ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 47 268
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Пия си кротко кафето и чакам да видя в МОН кога ще допият техните, та да поработят Grinning
Жал ми е само за родителите на седмокласници, чиито нерви вече са скъсани няколко пъти.
Десетокласникът проспа първите два часа по химия, рече, че нямало да уважи с присъствие точно днес точно този предмет. Бил оформен. Грам не се вълнува за резултатите. Общо взето лежерна работа.
Успехът му обаче гравитира около 5,70 за годината, така че гледам да съм кротка и добра майка Grinning

# 196
  • София
И на мен ми се вкара реплика, че в края на юни било по желание училището Simple Smile
И аз рифрешвам, включително и 7-класната повече от леко любопитство и съпричастност, не че чакам нашите резултати особено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
  • София
И моите ходят с мъка тези дни на училище. Само получавам от единия или от другия съобщения как нищо не правели, само висели, запивали и т.н. Но аз ги карам да ходят. И без това ги пускат по-рано. Би трябвало да им е най-хубаво сега - нямат за учене и контролни, а само приказки със съучениците.

Чакаме резултатите днес. Соня си е изгубила служебната бележка. Аз я снимах на телефона, но известно време не ѝ казвах, че я имам и слушах мрънкане как трябва да ходи в канцеларията да ѝ дават копие.

# 198
  • София
И на мен ми се вкара реплика, че в края на юни било по желание училището Simple Smile
И аз рифрешвам, включително и 7-класната повече от леко любопитство и съпричастност, не че чакам нашите резултати особено Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано ги пуснат към 10 часа да не ги държат хората в напрежение до следобяд. Макар че и това не е изключено.

# 199
  • софия
При нас ходиха в понеделник да връщат, каквото имаше, да си вземат файнълите и говорят с учителите, ако искат. Чакат резултатите от НВО, за да се оформят окончателно по мат и бел.
Днес имат незадължителни за всички извънкласни задачи онлайн за 20-тина мин., довечера ще ходят на Керана и космонавтите. Вече са във ваканционно ПОстроение.

# 200
  • гр.София
Оформени са от миналата седмица.
Ходят на училище да се опознаят.
Почти е готов новият им двор и вчера са направили сефте с мач учители срещу ученици. Забавляват се.
На 30- ти випускът е  на екскурзия.
Вчера със сълзи съм се смяла със седмокласната тема, стискам им силно палци.

# 201
  • София
Вчера със сълзи съм се смяла със седмокласната тема, стискам им силно палци.
blanc, кажи и ние да се посмеем Blush

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 17:58 от BFF_

# 202
  • гр.София
Изтрещели глави раждат чудни бисери. Да е един, да го цитирам.
Знам,че им е тежко,но са адски креативни и забавни.

# 203
Здравейте, спомням си, че някъде отдавна бях чела, че през годината ученик трябва да има една оценка за домашно/проект или активно участие. Знаете ли дали още има такова нещо?

Аз съм 10 клас и като човек от първо лице да кажа- няма значение какви са оценките. Възможно е някой учител да има собствени изисквания, но те ще си кажат, иначе на останалите им е все тая- важното е да има оценки Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 11:05 от uchenichkata_7

# 204
# 205
  • софия
Има вече резултати. Мрън си е разменила оценките в сравнение със 7. клас. Както беше проверила: -4 т. по мат от избираемите отговори заради обичайните глупави грешки. По бел е малка излагация 🤪
Край, приключи успешно и тази година!

# 206
  • София
Младежът очаквано по математика, ниско по БЕЛ и доста висок по немски - 95,12, което е приятна изненада и за двама ни Simple Smile

# 207
  • София
Моето момче - 73,500 по БЕЛ и 65,500 по математика.
Сравнено с резултатите от 7 клас - 5 точки по-малко от БЕЛ има сега, но цели 24,250 точки повече по математика.
Мнооого съм доволна от него.

# 208
Ния този път си позна и двата резултата. Математиката беше ясна, но за бел наистина е смъкнала надолу, но не е болка.

# 209
  • гр.София
Сумарно е близо до  резултатите от седми клас. 
Бел надолу ( 85.50) Мат нагоре( 86)

Общи условия

Активация на акаунт