ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 46 887
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нашата е била Любина Дамянова в АВО, сега проверих в профила.

# 121
Вероятно само в нашата школа подготовката за С1 е," разтегната"в три курса. Два го разбирам и приемам, но три ми се струват много, та дори и за С1.

Milvil, и моята дъщеря е с една оценка( само по един предмет).

Да идва ваканцията вече!

# 122
  • София
Бисе, то може и само един да е курса (8 месеца в рамките на учебната година), но просто не е готова добре като за сертификат. Може и сега да се яви, но или няма да го вземе за малко или ще го вземе на границата за успешен и затова ще изкара още един курс. Самата тя казва че ѝ е трудно и предпочита да поучи още.
Не знам защо при вас е така.

# 123
Рени, и аз съм на мнение, че два курса са достатъчни/ необходими  за С1.

Звънче поздравления за трудолюбивата ти девойка! Браво!

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 19:52 от Biserka_a

# 124
  • София
Извинявам се, че нахлувам така (не съм писала отдавна), ама знам, че тук ще получа най-адекватен отговор. Имате ли представа къде ще обявят резултатите от НВО 10 клас? Не че ми е супер важно, но докато чакам резултатите на седмокласничката се пробвах да влезна на инфоприем мон и за 11 клас и ми изписва грешен код, а три пъти проверих - въвела съм вярно от служебната бележка. Чудя се дали не трябва да сигнализирам някъде, докато е време?

# 125
Мен ме пуска в инфоприем с кода от служебната бележка. Данните на детето са си въведени.

# 126
  • софия
И мен ме пуска. Има данни за детето.
Влиза се през "Вход". Нашите все още са 10. клас 😉

# 127
В инфоприем с данните от служебната бележка. Синковецът там си видя разпределението по стаи за изпита, пак там ще гледаме точките.

# 128
  • София
Благодаря много. Разбрах къде греша. Сменила съм местта на кода и вх.№

# 129
  • София
Още един глас да АВО и от мен. Синът ми ходи там в 6 и 7 клас, като 7 клас бяха доста време онлайн заради пандемията. Ами справя се без никакви проблеми в момента в англоезична среда и като го слушам как говори….почти е без акцент. Всяка стотинка си струва, която сме дали в АВО, само един срок е бил с нейтив. Даже вчера си говорихме с тийна, че ще им напиша мейл с благодарност и ще им дам обратна връзка за обучението при тях. Но и той самия си казва, че е много доволен. Не е учил никъде другаде английски освен тези два курса при тях + часовете в училище.

DSD - децата, които ще го държат, към ДЕ ли се насочват?

# 130
  • София
Още един глас да АВО и от мен. Синът ми ходи там в 6 и 7 клас, като 7 клас бяха доста време онлайн заради пандемията. Ами справя се без никакви проблеми в момента в англоезична среда и като го слушам как говори….почти е без акцент. Всяка стотинка си струва, която сме дали в АВО, само един срок е бил с нейтив. Даже вчера си говорихме с тийна, че ще им напиша мейл с благодарност и ще им дам обратна връзка за обучението при тях. Но и той самия си казва, че е много доволен. Не е учил никъде другаде английски освен тези два курса при тях + часовете в училище.

DSD - децата, които ще го държат, към ДЕ ли се насочват?

Ние сме от DSD децата. Все още не е решил въобще дали ще учи в чужбина и ако да, къде. Но е негов избор да се яви, тъй като цялото им учене е насочено към този изпит, за добро или зло. Казвам за добро или зло,  тъй като поне при нас, освен да се готвят още от 10 клас с граматика за С1 и да готвят теми, нищо друго не правят. Аз, като бивш възпитаник на езикова гимназия ( друг език обаче) си представях, че ще попият малко и от немската литература, философия, както аз била, но с френски....но поне при нас няма такова нещо.
Допълнително се оказа, че дори и да не ги допуснат догодина за самия изпит в 12 клас, всички си продължават да си учат за изпита, независимо дали ще се явят...така че по-добре да се пробва и да го вземе, надявам се, никога не се  знае какво ще му е нужно.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 09:36 от Pouh

# 131
Кой проверява матурата?

# 132
Хах, поименно ли Simple Smile
И матурите, и нво-тата ги проверяват учители по предметите от цялата страна.

# 133
  • София
Хах, поименно ли Simple Smile
И матурите, и нво-тата ги проверяват учители по предметите от цялата страна.
Единствено по езиците - устният е пред учители от съответното училище. Нашият устен вече излезе даже като резултат.

# 134
  • Пловдив
Класната на младежа е проверител на НВО математика и съответно цяла седмица са с учител по заместване Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт