Къде в Бургас? 61 тема

• 66 582
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 735
За Паздерова
Една възрастна АГ ме изпрати директно при нея без час просто й се и обади,изписа ми адекватно лечение Аб,хапчета и мазила.Бързо ми мина дори си мисля,че май беше дъщеря й (може би 2018г.генитален херпес с ужасна болка)

# 736
Здравейте , знаете ли кой банкомат на ОББ е такъв , през който се внасят и пари?

# 737
  • Бургас
На ъгъла на Гурко и Демокрация. Друг е въпроса колко често работи функцията внасяне.

# 738
Мисля и до Новата поща се внасяха...

# 739
  • Бургас
До Новата поща нямаше тази опция, лятото бях търсила. Други банки като не им работи депозитната функция и приемат на каса до определена сума, а ОББ не. И служителката ми заяви - Ами защо не пробвате на другите банкомати? - Ама аз целия ли град трябва да обикалям?!?

# 740
  • Бургас
Цитат
Здравейте , знаете ли кой банкомат на ОББ е такъв , през който се внасят и пари?

Редовна внасям на банкомата под Новата поща. Също е и на ул.Фердинандова има 2 банкомата на който може да се внася

# 741
И аз внасях там ,но преди година и като писа съфорумката реших,че са я махнали тази функция Simple Smile .Явно още я има Simple Smile

# 742
  • Бургас
Нямаше нищо различно от теглене. Но тогава масово май банкоматите бяха с ограничени функции. Но на ДСК поне казва "тази функция е временно недостъпна", а на ОББ нямаше депозит изобщо да пише някъде. Е, ще знам вече, че и там е опция.

# 743
Благодаря за мненията за д-р Паздерова и препоръчаните дерматолози.Flowers Hibiscus
д-р Кенолова не отговаря на телефоните, за д-р Колева има час за 01.02. и остава да пробваме при Паздерова.

# 744
Ако нямате успех при Паздерова, опитайте по-нататък и при Колева. Много добър кожен лекар е!

Всъщност час за след една седмица при специалист е нормално. Аз при личната запазих онзи ден час за 08.02., нашата работи само със Супердок.

# 745
  • Бургас
Колева е човека!!!
Преди няколко години имах лишеи, заради които се запознах с всички кожни доктори.

Колева, ми предписа лечение, но тъй като вече бях си направил уговорка с началника на онкология и дерматология на ИСУЛ, отидох и там.

С незначителни разлики лечението бе, 1:1. Диагноза, дори и в София не намериха. Лишеи с неизяснен произход. Това беше написано, но, важното е, че лишеите бяха елиминирани и след този случай, на колкото човека препоръчах Колева, на толкова съм помогнал.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 08:18 от юрист

# 746
Имате ли мнение къде в града правят добър балеаж?

# 747
  • Пловдив

Неделчо, салон Бохем. Не е евтино, но е най- добрият.

# 748
Какви са цените за дълга коса?

Неделчо, салон Бохем. Не е евтино, но е най- добрият.

# 749
  • Пловдив
alethea, зависи от косата, какво и колко ще използва, трябва той каже. Аз  не си правя балеаж, но съм му редовна клиентка и виждам много дами, които идват точно за тази техника, работи с Мунир и е един от обучаващите на марката.

Общи условия

Активация на акаунт