Къде в Бургас? 61 тема

• 66 578
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Роксалана, свободен достъп. Специално попитах, защото много ми хареса кухнята им. В събота наех отделна малка зала за частно събитие и съм възхитена от обслужването и кухнята. Има обособена и много добре вентилирана зона за пушачи, цените според мен дори са по-ниски от примерно на Инканто и Нептун, пространствата са огромни, храната беше чудесна, изобщо не съм подозирала колко е приятно и че спокойно можем да ходим там без резервация.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 17:54 от LaDiDa

# 721
Какво означава бебето торта? Разгледах сайта, впечатляващи изглеждат, но откъде идва името?
Торта само за един , мини торта се води, в кутия за Хамбургер едва ли не.
Но спокойно стига за 2-3ма….

# 722
Не знаех,че така се казват.Не ги правят индивидуални,но такива съм взимала от сладкарница до Аванти и м-н Перла в Лазур.Много вкусни,но не са такива красоти Simple Smile .6.5 лв.за тортичка-лешникова,червено кадифе и още поне 5 вида Simple Smile .

# 723
  • Бургас
Какво означава бебето торта? Разгледах сайта, впечатляващи изглеждат, но откъде идва името?
Торта само за един , мини торта се води, в кутия за Хамбургер едва ли не.
Но спокойно стига за 2-3ма….
Бенто торта е, не бебето 😁. Името идва именно от кутията, в която се побира (от японски https://antrakt.bg/kakvo-e-bento/- опакована порция за един, нещо такова).

# 724
Еха, наистина доста по-скъпо е в Киссо…

50 лв такава торта, а във Варна същата 30лв…

# 725
Не съм видяла, че редактора е поправил на "бебето", вместо "бенто".

# 726
  • Бургас
Знаете ли къде продават масло на фирма Милена....Казаха ми някъде в Лазур , до Руската гимназия...

# 727
  • Бургас
Какви мъжки марки има в Б-с?

Сещам се Ролман, Андрюс, Теодор, Лазарини.

Друго има ли?

# 728
  • Бургас
Знаете ли къде продават масло на фирма Милена....Казаха ми някъде в Лазур , до Руската гимназия...

За първи път чувам за такова масло. "Милена" са хлебозавод, правят ли масло?
Иначе фурната им е точно срещу входа на Руската гимназия, до високия блок.

# 729
Има ли доволни от д-р Паздерова за лечение на тийнейджърско акне? Ще я препоръчате ли?

# 730
Кучето ми страда от акне. Купих му Acne Out на Biotrade. Доволна съм.
За д-р Паздерова нямам добро мнение. Д-р Николина Колева от Транспортна болница мога да препоръчам.

# 731
  • Бургас
Има ли доволни от д-р Паздерова за лечение на тийнейджърско акне? Ще я препоръчате ли?
За такъв проблем на приятел на сина ми изключително много помогна д-р Кенолова.

# 732
Къде правят или продават дъски за трофеи?

# 733
Аз да се оплача от Джъмбо и да внимавате като купувате украса взех за рд на детето в градината надпис тип лента беше ок,балони...13 см много малки се оказаха ....и цифра 4,която се оказа 0🫥🫥🫥🫣🤯 добре, че госпожите са я прикрили добре и изглежда като дъга ...
Но и аз трябваше да ги проверя по-рано

# 734
  • Бургас
Не, освен ако не искате да ви съдере кожите със скъпи козметични продукти и процедури без никакъв ефект

Общи условия

Активация на акаунт