Къде в Бургас? 61 тема

• 66 412
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 900
Rum_ka, мога да препоръчам фирма на лични, преди 3 години ни остъклиха едната тераса, сега януари месец остъклиха и другата. Имам 1-2 минимални забележки, но разликата в цената с други фирми беше над 1500 лв, което за мен не е малко.
Може ли и на мен на лични Simple Smile

# 901
  • София
Natt, ако може и аз да помоля за контакт на лични.

# 902
И аз моля за контакт на лично.

# 903
И аз да помоля за контакт, ако е удобно. Скоро ще ми трябват за входната площадка.

# 904
  • Бургас
Направо я напишете тука коя е фирмата, нали това е целта на темата.

# 905
  • Бургас
Здравейте , къде мога да направя тест за алергия за упойка ? За дете става въпрос , ще му вадят зъб с упойка.

# 906
  • Бургас
Когато вадиха зъб на дъщеря ми, зъболекарката ѝ я тества на място в кабинета си, на следващия ден ѝ изпратих снимка на тестваната зона и ден след това ѝ извади зъба.

# 907
  • Бургас
Когато вадиха зъб на дъщеря ми, зъболекарката ѝ я тества на място в кабинета си, на следващия ден ѝ изпратих снимка на тестваната зона и ден след това ѝ извади зъба.
Коя е зъболекарката? Нашата ни праща на тест, но не казва къде.

# 908
  • Бургас
Водя я при Мария Татарска, кабинетът е близо до Стоматологията, но не знам дали приема нови пациенти.

# 909
Алерголог при който съм се тествала за упойки е Галина Иванова в окръжна болница на 4 етаж.

# 910
Привет, търся къде в Бургас мога да си изработя индивидуални ортопедични стелки за паднал свод. Ако някой има опит, моля да сподели!

# 911
  • Бургас
Привет, търся къде в Бургас мога да си изработя индивидуални ортопедични стелки за паднал свод. Ако някой има опит, моля да сподели!
На нас ни препоръчаха тук: ВИП Плюс Медикотехническа Лаборатория
088 856 4384

https://g.co/kgs/rWHwAuU, стелките се чакат десетина дни.

# 912
  • Бургас
Правих стелки при д-р Енчо Стоянов във комплекс Перла зад болницата му е кабинета. Честно казано за цената на прегледа и стелките очаквах малко повече, а не да ми се изнася представление.
Има и един мобилен кабинет, който идва във едно студио в Изгрев до Велека в кооперацията където е Захарото. Ето им я публикацията кога са в Бургас 19.03.2024

# 913
Ето тук - срещу тази рекламна агенция, на втория етаж над зъботехническата лаборатория. Ъгълът на ул. "Шейново" и "Македония".
https://maps.app.goo.gl/T322Zio5J94GzFxU8

Здравейте отново, а на домофона кой етаж да натисна?

# 914
Защо не си купите готови стелки за плоскостъпие. в Краставицата има специализирано магазинче, а продавачката не само е внимателна, но и е компетентна по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт