчеда", а защото хората, които никога не са имали кучета не го знаят и после остават неприятно изненадани.
Оставям настрана факта, че развъждането и продаването на животни от "любители" е и незаконно.

Общи условия

Активация на акаунт