Къде в Бургас? 61 тема

• 66 378
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 585
  • у нас
Здравейте! Някой знае ли къде преместиха магазина за италиански платове, който беше на Г.Кирков? Благодаря!
Доколкото знам е затворен изобщо, не са го преместили.

# 586
  • Бургас
Някой да е виждал формички за тези елхички?

Скрит текст:

# 587
  • Бургас
Във физически магазин - не, но тук май мернах сходни...
https://https://sladkarstvo.bg/c/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b0/page/6/

# 588
  • Бургас
Във фейсбук има страница,ако не бъркам името,беше Elhichka. Потърсете я,ще ви излезе. Там има най-различни видове.
Е момента нямам възможност да я копирам тук връзката.

# 589
Някой да е виждал червени рамки за снимки?

# 590
  • Бургас
Препоръчайте ми моля някой техник на перални, дето да ходи по домовете. Ако е от Славейков още по-добре.

# 591
  • у нас
Препоръчайте ми моля някой техник на перални, дето да ходи по домовете. Ако е от Славейков още по-добре.
ВН сервиз. Имат сайт, може да си запазите от там час за посещение. Посещението се заплаща. Успех!

# 592
На улицата на МЦ "Света София" има един магазин за дамски дрехи, по-близо е до катмите, които вече ги няма. Цените са ниски. Мисля, че до него има и за мъжка мода магазин.
Знаете ли как се казва и дали имат и друг магазин някъде?

# 593
От кое фото сте доволни? Търся някое, в което да вадят снимките с добро качество

# 594
  • Бургас
Здравейте!От къде мога да купя сладкарска боя?

# 595
  • вкъщи
Beauty nagnolia казва се Janini. Имат в Престижа,както и в Братя Миладинови срещу големия блок на ДСК.

# 596
  • у дома
Здравейте, може ли да ми препоръчате фризьорски салон за подстригване на момче - тийнейджър? Синът ми е с дълга коса и иска да я скъси, но не супер скъсена /т.нар. buzz cut/, по-скоро прическа.

# 597
Здравейте, може ли да ми препоръчате фризьорски салон за подстригване на момче - тийнейджър? Синът ми е с дълга коса и иска да я скъси, но не супер скъсена /т.нар. buzz cut/, по-скоро прическа.
Мария в Арлен на ул. "Страхил" - перфектна е с късите прически. Ходим семейно при нея. Часове записва на вайбър - 0899892903

# 598
  • Бургас
Салон Муци, ул.Морска

# 599
  • Бургас
От кое фото сте доволни? Търся някое, в което да вадят снимките с добро качество

От Раданов, на ул.Сливница, до Трия

Общи условия

Активация на акаунт