Магията на изтока - тема 71

• 28 574
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Тъкмо научих "Такеру-сан, аната о хонтони айщеимас" и сега трябва да си търся друг Cry Joy

Тай песен,но клипа е много готин и приказен
https://www.youtube.com/watch?v=ymWkqK9BFtc

# 166
  • MJF
Снощи видях  Socho Shihatsu no Sappukei 3
Скрит текст:
E голям разбол падна във виенското колело след началото, кой , къде, как, защо и т.н. . Даже не разбрах "сенпая" разбра ли до края мотивите на другото момче или се направи , че не ги разбра. Smile
Вече 3-и епизод , след началото им, настава "голям разбол на мача" - доста добре написани, за мен забавни, находчиви бих казала. На пръв поглед стандартни действия и думи а при разбола се оказва .... Smile
Двамата "главни " героя дейсвително ги дадоха и тук, в самия край с паралелната история за двете приятелки и Катоги.

# 167
Тъкмо научих "Такеру-сан, аната о хонтони айщеимас" и сега трябва да си търся друг Cry Joy

Насочвай се към Джин Сузуки, в краен случай някой тайландец.

# 168
  • MJF
E не бързайте толкоз де. То тази новина ми прилича да е от рубриката "клин клин избива".

# 169
Рос, Ямапи 🤔 бракували се или викаш, че той не става.
Добре, Джин Сузуки 🥰 Той е сладурчо и му предричам страхотно бъдеще.

Шош, ааа,трябва план Б и В.

Чан рак кун е обичам те на тайландски.Ако на някой му потрябва.

# 170
Само като прочетох Ямапи и реакцията ми беше като на Том.

Не, Ямапи не става, защото е много проблемен, освен самовлюбен.

# 171
И аз с такова впечатление съм останала.За проблематичен. Toй беше със скандала с ученичките, а преди това имаше още нещо с нападение на човек???

Снощи във фийда ми се появи - The Mysterious Class.Не съм го изгледала, но става за нещо леко и набързо.Сюжетът бивч, а част от артистите се справят прилично.
Всъщност това е сериал създаден(вероятно), за да рекламират TREASURE, които са поп група и сигурно го знаете.
Не са моето нещо
https://www.youtube.com/watch?v=ZJaKdBBzUYk

# 172
  • вятърничава
Каква стана тя?Ние Такеро го мислехме за срамежлив, а той бил палавник потаен.
Тайландския ми се видя по-лесен от японския,дано накрая не се загубим в превода и не ни арестуват.Тайландските затвори ли бяха гадни,то има ли приятни затвори?
Tuon, петъчно
Скрит текст:
Очаквам спиращо дъха резуме на училищното костюмче на Такеру Wink

Не може да му се отрече,че от малък е сладък.
Pending Train - 8:23 Tomorrow With You приключи,но аз все още не съм го догледала,защото не искам да свършва.Нямам против да добавят още един епизод към обявените 10.
Юки Ямада и компания - тук момчетата са послушни и спинкат между заснемането на сцените.

А тук си играят, бяха намерили някакви съмнителни плодчета в гората и хапнаха от тях, затова са хиперактивни.

# 173
Treasure са група на YG Ent. (компанията на BigBang).
bb6, а знаеш ли, че Юки е син на известен японски бейзболист и самият той преди да стане актьор и да започне да снима, също играеше бейзбол?

Петък е - ден за корейски счетоводители в Numbers. Ще се радвам на Че Джин Хьок.

Петъчно Лисан.

# 174
bb6, стана ми интересно какви незаконни неща смяташ да правиш в Тайланд,че се интересуваш от затворите?
П.п. преди време четох тай роман с превод на момиче от Австралия. Не е с тай произход,просто учеше езика от няколко години. Тя каза,че в тайландския език има сигурно 5000 думи,а всяка от тях има няколко значения. Примерно къри може да се отнася за растението,ястието,но означава и другия човек,който може да доведеш при официална среща(+1 гост както уточняваш при приемането на покана). Обаче истинската лудница става в словосъчетанията на отделните думи и изписването. Освен това е от тези езици в които интонацията при говорене е много важна.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:58 от Tuon

# 175
  • вятърничава
Нищо незаконно не смятам да правя,ни в Тайланд,ни другаде.Да се има предвид! Просто се интересувах от любопитство и как беше: любопитството изяде котката.
Не,ross,не знаех за бащата на Юки,не съм го проучила още.Иска ми се да го гледам в по-сериозна и драматична роля в Yoru, Toritachi ga Naku. И в Kingdom 3 ще участва,хъм.

Снощи геройски отметнах 2-та епизода на бебешкия сериал. Новите конфигурации ме натовариха.А баба много правилно попита главната бременееща - наистина ли е бременна,кога ще и проличи.И аз това питам!
И на Delightfully Deceitful отметнах тазседмичните епизоди.
Скрит текст:
Все по-голяма става четата от им,чудя се държавата ли ще превземат,Синята къща ли ще атакуват.
И двата сериала тъпчат на едно място последните седмици.Едните поне ще родят нещо,за другите не е ясно.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 17:49 от bb6

# 176
Numbers - епизод 3

Добре, че към финала показаха любимия ми Пенг буджанг (лейтенант Пенг от Prison Playbook), защото се унасях пред монитора, започнах да се прозявам от скука.
Поредната корейска продукция посветена на човешката алчност и падение. Нищо ново под Чосонското слънце.
Продължавам напред само заради Че Джин Хьок.

# 177
  • MJF
Хе, хе , тази скица горе.

Значи кучешки сериал на японския фронт ще има.
Аз пък изгледах котешкия 4-и епизод на Socho Shihatsu no Sappukei
Скрит текст:
Хе, хе , чия се оказа котката. Е ама много наблюдателни тез тийнове до един. Детективи и половина.
А на финала нашите 2 детектива напредват, единия дерзае  а другия му помага.
Satisfied

# 178
Така, така, значи Дайкен е много добре и чудесно подгряваш с него преди старта на Saiko no Kyoshi.

Да кажа за допълнителния епизод/ спешъл на Anata ga Shitekurenakute mo. Това бяха кадри от целия сериал събрани в един епизод и някои допълнителни сцени, които са изрязали (готов филм, цялата история вкратце). Нищо ново, нищо различно.
Всичко завърши с Мичи и Йо отново заедно. Това е.
За мен, обаче, всичко завърши с рикон в 10-и епизод и Мичи хиторигураши (живееща сама). Макото също с рикон, а Каеде без мечтаната позиция на главен редактор.
Сайго, както казват японците, край.

Биру от Мичи (Нао), Наоки Ханзава (Масато Сакай) и Коджи Ямамото, съпругът на Маки Хорикита.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 14:17 от rossonera

# 179
  • MJF
Ммм Beer

Значи такъв спешъл за Anata ga Shitekurenakute mo. То за Каеде , че не получи туй пусто повишение, бе по-добре като цяло за самата нея. В 11 както я дадоха бе по-спокойна, по-жива, по себе си и от този род.

Да предупредя,
Скрит текст:
че скоро ще позачезна за 3-4 седмици по належащи причини и може би от време на време само ще надничам но няма да мога да се включвам активно. Живи здрави сетне с нови сили Smile
Ей на , 0.5 no Otoko 4-5 ще си го догледам анблок тогава.

Общи условия

Активация на акаунт